Kızlar:) kendime gelmemi sağlayacak sözlere ihtiyacım var..

Tüm bunları yaşarken tıkanmamak mümkün mü? Duygu durumunuz bu kadar yoğunken kendinize söz geçirememeniz çok doğal. Bir süre boşluk verin kendinize, o kadar zaman çalışmayacağınızı ve sonunda başlayacağınızı kendinize hatırlatın. Hayallerinize az kalmış zaten bunu da atlatırsanız derin bir oh çekmek kalacak.
haklisin az kaldı 1 yıl var daha derken 7 ay kaldı zaman azalıyor hızla. ..umarım şuraya yazabilirsin atandı diye tercih yapabilecek yerleri sormak için konu açarım bunu bile hayalini kuruyorum ...o günleri görür müyum bilmem.

Senin eş kişisi fıstık gibi hatunlarla para ezerken sen geçim sıkıntısı mı yaşayacaksın yani ?

Kuaförüne bile para yetiremeyen bir hatun mu olacaksın ?

Herşey para değil evet ama çok şey para . Ve senin para kazanıp ayaklarının üstünde durman için bu sınavı alman gerekiyor.

Çatlasak da patlasak da sistem böyle işliyor .

Evladın için yap bunu . Ona iyi bir gelecek sağlamak istiyorsan git al o sınavı .

Evladının bir istediğini alıp ötekini alamamak eminim çok zor olurdu .

Hem meslek sahibi olan hatunlar nasıl da imrenilesi . Düşünsene kolunda altın bilezik . Nereye gidersen git seninle . En değerli çeyiz sana işte .
sanki şimdi geçim sıkıntısı yok para varken sorumsuzluk yüzünden geçim sıkıntısının dibini yaşıyoruz artık gülüyorum kendime ..öyle anlatıyor ki durumu gülmemek için dudagimi istiriyorum...valla ben ayriliyim da harcayacak para bulursa fıstık fındık karpuz farketmez yesin .

Ben de çalışırsan kazanırsın diyenlerdenim ama bunu tek seçeneğin olarak görme kazanamadığın durumda olabilecekleri de düşün alternatifler belirle ailenin yanına gitmek dışında sonuçta çalışmak isteyen her türlü iş bulur.
Ben sürekli kendime kilo vermeliyim dediğimde kilo alan bir insanım takıntı yaptığım da değil serbest bıraktığımda oluyor herşey belki size de ters geliyor baskı size iyi gelmiyordur o yüzden kendinizi baskılamadan geleceğe dair hayaller kurun.
İnş hayalerinize kavuşursunuz.
altarnatif var düşünüyorum kazanamazsam ne olcak ? O durumlar umarım yaşanmaz. Hayallere yaşıyorum desem çok güzel hayallerim var Bahçeli bir ev ve roman yazan bir kadın yani ben.

Zorunda olmanız bir yana, öğrenmenin zevkine yoğunlaşın derim.
Okuyup öğrenmekten, bir kitaba dokunmaktan, yanında bir bardak çay içmekten güzel ne var?
Bahar yavaş yavaş etki gösteriyor ama hemen toparlanıp ineklemek lazım :KK49:
ah bu bahar ..evet seviyorum yeni şeyler öğrenmeyi zorunda olmak kısmı beni strese sokuyor

sanki şimdi geçim sıkıntısı yok para varken sorumsuzluk yüzünden geçim sıkıntısının dibini yaşıyoruz artık gülüyorum kendime ..öyle anlatıyor ki durumu gülmemek için dudagimi istiriyorum...valla ben ayriliyim da harcayacak para bulursa fıstık fındık karpuz farketmez yesin .

Haketmeyen insanlar ferahlık içinde yaşayacağına sen yaşa .

Hak eden sensin .

Havalar gizellesti kimsede ders calisma istegi yok ki. Guzell bi programla calisinn. Zorlamayin kendinizi calisicam diye. Calismaktan bunalirsaniz keyif almazsaniz dahada calismazsiniz diye dusunuyorum.

Siz calismaya baslamadan once oturup hayal kurmalisiniz bence. Bu sinavi kazandiktan sonra hayatinizin degisicegini herseyin daha iyi olucagini dusunup hayal edip calismaya baslayin. O zaman daha şevkle çalışırsınız:KK55:
Tebrik ederim sizi azminiz icin

Havalar gizellesti kimsede ders calisma istegi yok ki. Guzell bi programla calisinn. Zorlamayin kendinizi calisicam diye. Calismaktan bunalirsaniz keyif almazsaniz dahada calismazsiniz diye dusunuyorum.

Siz calismaya baslamadan once oturup hayal kurmalisiniz bence. Bu sinavi kazandiktan sonra hayatinizin degisicegini herseyin daha iyi olucagini dusunup hayal edip calismaya baslayin. O zaman daha şevkle çalışırsınız:KK55:
Tebrik ederim sizi azminiz icin
Aslında güzel bir program yaptım .. kitaplarımi aldım her şey hazır ben hariç ..oturuyorum sonra bırakıyorum... yani okuyorum ama kafam o kadar dolu ki almıyor ve vertigoyla basetmeye çalışıyorum zaten kafam kazan gibi kulaklarımda basinctan patlayacak gibi.. sonra soru cozerken sonuçlar moralimi bozuyor bırakıyorum yok olmuycak diye .

Sınav maratonu o stres çok zor bilirim. KPSS' ye yeni evlikten çalışıp kazanmıştım. O duygu da kötüydü. Kocamla oturup vakit gecirmektense ders çalışmak zorunda olmak sıkıcıydı. Azmettim ve kazandım. Eşim de destek oldu sen böyle devam edersen olmaz falan deyip çalışmamı begenmezdi. İlk yıl kazanamamistim zaten. Eşim de üniversiteyi ilk yüze girerek kazanmış şimdi girse KPSS yıl dereceyle kazanır öyle biri. Gel de azmetme. Kendimi siktim son bes ay çalışıp kazandım. Eşim itiraf etti sonra kazanacağını düşünmüyordum beni gururlandırdın dedi. İşte bu başarma hazzı var ya dünyalara bedel bir şey. Umarım siz de bunu yaşarsınız. Başaracağım dedikten sonra yaoamayacaginiz şey yok.

Ne güzel destek olan bir eşiniz varmış kazanmissiniz....benim es bozuntusu sürekli eleştirir ne olursa ders değil de ne olursa eve eleştiri yağmuruyla girer ne motivasyon kalır ne de keyfin. Çok teşekkür ederim. hizuran hizuran

Son düzenleme:
Aslında güzel bir program yaptım .. kitaplarımi aldım her şey hazır ben hariç ..oturuyorum sonra bırakıyorum... yani okuyorum ama kafam o kadar dolu ki almıyor ve vertigoyla basetmeye çalışıyorum zaten kafam kazan gibi kulaklarımda basinctan patlayacak gibi.. sonra soru cozerken sonuçlar moralimi bozuyor bırakıyorum yok olmuycak diye .
Vertigoyu cok duydum. Ama hafifletme yollarini falan bilmiyorum. Kazandiktan sonraki sevincinizi cocugunuza sunicaginiz hayati dusundukce hirslanirsiniz belki.
Yanlis yaptiginiz sorular sizi dahada hirslandirsin hatta. Yanlis sorularinizi not alin daha sonra tekrar çözün. Yanlis yaptiginiz konulara bakin ve o konulara odaklanin. Yanlislariniz azalir :dua: hadi silkelenin ve bu gece sizin dönüşümünüz olsunn:KK76:

Merhaba kızlar, benim silkelenip kendime gelmem lazım . Az çok biliyorsunuz es kisisiyle boşanma durumum var kesin bitecek .Bosanmam içinse kendi ayaklarım üzerinde durmam gerekiyor ..ilkokul ogrencisi bir kizim var..2 önlisans bitirdim suan lisansa devam ediyorum. 4 kasımda kpss var ancak, ben çalışacak motivasyonu kendimde bulamıyorum.... mecburum kazanmak zorundayım ama devamı yok başlıyorum calismaya sonra bırakıyorum .Neden zorunda olduğumu bildiğim halde ve sonunun daha iyi olacağını düşündüğüm halde calisamiyorummm. Lütfen bana yardım edin silkelenip kendime geliyim .....tokat gibi yuzume carpsin soyleyecekleriniz cok sert olmasin:KK14:bu motivasyon nasıl sağlanır .Teşekkür ederim:KK200:
Allah kolaylık versin, sizin yaşadığınız sıkıntıları ben de zamanında yaşadım, tek kurtuluşum Kpss idi başarmak zorunda olduğumu bildiğim halde motive olamıyordum çünkü zihnim hep uğradığım haksızlıklarla meşguldü, bu da başarıma engeldi bu düşünceler benimle yaşadıkça hiç yol alamıyordum, sonra düşündüm ki en güzel intikam başarmaktır, güçlü olup başardığınızda sizi üzenlerden öyle güzel intikam almış olursunuz ki, üstelik kariyerinizde ilerlemiş ve insanların saygısını daha çok kazanmış olarak.

altarnatif var düşünüyorum kazanamazsam ne olcak ? O durumlar umarım yaşanmaz. Hayallere yaşıyorum desem çok güzel hayallerim var Bahçeli bir ev ve roman yazan bir kadın yani ben.
Olumsuz alternatif düşünmeyin, bu sizin motivasyonunuzu engeller kazanmaktan başka bir alternatifiniz yok, bir yolda yürüdüğünüzü hayal edin, yol ikiye ayrılmıyor dümdüz tek bir yol ve sonunda başarı var, o yol illa ki bitecek ister yavaş yürüyün ister hızlı, ama o yol yürüye yürüye bitecek ve hedefe ulaşacaksınız.

Allah kolaylık versin, sizin yaşadığınız sıkıntıları ben de zamanında yaşadım, tek kurtuluşum Kpss idi başarmak zorunda olduğumu bildiğim halde motive olamıyordum çünkü zihnim hep uğradığım haksızlıklarla meşguldü, bu da başarıma engeldi bu düşünceler benimle yaşadıkça hiç yol alamıyordum, sonra düşündüm ki en güzel intikam başarmaktır, güçlü olup başardığınızda sizi üzenlerden öyle güzel intikam almış olursunuz ki, üstelik kariyerinizde ilerlemiş ve insanların saygısını daha çok kazanmış olarak.
peki siz kazandıniz mi iyi misiniz şuan

Olumsuz alternatif düşünmeyin, bu sizin motivasyonunuzu engeller kazanmaktan başka bir alternatifiniz yok, bir yolda yürüdüğünüzü hayal edin, yol ikiye ayrılmıyor dümdüz tek bir yol ve sonunda başarı var, o yol illa ki bitecek ister yavaş yürüyün ister hızlı, ama o yol yürüye yürüye bitecek ve hedefe ulaşacaksınız.
çok teşekkür ederim o yolun sonu bana öyle aydınlık geliyor ki... kızım ve ben aslında öyle mutluyuz ki ama o adam eve gelince eleştiri nagatiflik sarıyor her yanı tiksindim.umarım iyi olcak her şey.

Back
X