Alttan muayne etmedi haftaya gel takrar bakalim bebeği görecekmiyiz dediAlttan baksaydi belki kalp atisi vs duyardi bakti mi acaba
Bebeğin kesenin içinde görünüyor muyduCanım bence kese boyutun çok güzel benim 5 haftalıkken 4 haftalik gözüküyordu doktor öyle demişti ve kese boyutum o.48cmdi 1 hafta sonra gittiğimde kesem gelişmiş ti kalp atışını bile dinledim hiç sorun etme üzme kendini derim
Benim cok cok erken bi zamandi tam hatirmamiyorum zamani ama hafif bi kanama olmustu o zamana kdr kalp atisini dha duymamistik. Mecburi alttan baktiklarinda pitpit atiodu. O yuzden sordumAlttan muayne etmedi haftaya gel takrar bakalim bebeği görecekmiyiz dedi
6 haftalık iken mi gördünüz bebeğiniziBenim de öyle olmuştu.1 hafta sonra idrara sıkışık gel bakalım demişti doktorum.o zaman görebilmiştik.
Tam hatırlamıyorum ama 6 olması gerek6 haftalık iken mi gördünüz bebeğinizi
O.48 kese boyutumda hiç birşey gözükmüyordu minicik bir yuvarlak vardı seninki güzel diye düşünüyorumBebeğin kesenin içinde görünüyor muydu
Bende de 2 tane nokta görünüyor bi bakar mısın seninki de aynı öyle miydiO.48 kese boyutumda hiç birşey gözükmüyordu minicik bir yuvarlak vardı seninki güzel diye düşünüyorum
7 haftalikken gordum bebegimi
[/QUOTE
Kesen oluşmuş muydu canım
6+1 yazıyor kağıt ta ama. 8. Hafta ya kadar yolu var üzülme canımAlttan muayne etmedi haftaya gel takrar bakalim bebeği görecekmiyiz dedi
Hayirlisi bakalim6+1 yazıyor kağıt ta ama. 8. Hafta ya kadar yolu var üzülme canım
Böyleydi canimBende de 2 tane nokta görünüyor bi bakar mısın seninki de aynı öyle miydi
Hayirlisi olsun inşallahBöyleydi canim
Pardon internette sıkıntı vardı gitmemiş fotoğraf :) bak bu kadarcikken 1 hafta içinde kalbini bile duydum:)Hayirlisi olsun inşallah
1 haftalıkken mi duydunPardon internette sıkıntı vardı gitmemiş fotoğraf :) bak bu kadarcikken 1 hafta içinde kalbini bile duydum:)
Hayır canimm1 haftalıkken mi duydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?