Kızlar keseyi gördük

kalimerom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
117
0
96
İstanbul
--------------------------------------------------------------------------------

Kızlar dün keseyi gördük 6 haftalıkken ancak küçük bir kese görünebildi.Doktor bunun ancak 6 haftalık değil 4 buçuk haftalık filan olması gerekiyor dedi.sanırım geç döllenme olmuş.Ama benim adet düzenim çok iyidir.29 yada en fazla 30 gün aralıklarla olurum.Böyle adet düzensizliği olmayanlardada böyle bişey olabilirmi?Şimdide boş gebelik riskinden korkuyorum iki hafta sonra bebeğ görmek için çağırdı.Göremezse diye korkuyorum ay ne biliyim çok mu kuruntulu oldum bu aralar ne.Sizce bu ihtimal çok az yaşanan bi durumdur değilmi arkadaşlar?

canım öncelikle tebrik ederim
kuruntu yapma kendine birşey olsaydı dr.da söylerdi
hamilesin ve tadını çıkar rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım tebrik ederim ne güzel haber....8.haftanda bbekte görünür merak etme Annesi...
Bu arada benimde düzenlidir regli zamanlarım ama bendede bir kaç gün öne kaydığı için geç döllenme olmuş demişti...hiç bir sıkıntı yok canım bunlar çok normal şeyler...
Kötü düşünme sakın...Bebeğin içind eoluşuyor annesia.s.

Canım benim tebrik ederim seni. Allahın izniyle bidahaki sefere bebişinide görürsün kuruntu yapıp canını sıkma tatlım benim............

cnm benimde öyle olmuştu yeni bir gebelik olabilir veya boş gebelikte olabilir demişti. hcg 39 çıkmıştı bende. 10 gün sonraya çağırdığında bebişimin akıp gittiğini gördü dr ertesi günde adetimle birlikte gitti bebişim. inşallah sende böyle bir durum olmaz. kendine çok dikkat et ağır kaldırma benim en büyük hatam o olmuştu ev taşımıştım.

çok az yaşanan mı bilmiyorum amaaynı durum bende de var:) o yüzden okurken şaşırdım.aynı şeyleri bende doktora sordum bu nasıl olabilir diye.ama oluyormuş işte.yine de boşta olabilir dediğin gibi ama üzülmemek lazım.gerçi bende kese görünmedi ama yumurtam çok gelişmiş ve doktorum bu cumaya kadar bekleyelim dedi.bakalım kısmet hakkımızda hayırlısı arkadaşlar..

Canim Tebrik Ederimm. Kuruntu Yapmaa Tadini çikar.. Böyle Bi şüphe Olsa Doktorun Anlar Ve Uyarirdi Tatlimm. Merak Etme. Allah Kucağina Almayida Nasip Etsin Inşallah.

canım tebrikler hayırlı uğurlu olsun inş.bende kendi hamiş haberimi dün aldım?kan testiyle.119,10 çıktı nasıl sizce?yarın tekrar yaptırcaz bakalımyükselmişmi?kalimerom senin ilk değerlerin neydi?çok öpüyorum.tekrar tebrikler

saglıklı gebelikler dileirm hayatım rabbim saglıkla kucagına da almak nasip etsin inşaalah amin

benim ilk değerim 67 di cnım bu adetimden iki gün sonraki değer.Sonra bir hafta geçyi 680 oldu merak etme değer normal güzelim önemli olan 2 ye katlaması

tebrik ederim canım .SAT tariğine göre altı buçuk hafta ise onu Dr lar dört buçuk olarak söylüyo. ultrason bebeğin döllendiği güne göre hesplıyo.merak etme canım inşallah sağlıkla bbebeğine kavuşursun.

çok teşekkürler kızlar bakalım bugün başka bir doktordan ayın 17 sine gün aldım.inşallah iyi haberler duyar sizlerede iletirim.

Tatlım geç döllenme olmustur moral bozma keyfini çıkar bebisinin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…