Kızlar keseyi kaçıncı haftada gördünüz

Valla test olmadan iyi duruyon canim ben simdi ikiye katliomu diye cok merak ediyorm yarin yaptircam.bence bi acile git cok kasik agrim var adetimde gecti de onlar saten ilac vermeden once betana bakiloar saglikciyim ben tahlili istemiosa doktorlar bu yontem cok ise yario hemen isterler.igne falan yapilacak olursa adetim gecti ya gebeysem bi onu teyit etsek de hemen alirlar kan
Canım baküdeyim,burda o işler nasıl oluyo bilmiyorum açıkcası..hemde sanırlm biraz pahalı..hemde yaparsam eşim kızıcak doktor herşey yolunda dedi sabırsızlık etme diye :)) beklicem mecbur

Kizlar o + ne anlama geliyor bende dün ogrendim trst ile hamile oldugumu doktor 13.2. Tarihinde gel benek gorunur dedi...

Hayırlı olsun canım:halay:Mesela 5+3 demek 5 hafta 3 günlük demek :KK46:

Cok sagol canim benim. Peki canim nezamandan itibaren sayilmaya baslar hafta? En son gördügün adetin ilk günündenmi baslarlar yada yumurtalama döneminden itibarenmi? Bende hep silik cikti ama hep positifdi, acaba daha yenimi olusuyor?

Kızlarr 18 ocak yani yarın olmam gereken adet günü..hamileliğimi çabuk öğrendiğim için bugün doktora gittim..kese görünmedi..doktor normal dedi görünmesi için erken zaten..siz ne zaman görmüştünüz keseyi ? Yada ne zaman görmeyip,ne zaman gördünüz ? Bilmem anlata bildimmi :))
5 haftalikken gördük canım karından ultrasonla...

Dokuz gün geciktikten sonra dok gittim 5 +2 de keseyi görmüştüm ;bhcg de 9950 idi

merhaba 5+3 te kese görünmedi b hcg 650 cıktı çok düşük dedi. 2 gün sonra tekrar gideceğim ama endişeliyim.

Ben ilk defa 6+1 de gittim doktora gördük kalp atışı yeni başlamıştı yavaştı

merhaba 5+3 te kese görünmedi b hcg 650 cıktı çok düşük dedi. 2 gün sonra tekrar gideceğim ama endişeliyim.
Geç dollenme olabilir ben 6. haftada vajinal gördüm 5 haftalik kese vardı 1 hafta geç dollenme olmuştu

Merabalar ben bugun doktora gittim 4+2dediler küçücük kese gördük dediler nasil acaba keseye benzemiyo minnacık 2 mm yaziyo

:emir_bebek:
Hayırlı olsun canım:anneadayı:5+3 te keseyi gördük 7+1 de ise kalp atışlarını duyduk.:nazar: :KK200:Sizde zamanı gelince görüp duyarsınız inşallah. Sabır yaa hamilelikte çok önemli ben bunu anladım:halay:sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza inşallah:anne:
Merabalar ben pazartesi kan verdim 544 çıktı kan değerim cuma günü tekrar test yaptım 600 çıktı ama keseyi gördük dedi doktor değer düşük olması kötü mü

Merhaba 16 temmuzda betahcg 6377 çıktı kese gözükmedi ultrason iyi diildi diye düşünüyorum 19 temmuzda değerim 14692 çıktı yükselişi güzel ama bugün dr bayram dolayısıyla ultrasona giremedm ilk değerime göre kese gözükmemesi normal mi sizce

Back
X