kızlar keseyı ne zaman gordunuz

4 haftada gördük ama dr 6. haftanda gel boşmu dolumu o zaman belli olacak dedi ben 7 de gittim kalp atışlarınıda duyduk

keseyi garanti görmek için genelde dr lar 2 hafta sonra çağırıyor canım
günaycım sen nasılsın inşallah keselerini görürsün kalp atışlarına 2 hafta daha sonra bakıyolar canım anca büyüyo fasulye tanecikleri allah yardımcınız olsun her aşamadada beklemek çok zor valla

bende keseleri kan tahlılımden 15gun sonra gordum kalp atıslarını duyamamıstım ozaman 8cı hafta bıtımınde duydum duyamasanızda endıse etmeyın arkdslar rabbım herkese yasatsın bu duyguları ıns herkes bırgun anne olur

DrGunay cim oncelikle bebegin hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina alirsin insallah,senin durumunu hep merak ve sevincle takip ettim, bende yurtdisindan gelcem istanbula beni baska bir topikten tanirsin,canim mumkunse sana bir sorum olcak,su pihtilasma testini kaca yaptirdin,baska testler varise onlarin da fiyatlarini ogrenmek istiyorum,benim icin cok onemli,tecrubeni benle paylasirmisin arkadasim?

arkadaşlar valla hep yürek kalkınlığıyla yaşıyoruz ne zaman oh diycez tam acaba mrk ediyorum..... ben blastokist transfer yaptırdım 5. gün tek allahıma çok şükür ilk test pozitif. Benim transferim 16 nisan da yapıldı testim de 25inde (9. gün yapılmış oldu) sonucum 87 simd 30 nisanda tekrar tahlil var . o gun allah izin verirse ben 4 haftalık hamile mi olmuş olucam bi de 87 nasıl bi sonuç sizce arkadaşlar yaaa biraz yardımcı olurmusunuz lutfen

kimse yokmu arkadaşlar ???? :a015:

9. gün için değerin gayet güzel benim 11. gün değerim 75,6 idi inş yarında katlanmış olarak görürsün
değere kafayı hiç yorma kişiden kişiye değişkenlik gösterir
sonuçta hamilesin hayırlı uğurlu olsun allah devamınıda getirtsin

çok sağol myocean insan bekledikçe nedense korkuyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…