Kızlar keseyi ne zaman gördünüz?

anjelic

miyav
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
2.615
8
116
İstanbul
Kızlar, ben 4 hafta 5 günlük hamileyim, dün yaptırdığım bhcg değerim 1466, bugün doktora gittim vajinal ultrasonla baktı gebelik kesesi başlangıcı gibi bir oluşum gördü ama olabilir de olmayabilir de, herşey mümküm erken daha dedi, p.tesi tekrar bhcg istedi duruma göre çağıracak yeniden, benim bu arada transferim 5 mayısta olmuştu, görülmeyebilir dedi doktorum ama gel de sen bana sor, kafamda yüz tane şey kuruyorum, endişe diz boyu, tüp bebek yaptıran anneler siz ne zaman gördünüz keseyi?
yardım, imdat:utangac:

canım benimki tüp bebek degil ama yinede yardımcı olmaya calışayım ben sata göre 5 haftalıkken gittim üstten görünmedi 5+1 de vajınal baktı göründü.kan degerimde 1600 dü pazartesi görünür inşllh 1 gün bile cok önemli bu seviyede ben bunu anladım yani bugun gittin görünmedi yarın gittin görünür .pazartesi görünür bence bende cok sıkıntı yaptım.üzme kendini başlangıcı var demiş doktorun bekle baklım pazartesini:nazar:

hayırlısı olsun canım.
aklına kotu seyler getırme.gebelık kesesını allahın ıznı ıle pazartesı gorursun ınş.
bende hamıleyım ama tup bebek degıl.ben 5+2 de gordum canım.
tebrık ederımmm

canım bak forumda hamilelerden haberler diye bir bölüm var orda sorular başlığında aynı konu açılmış..ordan bakabilirsin...ama ben okudum iki sayfa kadar genelde 5-6 haftada görülmüş kese...senin için henüz erken canım..oku o topiği canım :1hug:

canım benimki tüp bebek degil ama yinede yardımcı olmaya calışayım ben sata göre 5 haftalıkken gittim üstten görünmedi 5+1 de vajınal baktı göründü.kan degerimde 1600 dü pazartesi görünür inşllh 1 gün bile cok önemli bu seviyede ben bunu anladım yani bugun gittin görünmedi yarın gittin görünür .pazartesi görünür bence bende cok sıkıntı yaptım.üzme kendini başlangıcı var demiş doktorun bekle baklım pazartesini:nazar:

sanırım öyle, doktorum şu an tek mi çoğul mu onu bile söyleyemeyiz dedi, p.tesiyi iple çekiyorum şimdi.

canım diğer topikte de söyledim değerin belli bir seviyede olması lazım bi araştıralım bakalım bulabilecek miyiz kaçtı diye...sen de bak ara internetten...bulursam yazacağım..

hanacım çok saol bakayım ben de.

hayırlısı olsun canım.
aklına kotu seyler getırme.gebelık kesesını allahın ıznı ıle pazartesı gorursun ınş.
bende hamıleyım ama tup bebek degıl.ben 5+2 de gordum canım.
tebrık ederımmm

tşk gönülcüm, inşallah p.tesi hayırlı haberler alırım ben de.

canım bak forumda hamilelerden haberler diye bir bölüm var orda sorular başlığında aynı konu açılmış..ordan bakabilirsin...ama ben okudum iki sayfa kadar genelde 5-6 haftada görülmüş kese...senin için henüz erken canım..oku o topiği canım :1hug:

saol tatlım bakıyorum şimdi.

hayırlı olsun canım hamişliğin allah sağlıla tamamına erdirsin ..
4+6 / 5+1de ilk keseyi , 5+4 de 2. keseyi gödük .. 6+5te kalp atışını duyduk ilk kesenin , 7+1de 2sinin de kalp atışı vardı ..
inşallah sen de görecek ve duyacaksın canım ...

hayırlı olsun canım hamişliğin allah sağlıla tamamına erdirsin ..
4+6 / 5+1de ilk keseyi , 5+4 de 2. keseyi gödük .. 6+5te kalp atışını duyduk ilk kesenin , 7+1de 2sinin de kalp atışı vardı ..
inşallah sen de görecek ve duyacaksın canım ...

saol canım, 4+6 ve 5+1 ne demek 2 defa mı gittiniz görmek için?

canim ben cok erken gitmedim pozitif sonucu aldiktan 2 hafta sonra gittim 6 haftalikti vajinal ultrasonda kesede gorundu bebiste kalp atisida cok sukur...seninkide gorunmus iste daha cok kucuk zaten anca o kadar gorunur simdi....

cveaplarınız için çok saolun kızlar, p.tesi gelsin diye bekliyorum şimdi de, inşallah bekleyişim güzel sonlanır.

bende 4+6 günlükken gördüm canım pirinç tanemi ama doktor 2 hafta sonraya gel dedi kalp atışlarını dinleyecek birde belki dedi ikiz olabilir onuda görürüz dedi hayırlısı canım ama sanırım kese görme olayı kişiden kişiye yani döllenme zamanına göre değişiyo sanırım canım

Back
X