Eşyalarım gri beyaz tonlarda masada beyaz ağırlıkta gri ince çizikleri var.ama bacakları metal demirdenRengi salona uyuyorsa neden olmasin ki
Eşyalarım gri beyaz tonlarda masada beyaz ağırlıkta gri ince çizikleri var.ama bacakları metal demirdençirkin durmaz dimi.
Odam ufak sadece koltuk,tv,halıdan baska birsey yok.inşallah öyle diyorsanız cok iyiMobilyalarınız modern tarzdaysa,öyle oymalı klasik vs değilse gayet hoş olabilir,fazla yer kaplamıyor gibi de duruyo masalar
yoo neden çirkin dursun ki
ayrıca da bir sır vereyim mi şimdiye kadar gittiğim hiçbir evde masanın bacağına bakmadım
üstünde yemek varsa yiyip çekildim yani
Sağol canım.peki benim ekledigim masa nasılBence gayet de olur. Modernse salonunuz, olabilir. Kendi adıma konuşayım, allah nasip ederse, klasik esintili salonuma ahşap masa düşünüyorum. Bar masası tarzı. Güle güle kullanınız.
doğru demiş
benim evimde çıplak çam sandalye masa var
ne boyalı ne vernikli
oturma yerinde minder vs de yok
ben öyle seviyorum
tv sehpam da öyle
oğlumun oyuncak çekmeceleri de
ben bunları aldıktan sonra İKEA geldi buraya herkes ikea ya bayılıyor ama benim sandalyelere laf etmişlerdir çok
aman kime ne
doğru demiş
ne boyalı ne vernikli
ben öyle seviyorum
tv sehpam da öyle
ben bunları aldıktan sonra İKEA geldi buraya herkes ikea ya bayılıyor ama benim sandalyelere laf etmişlerdir çok
aman kime ne
Damdan ekledigim masa modelleri güzelmi sence.bizim aldıgimiz beyazdoğru demiş
ne boyalı ne vernikli
ben öyle seviyorum
tv sehpam da öyle
aman kime ne
Sağol canım.peki benim ekledigim masa nasıl
Sagol canım.sevindim oturdugumuz odada abes durmayacagina.en azında esimin basinin etini yememOdanda yer varsa olur neden olmasın ki. Güzeller bence...
Damdan ekledigim masa modelleri güzelmi sence.bizim aldıgimiz beyaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?