Kızlar kimse bir şey yazmıyor hamile olabilir miyimmmm

bluemelon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2023
83
6
1
25
Çocuk istiyoruz. Son ilişkimizin üstünden 7 hafta geçti 4. Hafta gibi adet oldum. ( yoğun kırmızı ve pıhtılıydı ) beta hcg ve idrar testleri yaptırdım 6. Hafta gibi. Sırayla 1.20, 1.20, 0.100 çıktı. Fakat adetimin 7 gün sonrası yani bugün tekrar kanamam oldu kahverengi lekelenme ve bazen kırmızı damlalar. Hala gebe olma riskim var mıdır. 2 ay önce ertesi gün hapı almıştım onun da etkisi olabilir mi yada hormon dengesizliği olabilir mi bilen varsa cevaplarsa sevinirim.

ayrıca aynı soru ıcın bırden fazla konu açmak yasak.. ve sıze kımse yazmamıs da degıldı.

Hap yüzünden gibi duruyor

Pıhtı varsa gebelik olmaz. İlaçlar yüzünden veya mevsim değişimi benimde bu ay regl 9 gün sürdü normalde 1 haftada biterdi ve sonlara doğru kahverengi akıntı oldu

Pıhtı varsa gebelik olmaz. İlaçlar yüzünden veya mevsim değişimi benimde bu ay regl 9 gün sürdü normalde 1 haftada biterdi ve sonlara doğru kahverengi akıntı oldu
Şey aklıma takıldı. Acaba 2 ay önce aldığım doğum kontrol hapı kan testlerimde yanlış sonuç çıkarır mı?

Şey aklıma takıldı. Acaba 2 ay önce aldığım doğum kontrol hapı kan testlerimde yanlış sonuç çıkarır mı?
Hormon konusunda belki olabilir sonuçta hormonlari düzenlemesi içinde kullanılıyor ama gebelik için testi yanlış gostermez

Hamile değilsiniz. Adet olunca neden üç defa gebelik testi yaptığınızı anlamadım. Adet olunca hamile olmadığımızı anlarız ya normalde.
Ayrıca lekelenmeniz mevsimsel büyük ihtimalle. Bu aylarda çoğu kişi yaşıyor böyle düzensizlikler.

Çocuk istiyoruz diye başlamışsınız, ertesi gün hapı aldım demissiniz, hala gebe olma riskim var mıdır diye sonlandirmissiniz. Çocuk istemiyor olabilirsiniz. Cümleleriniz o yönde. Farkında olmayabilirsiniz. Umarım hazır olduğunuz bir vakitte olur.

Çok yeni akınan bir karar. Borçlarımızı bekledik çok yeni korunmayı bıraktık. Aslında içten içe hala kararsızım ama eşim ve ailesi çok istiyor. Çok pinpirikli biriyim, OKB düzeyinde. Çevremdeki herkes hamile değilsin demekten bıktı ama bir türlü emin olamıyorum. İlişkiye girmek bile istemiyorum bebek varsa zarar görür diye. Daha önce ertesi gün hapı da kullanınca da acaba test sonucunu etkiler mi 2 ,3 ay önceki hap diye. Ve hayattaki şanslara inanırım bu yüzden ve artık stres yapmak istemiyorum cidden

Yine de hamileymişim gibi hissesiyorum bilmiyorum. Belkide artık kadın doğuma gitmek yerine bir psikoloğa görünmeliyim.

Yine de hamileymişim gibi hissesiyorum bilmiyorum. Belkide artık kadın doğuma gitmek yerine bir psikoloğa görünmeliyim.
Psikolojik desteğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız gidin tabii ki. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Ertesi gün hapı gebelik testlerini etkilemez. Hamile değilsiniz. Ayrıca cinsel ilişki bebeğe bir zarar vermez düşük riski yoksa. Varsa da zaten doktorunuz sizi uyarıyor yasak diye. Yani olası bir gebeliği öğrenmeden önce yaşadığınız cinsel ilişkinin bir zararı olmaz. Öyle olsaydı doktorlar yumurtlama gerçekleştikten sonra iliskiye girmeyin derlerdi gebelik isteyen bütün kadınlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…