• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kizlar kirpi eti lazım bana :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
merhaba. sırf bu konu için üye oldum. elimdeki egzamaya kayısı çekirdeği yağı çok iyi geldi. bir haftada nerdeyse tamamen geçti. denemenizi tavsiye ederim. yatmadan önce , sabah, öğlen mutlaka sürün.

Fark ettim yeni
merhaba. sırf bu konu için üye oldum. elimdeki egzamaya kayısı çekirdeği yağı çok iyi geldi. bir haftada nerdeyse tamamen geçti. denemenizi tavsiye ederim. yatmadan önce , sabah, öğlen mutlaka sürün.

Farkettim yeni uye olmuşsun cok tesekkur ederm benm çoğu gecti ama hala izleri var denemek istiyorum bunu ama sacli deriyi nasil sık surulur ki gün icersinde

Fark ettim yeni

Farkettim yeni uye olmuşsun cok tesekkur ederm benm çoğu gecti ama hala izleri var denemek istiyorum bunu ama sacli deriyi nasil sık surulur ki gün icersinde

rica ederim. saça sık sürme banyodan önce sür 2 saat beklet. zaten iki gündebir yıkanıyor saç.saçımda yok ama bu şekilde iyi geleceğine inanıyorum. zaten hiçbir zararı yok saç maskesi olarakda kullanılan bir yağ.

Egzama için piyasada o kadar çok ilaç var ki üstelik egzamanın en büyük sebebi stres siz stres yapıp egzma oldunz dye bedelini kirpimi ödeyeck hangi yıldayız be teknolji çağındayZ Allah bize akıl vermiş fikr vermiş doktrlar boşunamı okuyor sanki dnyada bi doktr varda çare bulamadı kardeşm beğenmedysen git başka doktra en nefret ettiğim şeydr bir hayvanın öldürülmesi onları beslemediğimiz gbi bi de öldryoruz Allahın emaneti onlar bizeykn biz nasl olurda saçma şeylre inanıp yapr oldk derdin varsa dermanıda vardr intetten bakıpta ne kdar güvnebilrsn bnde insan etinin çok lezzetli oldğunu duydm o zamn gelim seni öldrüp etini bi güzl pişirip yiyim söyle hoşuna gider mi yazık valla yazk

kizlar merhaba benim kirpi etine ihtiyacim var istanbulda oldugum icin kirpiye ulasamiyorum bildiginiz tanidiginiz satan avlayan varmi ? Yani bulabilirsem bana cok buyuk bi iyiligniz olur lutfen bulabilirsrniz bana ulasabilir misiniz?
Merhaba kirpi etini bulabildiniz mi
Cani

m Canm bende egzama var napsam gecmiyo tek care kirpi :KK43:
Merhaba bendede egzama var yüzümde ne yaptiysam gecmedi, kirpi eti gerçekten iyilesmesine yardimci oluyor mu?

Back
X