Kızlar kist gebelikte bhcg değerine etki eder mi yukseltir mi

51ygmr

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
226
101
18
35
Merhaba kızlar benim degerler fazla yüksek çıkıyor normalindan şu an gayet normal bi gebelik henüz doktor keseyi görmedi cuma günü kontrol inslh görürüz 4+2 de gitmiştik Enson. Kistler bhcg degerini yukseltir mi bende de 2 tane yapısal kist var lütfen bilgisi olan varsa paylaşır sa sevinirim ..

Yükseltmez diye biliyorum. bi arkadaşım hamile kisti de var sıkıntı yok şuan

Yükseltmez diye biliyorum. bi arkadaşım hamile kisti de var sıkıntı yok şuan
Canım bende suan geçeyim allahın izni ile biraz yüksek çıkıyor değer herkes ikiz yada erkek bebek olabilir bu yüzden bhcg yüksek çıkabilir diyorlar . Bi arkadas da kist oldgu zman da yukselir dedi
Bende de yumurtalik kist var acaba o kistler mi etkiledi diye düşündüm .

Bazi kistler betayi yuksltiyomus. Belki o yuzden betayi yuksek cikartabilir.

Bazi kistler betayi yuksltiyomus. Belki o yuzden betayi yuksek cikartabilir.
Bu bazı kistler neler acaba bilgin var mı bende ki yumurtalik kisti.7 ay önce dusuk yapmıştım o yüzden oluştu . Öncesi de yoktu . Yumurtalık kisti yukseltrmi

Bu bazı kistler neler acaba bilgin var mı bende ki yumurtalik kisti.7 ay önce dusuk yapmıştım o yüzden oluştu . Öncesi de yoktu . Yumurtalık kisti yukseltrmi
Cnm tam bilgim yok. Doktoru bekleyen bi kadinla sohbet ederken o soyledi bana rahiminde kist oldugunu ve bu kistin betasini yukselttigini sureklide kanamasi oldugunu soyledi. Senin kistin yumurtalikta ama senin durumun farkli

H
Cnm tam bilgim yok. Doktoru bekleyen bi kadinla sohbet ederken o soyledi bana rahiminde kist oldugunu ve bu kistin betasini yukselttigini sureklide kanamasi oldugunu soyledi. Senin kistin yumurtalikta ama senin durumun farkli
Haa yok canım benim yumurtalik kisti allaha şükür öyle kanamm filan bi sıkıntım yok şükürler olsun .

Back
X