- Konu Sahibi CANIM2YAVRUM
kızlar küçük kızımın idrar yaparken ay ay diyerek kendini kasıyordu.kızım niye öyle yapıyorsun dedim. acıdığını söyledi.zannedersem yanması oldu.özel doktora getirdim doktor idrar yollarında enfeksiyon var dedi. wincef 180 mg ilaç verdi.reçetesini okudum reçetede 10 yaş üstü kullanımı yazıyor ama hiç 10 yaş altından bahsetmiyordu.yan etkilerinde hep alerjik etkileri varmış benim kızda alerjik bünyeye sahip.sürekli takip ettiğim doktor vardı.o gün doktorumuz yoktu bizde aynı hastanede olan başka doktora getirdik.doktor kapıdan içeri girdiğimiz halde tv sesini kısmadı.hem çocuğu muayane ediyor hemde tv ye bakıyor.inanırmısınız tv bakmaktan çocuğun ağzına bakayım derken boğazına kadar soktu kaşığı.ilkten burnuna sonra boğazına.yavrumun kafasınıda şekilden şekile soktu.arkaya doğru itiyor çocuğun kafasını dahada zorlasa boynu kırılacak.genç doktorda değil 65 yaşlarında senelerin doktoru.takip ettiğimiz doktor biz içeri girdiğimiz an tv kısar.bizi dikkatli dinler.kızımıda incitmeden ağzına bakar.kızım doktordan hiç korkmazdı ağzını kendi açardı bundan sonra korkacak herhalde.şimdi asıl konu bu doktorun verdiği wincef ilacı kullansam mı?yoksa sürekli gittiğimiz doktora gidip ilaç tekrarmı yazdırayım.kızım 3 yaşında.