• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar kızımın kafasını küvete çarptım yardım edin ne yapmalıyım

leyla21

yine yeni baştan
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
5.353
2
356
38
Kayseri
kızım 10 aylık poposunu yıkarken elimden kaydı kafasını küvete çarptım ağladı kuzum ama çok sert çapmadı ben çok endişelendm haliyle ve uyumak istiyoo kucagımda gezdirdim felan ama ne yaptmsa olmadı uyudu (zaten uykusu da vardı ) kussma kanama felan olmadı kızlar napmalıyım bi sorun olurmu dr götürmelimiyim

5 dakika atla sağlık ocağına gitsene canım.ordaki görevliler yardımcı olurlar rahatlarsın..biz ne desek boş görmediğimiz için.

yaaa kafası carpılan bebek uyutulur mu?

Uyutmayıp gozbebeklerı ısıga tepkı verıyormu falan bunları kontrol etmen lazım..

Gecmıs olsun

hiçbiyere gidemiyosan hemen doktorunu arasaydın ya canım
doktorunun elbet 24 saatlik süreç için önerileri olucaktır saruböceqin dediği gibi görmeden nedesek boş

burda konu açacak kadar aklın başındaysa hala al bebeğini bi hastaneye git bence!

Geçmiş olsun canım,umarım bebeğinin birşeyi yoktur..gittin mi doktora,ne dedi...

benim bildiğim kadarıyla 12 saat uyutmaman lazım.yinede mutlaka dotora git.bu tür şeylerde işini şansa bırakma
çok geçmiş olsun

Kizlar sagolun hepinizde her nekadar elestiren olmussada kizim iyi hic bi sorun yok dr gitmedik ya birden elimden kayip dusunce bi anda cok endiselendim ve size sordum elbetteki dort dortluk bi anne degilim ama elimden ne gelirse yapmak icindi sonucta ben bi anneyim ve benim bebegimi benden daha cok kimse dusunemez

ne yapacam diye burda cevap arayacağına doktora neden koşmadın.ne rahatsın ya ben olsam dakkada uçar giderdim.allah korusun ya bişey olmuşsa ve sen geç kalırsan.bu vicdan azabıyla nasıl yaşayacaksın.hiç bişey olmamışsa bile emin olman için doktora gitmen gerekirken burda yazışıyorsun.

ne yapacam diye burda cevap arayacağına doktora neden koşmadın.ne rahatsın ya ben olsam dakkada uçar giderdim.allah korusun ya bişey olmuşsa ve sen geç kalırsan.bu vicdan azabıyla nasıl yaşayacaksın.hiç bişey olmamışsa bile emin olman için doktora gitmen gerekirken burda yazışıyorsun.

Bakin ben sandiginiz gibi bilincsiz bi anne degiliml ciddi bi sorun olmadigin dusundum (sislik morarma kanama davranislarinda tuhaflik felan hic biiseye yoktu memede emiyodu ) sadece uyumak istemesi kafama takildi sordum ve doktora ucmadim sen uc tamammi ayrica burda yazisip yazismamamda sizi hicc ilgilendirmezz elbette herkes gibi bende kafama takilanlari burda sorabilirim senden izin alacak degilim ayrica benim icimde rahat vicdanimda

Back
X