Kızlar kızlar 2 gün önce 108 beta bugün 315 olmuş 🧿🧿🧿🧿

Amin canım 🙏🏼
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏼
Darısı başımıza 🥰
Belirtin var mıydı
Aminn inşallah 🤲 Evet adetten önce öğrendim bir de normalde adet tarihim yarın… midem bulanıyordu sürekli bide belim çok ağrıyor böyle farklı bir ağrı benim bulantım erken oldu nedense çok bulanıyor özellikle sabah öğlen

Nasıl artışşşş 🥺🥺 ay ağlıyorum 😢😢😢 Allahım dileyen, isteyen, bekleyen herkese bu haberi almayı nasip eylesin aminnnn 🤲 ❤️
Âmin canım gözün aydın sende benim gibi adet öncesi öğrendin Allah kucağında görmeyi de nasip etsin inşallah yarın bende tekrar kan vercem malûm daha önce de kimyasal olduğum için takip edicem inşallah benimkide yükselmiştir 💓❤️

Âmin canım gözün aydın sende benim gibi adet öncesi öğrendin Allah kucağında görmeyi de nasip etsin inşallah yarın bende tekrar kan vercem malûm daha önce de kimyasal olduğum için takip edicem inşallah benimkide yükselmiştir 💓❤️
Aminn inşallah yüselmiştir sağlıklı sıhhatli inşallah 😍🤲

At bakalım ikisinide merak ettim bian
Ben dikkat etmemişimmm çok korktum ya hastanenin sonucunda ml şeklinde ölçüm yapılmış e-nabızda litre üstünden ml çevirince 315.3 yapıyor bi an da 0.03153 görünce dedim bu ne sıfırlar var meğer litreymiş 🥹 ben en iyisi biraz uzaklaşayım çünkü böyle böyle stres bombasına dönüşeceğim zarar yani 😢

IMG_20250626_093447_378.webp
IMG_20250626_093125_661.webp
IMG_20250626_093444_911.webp
kızlar Merhabalar Sizce var mı yoksa kuruma çizgisi mi ilk 15 dakikada vardı ama yarım saatte daha belirginleşti

Back
X