Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl artışşşşay ağlıyorum
Allahım dileyen, isteyen, bekleyen herkese bu haberi almayı nasip eylesin aminnnn
![]()
![]()
Aminn inşallahAmin canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Darısı başımıza
Belirtin var mıydı
Âmin canım gözün aydın sende benim gibi adet öncesi öğrendin Allah kucağında görmeyi de nasip etsin inşallah yarın bende tekrar kan vercem malûm daha önce de kimyasal olduğum için takip edicem inşallah benimkide yükselmiştirNasıl artışşşşay ağlıyorum
Allahım dileyen, isteyen, bekleyen herkese bu haberi almayı nasip eylesin aminnnn
![]()
![]()
Canım çok sevindim senin adına benim içinde dua etNasıl artışşşşay ağlıyorum
![]()
![]()
Aminn inşallah yüselmiştir sağlıklı sıhhatli inşallahÂmin canım gözün aydın sende benim gibi adet öncesi öğrendin Allah kucağında görmeyi de nasip etsin inşallah yarın bende tekrar kan vercem malûm daha önce de kimyasal olduğum için takip edicem inşallah benimkide yükselmiştir![]()
İnşallah senin içinde öyle canım benimmm sağlıkla sıhhatle artmıştır inşallah senin deCanım çok sevindim senin adına benim içinde dua etİnşallah bebeğin hep seninle olacak süreci güzel geçireceksin buna inan hep
![]()
İnşallah canımAminn inşallah yüselmiştir sağlıklı sıhhatli inşallah![]()
E nabızda değer kırmızı şekilde e nabızda böyle 0.03153 yazıyor ama hastanenin sitesinde 315.3 yazıyor aynı şey mi demek oluyo bu niye başına sıfır koymuşlarÇok iyi canım
Ben dikkat etmemişimmm çok korktum ya hastanenin sonucunda ml şeklinde ölçüm yapılmış e-nabızda litre üstünden ml çevirince 315.3 yapıyor bi an da 0.03153 görünce dedim bu ne sıfırlar var meğer litreymişAt bakalım ikisinide merak ettim bian
Ben innovita ovülasyon testiyle öğrendim ovülasyon testim üst üste günlerce pik verdi şüphelerim de vardıInnovita erken gebelikle gebeliğini öğrenenler var mı Doğru gösteriyor mu
AnladımBen innovita ovülasyon testiyle öğrendim ovülasyon testim üst üste günlerce pik verdi şüphelerim de vardı
Çizgi var görüyorum bende bi kan verin benceEki Görüntüle 3609835 Eki Görüntüle 3609836 Eki Görüntüle 3609837 kızlar Merhabalar Sizce var mı yoksa kuruma çizgisi mi ilk 15 dakikada vardı ama yarım saatte daha belirginleşti