Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım adetıne on gun varmıs bu demek oluyorkı bes gun önce yumurtan catlamıs bukadar kısa sürede bthcg yukselmez acele etme ınsallah bebişin senınledır
canım adetıne on gun varmıs bu demek oluyorkı bes gun önce yumurtan catlamıs bukadar kısa sürede bthcg yukselmez acele etme ınsallah bebişin senınledır
Canım laboquick normal test ile yaptım acaba dogrumudur kimisi yanlış veriyor o sonucu diyor kimisi doğru eğer doğruysa ben adetim bitince hamile kaldım oyizden silik çıkıyor DİE düşünüyorum ama umutlanmiyorum
Canım laboquick normal test ile yaptım acaba dogrumudur kimisi yanlış veriyor o sonucu diyor kimisi doğru eğer doğruysa ben adetim bitince hamile kaldım oyizden silik çıkıyor DİE düşünüyorum ama umutlanmiyorum
O silik çıkan çizgi gebelik testindeki ölçüm yapan yeri belirtmek için yapılmış çok çok silikte olsa görünen çizgi test ve kontrol harflerinin göründüğü yerde bulunuyor. İdrar damlatmadan baktığınzda göreceksinizdir.