- 26 Kasım 2017
- 1.500
- 2.172
- 53
- Konu Sahibi Amazing family
Ya adamin bilmemnesinin derdinden bebegim daha onemli derim. Cok dayanamiyorsa mast. yapsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimkendin hallet dersen adamceker baska kadina gider lutfen hamilesinfakat eslikten feragat etme. Burda hepmz evli saylrz az cok cekinmeye grk yok . on sevisme yapin baya opusun bilmem ne amais neticeye gelimce kendi elinle bosalt oyleteklif et yinede sevismis olirsinzyani hersey icine girmesidegilosekldede esini tatmin edeblrsin tabi kabul ederse . ayrica hamileyken risk yaratmicak pozisyonlar diye arat muylaka bisiler vardir. Onlaro uygula ama esini kirma bi seklde tatlova halledeblrsinDiyorum dedim ama acındırıyor çok fena haldeyim felan diye kendin hallet diyorum yok bir şekilde yanaşmaya çalışıyor
Canim erkek istiyorsa sogutmayacaksin gerekirse oral bile yaptim kocama yeterki mutlu olsunki benide mutlu etsin5haftalık hamileyim. Bir yavrum 2 düşüğüm var. Doktor kontrolüne henüz gitmedim pazartesi gidicem inş. Derdim şu ki eşimle cinsel hayatımız çok aktifti ama ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri tedbir amaçlı ilişkiye girmeyi kabul etmedim en azından doktora gidene kadar eğer risk yoksa onay verirse sıkıntı olmayacak ama şu an çok korkuyorum. Eşim bu ara sürekli istiyor ve bunu bana belli ediyor. Ne yapacağımı bilemez durumdayım. Riske atmak istemiyorum. Bir taraftan da olacaksa olur zaten diyorum. Şimdi size soruyorum bu durumda sizler ne yapardınız eşinizi kırmaz birlikte olur muydunuz riske atmayıp doktor kontrolünü mü beklerdiniz? Teşekkürler şimdiden![]()
yazıya mı yanayııım, yazılana mıCanimkendin hallet dersen adamceker baska kadina gider lutfen hamilesinfakat eslikten feragat etme. Burda hepmz evli saylrz az cok cekinmeye grk yok . on sevisme yapin baya opusun bilmem ne amais neticeye gelimce kendi elinle bosalt oyleteklif et yinede sevismis olirsinzyani hersey icine girmesidegilosekldede esini tatmin edeblrsin tabi kabul ederse . ayrica hamileyken risk yaratmicak pozisyonlar diye arat muylaka bisiler vardir. Onlaro uygula ama esini kirma bi seklde tatlova halledeblrsin
Valla yazmdan gecemicem.esiniz hic cocuk icin yanmamis galiba.birak 3 4 hafta esimle biz nerdeyse 7 8 aydir kardes gibiyiz.hersey yolunda gitsin isterdik ama olmadi yasdgmiz acilar ve suan ki bebeklerim herseyin onune geciyo ve cok kiymetli.bn esime sabirsiz npcm bole diyodum ama allh razi olsun valla hic bunaltmams megerse beni :)5haftalık hamileyim. Bir yavrum 2 düşüğüm var. Doktor kontrolüne henüz gitmedim pazartesi gidicem inş. Derdim şu ki eşimle cinsel hayatımız çok aktifti ama ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri tedbir amaçlı ilişkiye girmeyi kabul etmedim en azından doktora gidene kadar eğer risk yoksa onay verirse sıkıntı olmayacak ama şu an çok korkuyorum. Eşim bu ara sürekli istiyor ve bunu bana belli ediyor. Ne yapacağımı bilemez durumdayım. Riske atmak istemiyorum. Bir taraftan da olacaksa olur zaten diyorum. Şimdi size soruyorum bu durumda sizler ne yapardınız eşinizi kırmaz birlikte olur muydunuz riske atmayıp doktor kontrolünü mü beklerdiniz? Teşekkürler şimdiden![]()
bu durumda olmazdim
zira beni ve karnimdaki bebegimi dusunmeyen bir okuzle evlenmezdim
nerden buluyorsunuz bu gelisimini tamamlayamamis adamlari ?
inanilir gibi degil bunu normal karsilamakValla sizin yorumunuzu aradi gozlerim o kadar cirkin setler yazilmiski hayretle okudum bu nedir ya onu yaap bunu yap diye akil verenler bi durupta demiyo ki cocugunu düsünmeyen adamdan sana koca olur mu
Kendin hallet ?Diyorum dedim ama acındırıyor çok fena haldeyim felan diye kendin hallet diyorum yok bir şekilde yanaşmaya çalışıyor