• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kızlar acil yardımm...

Ay beklesin azicik bunlar niye bukadar sabirsiz cozemiyorum valla su annelik ic gudusunu hic anlamiyolar ya bence senin icin rahat etsin pazartesiyi bekle

Diyorum dedim ama acındırıyor çok fena haldeyim felan diye kendin hallet diyorum yok bir şekilde yanaşmaya çalışıyor
Canimkendin hallet dersen adamceker baska kadina gider lutfen hamilesinfakat eslikten feragat etme. Burda hepmz evli saylrz az cok cekinmeye grk yok . on sevisme yapin baya opusun bilmem ne amais neticeye gelimce kendi elinle bosalt oyleteklif et yinede sevismis olirsinzyani hersey icine girmesidegilosekldede esini tatmin edeblrsin tabi kabul ederse . ayrica hamileyken risk yaratmicak pozisyonlar diye arat muylaka bisiler vardir. Onlaro uygula ama esini kirma bi seklde tatlova halledeblrsin

5haftalık hamileyim. Bir yavrum 2 düşüğüm var. Doktor kontrolüne henüz gitmedim pazartesi gidicem inş. Derdim şu ki eşimle cinsel hayatımız çok aktifti ama ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri tedbir amaçlı ilişkiye girmeyi kabul etmedim en azından doktora gidene kadar eğer risk yoksa onay verirse sıkıntı olmayacak ama şu an çok korkuyorum. Eşim bu ara sürekli istiyor ve bunu bana belli ediyor. Ne yapacağımı bilemez durumdayım. Riske atmak istemiyorum. Bir taraftan da olacaksa olur zaten diyorum. Şimdi size soruyorum bu durumda sizler ne yapardınız eşinizi kırmaz birlikte olur muydunuz riske atmayıp doktor kontrolünü mü beklerdiniz? Teşekkürler şimdiden :KK50:
Canim erkek istiyorsa sogutmayacaksin gerekirse oral bile yaptim kocama yeterki mutlu olsunki benide mutlu etsin

Valla ben olsam riske atmazdim bide bisey falan olur ölmez ya adam beklese ki bnim hic riskim yoktu gebelikte yasakta olmadi ama hic bisey yapmadik gayet halinden mutluydu esim.

Canimkendin hallet dersen adamceker baska kadina gider lutfen hamilesinfakat eslikten feragat etme. Burda hepmz evli saylrz az cok cekinmeye grk yok . on sevisme yapin baya opusun bilmem ne amais neticeye gelimce kendi elinle bosalt oyleteklif et yinede sevismis olirsinzyani hersey icine girmesidegilosekldede esini tatmin edeblrsin tabi kabul ederse . ayrica hamileyken risk yaratmicak pozisyonlar diye arat muylaka bisiler vardir. Onlaro uygula ama esini kirma bi seklde tatlova halledeblrsin
yazıya mı yanayııım, yazılana mı :olamaz:

Cinsellkk iki kisinin rizasiyla yasanir aksi halde gorev olarak yasarsaniz hos bir paylasim olur mu bu? Sizin korkuyla bunu yasadiginizi ve zerre hoslanmadiginizi bilecek ama bunu yasayacak koca kişisinine yazik ne kadar acinasi... hic bir kadın cinselliği zoraki yaşamaya mecbur değildir ve hatta rızası dışında ilişkiyi zorla yaşayan kisi kocası dahi olsa bu tecavüze girer hakim bunu tecavüz olarak kabul eder hukuk bile bunu böyle derken... risk var diyorsunuz bi kaç dakkalık zevk evladından kıymetli mi baba olacak kisinin? Farkli yollardanda tatmin etme zorunlulugunuz yok eger icinizden gelmiyorsa bunlar isteyerek severek olur robotlasarak değil! Karsilikli anlayisla sevgi ve saygiyla yürüyen evliliklere burdan selam olsun cok şükür bin şükür...

Son düzenleme:
İlk Hamileliğimde benim 40 gün süren ara kanamalarım olmuştu. Eşim Bebek istiyordu ve doktorum da gün aşırı birlikteliği tavsiye etmişti.
Ben gün aşırı deneme yaptıgım dönemde hamile kalmışım ve sık birliktelikten dolayı düşük tehlikesi atlattım. Eş Bebeğin önüne geçmişti ve kızımı 9 ay boyunca kasığım da taşıdım. Kızım 2 buçuk kilo doğdu ve çok zayıftı. Bence ilk aylar eşlerin anlayışlı olup hanımlarını bu konuda sıkıştırmaması gerek diye düşünüyorum. Siz madem düşük yaşadınız ilk 3 ay cinselliğe biraz seyrek bakın derim.

5haftalık hamileyim. Bir yavrum 2 düşüğüm var. Doktor kontrolüne henüz gitmedim pazartesi gidicem inş. Derdim şu ki eşimle cinsel hayatımız çok aktifti ama ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri tedbir amaçlı ilişkiye girmeyi kabul etmedim en azından doktora gidene kadar eğer risk yoksa onay verirse sıkıntı olmayacak ama şu an çok korkuyorum. Eşim bu ara sürekli istiyor ve bunu bana belli ediyor. Ne yapacağımı bilemez durumdayım. Riske atmak istemiyorum. Bir taraftan da olacaksa olur zaten diyorum. Şimdi size soruyorum bu durumda sizler ne yapardınız eşinizi kırmaz birlikte olur muydunuz riske atmayıp doktor kontrolünü mü beklerdiniz? Teşekkürler şimdiden :KK50:
Valla yazmdan gecemicem.esiniz hic cocuk icin yanmamis galiba.birak 3 4 hafta esimle biz nerdeyse 7 8 aydir kardes gibiyiz.hersey yolunda gitsin isterdik ama olmadi yasdgmiz acilar ve suan ki bebeklerim herseyin onune geciyo ve cok kiymetli.bn esime sabirsiz npcm bole diyodum ama allh razi olsun valla hic bunaltmams megerse beni :)

Bazı yorumlar cidden midemi bulandırdı. Her şeyi açık açık yazmayın Allah aşkına. Hem içinizden gelerek yapmıyorsunuz,sırf eşiniz başkasına gitmesin diye kendinizi hiçe sayarak yapıyorsunuz hem de millete akıl veriyorsunuz. Cinsellik tutkuyla olursa güzeldir,hamileyken de pek ala yaşanabilir lakin doktor onayı alırsanız daha sağlıklı olur.

bu durumda olmazdim
zira beni ve karnimdaki bebegimi dusunmeyen bir okuzle evlenmezdim
nerden buluyorsunuz bu gelisimini tamamlayamamis adamlari ?

Valla sizin yorumunuzu aradi gozlerim o kadar cirkin setler yazilmiski hayretle okudum bu nedir ya onu yaap bunu yap diye akil verenler bi durupta demiyo ki cocugunu düsünmeyen adamdan sana koca olur mu

Valla sizin yorumunuzu aradi gozlerim o kadar cirkin setler yazilmiski hayretle okudum bu nedir ya onu yaap bunu yap diye akil verenler bi durupta demiyo ki cocugunu düsünmeyen adamdan sana koca olur mu
inanilir gibi degil bunu normal karsilamak
cinsellik karsilikli rizayla ve karsilikli zevk alarak yapilir , sadece erkeklere has bir durum degil bu
hele ki boyle bir risk varken benimle sevismek isteyen erkegi donuyla kapinin onune koyarim , ne babaligi ne kocam olmayi hak etmiyor demektir

Eşiniz hep mi böyle bencildi?
Ölmüş mü bir kaç gün bu kadar iradesizlik nedir Allah aşkına?

Ona endişelerinizden bahsettiğiniz halde böyle davranıyorsa işiniz çok zor..

Back
X