Bu kız olmasa bu forum çekilmez :)) en olduğu gibi olan, cazgırda olsa, sinirlide olsa ben buyum demekten gocunmayan saydam insan.. Seni ilgiyle takip ediyorum :))
Sabır eşin zamanla sana dahada yönelecek. Ama sende onun aileisne kötü söyleme ne olursa olsun adamın hoşuna gitmez bunları duymak; herkesin anası, babası, kardeşi kendine kıymetlidir.
saydamlıgından dogallıgından degil güzelim burdaki herkesle dalga geciyorr okadar okudum hicbirne yorum yapmadım ilk defa yapıyorum BİR DERDİM VAR bölümü tek ona acılmadı herhalde daha dertli hakiki acı ceken insanlar var. sinirim bozuldu ya artık
Bu kız olmasa bu forum çekilmez :)) en olduğu gibi olan, cazgırda olsa, sinirlide olsa ben buyum demekten gocunmayan saydam insan.. Seni ilgiyle takip ediyorum :))
Sabır eşin zamanla sana dahada yönelecek. Ama sende onun aileisne kötü söyleme ne olursa olsun adamın hoşuna gitmez bunları duymak; herkesin anası, babası, kardeşi kendine kıymetlidir.
natlus cok güldürdün beni yıne bugun yaa
takipcinim
favorimsin bunu bil
İnternet tabiriyle " troll "cevap yazanlar kendisiyle dalga geçirenler derdine yansın.
Arkadaş eğleniyor sizde oyuncağı oluyorsunuz.
istediği oldu.
hayranlar da edindi kendine.
Bence başka konularını da bekleyin,natlusun maceraları devamı gelecek
bence çok zekice
''kapıyı çarpar giderim'' hesabı.
çok geç.........:)Umarım ki forumu karıştırmak isteyen natlusun yeni konusuna cevap yazılmaz ,hatta hiç görüntülenmese süper olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?