- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
Natlus; sizin düzelen üslubunuz bu mudur?
Hala insanlara alttan alta hakaret ediyorsunuz.
Gün içinde ne içiyorsunuz çok merak ediyorum.Bir kafa nasıl bu hale gelir?Eşinizin yerinde olmayı eşiniz bile istemezdi emin olun.
Ömür törpüsü denilen cinstensiniz.
Kı bacım rumuzun laydalaylaymı lalada lay neyse isde zaten alkın bırkarıs havalarda laylaylalaylarda, eee 4444 kere yazısını 4 olarak gormende sımdı anladımkı normal, laylayalamsınya hehee :)
ne demek yaa kime hakaret ettiğine dikkat et...
bunca üyeye hakaret ediyor bunun hiç bi önemi yok öyle mi? editör olunca mı hakaretlere tahammül edilmiyor?
ben mi yanlış anlıyorum? hakaretin editöre ya da üyelere edilmesi önemli değil, kime edildiyse edildi gerekeni yapın.
ya beni mazur görün de.....
yani başkasının üslubunu eleştirirken kendi yazdıklarımıza da, çok değil, arada bir dikkat etsek diyorum.
Senin konunu ilk defa okudum ve ilk kez yorum yaptım
Ayrıca kime hakaret edeceğine dikkat et istersen
pardon pardon pardon ne demek ıstedıgını anlayamadım, daha açıklayıcı olursan cok sevınecegım, duzgun konusuyoruz, saldırı, uslupsuz konusuyorsun duzelt dıyorlar, yumuşatıyorum, gene aynı, hey allahım bende nasıl konusacagımı sasırdım, hem bu konumda kıme hakaret etmesım, editörsen editörsün yani ne var, tehditmi ediyormusun beni, aman be bırdaha da gırmıcem bu sıteye, cok yogun ıstek olur mesaj yagmuruna tutulursam belkim. Ahanda dahada benim için kadınlar klubü bitmiştir, dahada dausa gelmem ayyyy pardon kadınlar klubüne gelmem
Senin konunu ilk defa okudum ve ilk kez yorum yaptım
Ayrıca kime hakaret edeceğine dikkat et istersen
minicikumut ,
9. sayfayı göremediğim için mesajını alıntılayamıyorum.
Aslında önceki yazımda sadece sen değil mesaj yazan çoğu kişiye hitaben söylemem gerekirdi.
Şimdi burada ne natlusu ne de bu açtığı konuların gerçek,ciddi vs. olduğunu düşünen yoktur bence de.
Yani biri gelmiş kendince eğleniyor
şimdi bu durumda bu kadar gaza gelmek de neden?
Gülün geçin yani.
Herkesi bu kadar ciddiye almayın kızlar.
sn: kk üyesi elmayra cevaben: eyyyyyyyyy elmeyra sana sesleniyorummmm , kızım kızım benim içim kan agladıgı vakit senin tabirinle :) zaten derdimi yazdım ozaman, eeeee düzeldi şimdi nedenlerini yazarak, diger arkadaslara örnek bağaabında :) neşemi, sevincimi yazmıyımmı kız DELi ZEKALI arkadasım. .....................................................................
pardon pardon pardon ne demek ıstedıgını anlayamadım, daha açıklayıcı olursan cok sevınecegım, duzgun konusuyoruz, saldırı, uslupsuz konusuyorsun duzelt dıyorlar, yumuşatıyorum, gene aynı, hey allahım bende nasıl konusacagımı sasırdım, hem bu konumda kıme hakaret etmesım, editörsen editörsün yani ne var, tehditmi ediyormusun beni, aman be bırdaha da gırmıcem bu sıteye, cok yogun ıstek olur mesaj yagmuruna tutulursam belkim. Ahanda dahada benim için kadınlar klubü bitmiştir, dahada dausa gelmem ayyyy pardon kadınlar klubüne gelmem
senin adına,kk ailesi olarak çok sevindik..bak duanı okumuşsun kocan kendine gelmiş ne güzel..ailesine onlarca hakaret eden kadına birşey demiyor ya helal olsun..sırtı sıvazlanası bir adam olmuş,İnşallah Maaşallah!
peki hergün konu mu açacaksın?
ya da ölü taklidi yapsak gider misin artık? :104:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?