KIZLAR KIZLAR GELEMMi, YANAĞIZDAN ÖPEMMi.

senin adına,kk ailesi olarak çok sevindik..bak duanı okumuşsun kocan kendine gelmiş ne güzel..ailesine onlarca hakaret eden kadına birşey demiyor ya helal olsun..sırtı sıvazlanası bir adam olmuş,İnşallah Maaşallah!

peki hergün konu mu açacaksın?

ya da ölü takliti yapsak gider misin artık? :104:

nıye oyle dıyorsun kız ,natlus ve konularını cok sevıyorum ben :27:

son zamanlarda sıkıntılı bı surec gecırıyorum ,natlus ıyı gelıyo bu durumuma :27:

ıyı kı varsın natlus ıyı kı geldın , ya ya ya şa şa şa natlus natlus cok yaşa :124::124::124:

Aslında bizde Natlus için bir tefriciyemi okusak acaba?

Belki o da düzelir.

Duanın gücüne inanmak lazım :)

duayı gerçekleşeceğine inanarak okumak lazım sanırım sende öyle yaptın
:44:
çaresiz kaldığımda bende bu duayı okuyacağım

teşekkkürler :46:

bu arkadaşın ilk açtığı konularda kendini ifade edemediği için hakarete başvuran,öfkesini kontrol edemeyen biri olduğunu düşünmüştüm.

ama artık bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum..

ve biz cevap verdikçe istediği elde edip mutlu oluyor..

o yüzden bence kötü içrek yapıp cevap vermeyelim artık.

Son düzenleme:
hayırlı olsun..
maşallah diyelim....
sende biraz daha sakin ol ve ailesi hakkında konuşmamaya devam et bari...

topluca cevap yazıyorum dikkat dikkat,ilgili kk üyeleri kendı cevaplarını okusunlar...... yayaya: kız gidersem üzülmeyesin sonra bak gelmem gidersem bidaha valla cok ararsın, ararsınız. Limoncuk: fanlarım benim ayyy pardon canlarım bende seni, sizi seviyorum. Meleknaz: teşekkürler kız. piskota: kronik vaka diyorsun demek bana ben degil ama sen pisikopata ayyyy dilim şey olsu şürştü piskota dicektim. Sashamia 88 : sagol fanım pardon canım.. Yeniden dogdum: kız bacım 3 maymun degil oda anladı danketti, kıymetimin farkına vardı, simdi karımda karım diyor, anamda anam degil, derse 4444 daha okurum napayım. Cudana: sende okudun demek duayı ki güzel seyler yazmısın hehee. Sanada faydam olmus kız. Kadesa: neden takipdesin bacım, bırak yakamı. Fresa: oku kız valla allahın izniyle tutucak. Ayyyy parmaklarım agrıcı telefonda mıy mıyy yazıyom cebellesiyom kıymetimi bilin valla.

natlusun kafası iyi herhalde işi gücü yok herhalde buraya saldırıyor:)) :47::47:

Son düzenleme:
3 kez atıp 2 kez tutma vakası daha.

Kendine yazık etme natlus, ben sana cok üzülüyorum. Bu neşe bu enerji boşa; için kan ağlıyor aslında. 2. evliliğinde fos cıktı.

topluca cevap yazıyorum dikkat dikkat,ilgili kk üyeleri kendı cevaplarını okusunlar...... yayaya: kız gidersem üzülmeyesin sonra bak gelmem gidersem bidaha valla cok ararsın, ararsınız. Limoncuk: fanlarım benim ayyy pardon canlarım bende seni, sizi seviyorum. Meleknaz: teşekkürler kız. piskota: kronik vaka diyorsun demek bana ben degil ama sen pisikopata ayyyy dilim şey olsu şürştü piskota dicektim. Sashamia 88 : sagol fanım pardon canım.. Yeniden dogdum: kız bacım 3 maymun degil oda anladı danketti, kıymetimin farkına vardı, simdi karımda karım diyor, anamda anam degil, derse 4444 daha okurum napayım. Cudana: sende okudun demek duayı ki güzel seyler yazmısın hehee. Sanada faydam olmus kız. Kadesa: neden takipdesin bacım, bırak yakamı. Fresa: oku kız valla allahın izniyle tutucak. Ayyyy parmaklarım agrıcı telefonda mıy mıyy yazıyom cebellesiyom kıymetimi bilin valla.

alemsin valla.şimdiye kadar konularına cevap yazmadım zaten yazılacak da birşey yoktu,tartışmalardan başka.ama beni güldürüyor konuların gerçekten,bu mesaj da ilginç olmuş.

Bir sonraki konu başlığınız:

"Dam üstünde un eler tombul tombul memeler "

ise ben üyeliğimi iptal ettireyim :ssz:

İki gunde mu anladın kocanın duzeldıgını :ssz:
daha gecen gun yırtınıyordun kocamşoyle boyle dıye.
way anasını sayın seyırcıler :44: boyle kocalar hep aksilere mi düşer yaaaa :37:
hayrını gör ne diyelim :27::27:

natluss

kadınlar hamamı bölümünde -Sevgılı Günlük..2012- dıye bı konu var
her gün oraya yaz sen
bız takıp ederız

eşın anam anam demıyorsa eğer, zafer senındır, kutlarım :65::68:

Kadercik te hani bana hani bana demiş :27:

Natluscum öncelikle seni tebrik ediyorum dünkü konundan sağ sağlim çıkmışsın:46:

ve bu kadar konu açıp kilit- ban rekoru kırıp halada kovulupta gitmediğin için sana bu kupayı veriyorum :65:
umarım beğenirsin ve artık bizi terkedersin:34:

ne olur terket bizi neolurrrr:52::52:

Back
X