KIZLAR KIZLAR GELEMMi, YANAĞIZDAN ÖPEMMi.

Natlus; sizin düzelen üslubunuz bu mudur?

Hala insanlara alttan alta hakaret ediyorsunuz.

Gün içinde ne içiyorsunuz çok merak ediyorum.Bir kafa nasıl bu hale gelir?Eşinizin yerinde olmayı eşiniz bile istemezdi emin olun.

Ömür törpüsü denilen cinstensiniz.

ya beni mazur görün de.....

yani başkasının üslubunu eleştirirken kendi yazdıklarımıza da, çok değil, arada bir dikkat etsek diyorum.

Kızlar ilk kez natlusun konusuna yazıyorum. Bence prim yaptırmayın zamanınıza acıyın!!
Eminim ki şu anda zevk alıyordur.. Herkesin zeka seviyesi bir değil ne yazık ki!

Son düzenleme:
Bu kız olmasa bu forum çekilmez :)) en olduğu gibi olan, cazgırda olsa, sinirlide olsa ben buyum demekten gocunmayan saydam insan.. Seni ilgiyle takip ediyorum :))

Sabır eşin zamanla sana dahada yönelecek. Ama sende onun aileisne kötü söyleme ne olursa olsun adamın hoşuna gitmez bunları duymak; herkesin anası, babası, kardeşi kendine kıymetlidir.

ne demek yaa kime hakaret ettiğine dikkat et...
bunca üyeye hakaret ediyor bunun hiç bi önemi yok öyle mi? editör olunca mı hakaretlere tahammül edilmiyor?
ben mi yanlış anlıyorum? hakaretin editöre ya da üyelere edilmesi önemli değil, kime edildiyse edildi gerekeni yapın.

Editörüm bana yapamazsın dediğimi nereden çıkardınız?
Usluplarımı sürekli değiştirdim beğenmedinize getirdi.
Bende ilk kez yorum yaptığımı dile getirdim.
Ayrıca bu bölümün sorumlusu ben değilim, herhangi müdahale yetkim yok.
Gereken elbette yapılacaktır...

ya beni mazur görün de.....

yani başkasının üslubunu eleştirirken kendi yazdıklarımıza da, çok değil, arada bir dikkat etsek diyorum.

Estağfurullah mazur görülecek birşey yok.

Üslubumun Natlus gibi olduğunu düşünmüyorum.Ama yazdıkları insanı çileden çıkarabiliyor.

Yazdıklarına inanmasamda,insan görmezden geleyim banane desede saygısızlığa tahammül edemiyorum.

Bu kadar insanı salak yerine koymaya çalışması rahatsız ediyor belkide bilemiyorum.Ama ağır bir ifade kullandığımı sanmıyorum.

Senin konunu ilk defa okudum ve ilk kez yorum yaptım
Ayrıca kime hakaret edeceğine dikkat et istersen :ssz:

pardon pardon pardon ne demek ıstedıgını anlayamadım, daha açıklayıcı olursan cok sevınecegım, duzgun konusuyoruz, saldırı, uslupsuz konusuyorsun duzelt dıyorlar, yumuşatıyorum, gene aynı, hey allahım bende nasıl konusacagımı sasırdım, hem bu konumda kıme hakaret etmesım, editörsen editörsün yani ne var, tehditmi ediyormusun beni, aman be bırdaha da gırmıcem bu sıteye, cok yogun ıstek olur mesaj yagmuruna tutulursam belkim. Ahanda dahada benim için kadınlar klubü bitmiştir, dahada dausa gelmem ayyyy pardon kadınlar klubüne gelmem

pardon pardon pardon ne demek ıstedıgını anlayamadım, daha açıklayıcı olursan cok sevınecegım, duzgun konusuyoruz, saldırı, uslupsuz konusuyorsun duzelt dıyorlar, yumuşatıyorum, gene aynı, hey allahım bende nasıl konusacagımı sasırdım, hem bu konumda kıme hakaret etmesım, editörsen editörsün yani ne var, tehditmi ediyormusun beni, aman be bırdaha da gırmıcem bu sıteye, cok yogun ıstek olur mesaj yagmuruna tutulursam belkim. Ahanda dahada benim için kadınlar klubü bitmiştir, dahada dausa gelmem ayyyy pardon kadınlar klubüne gelmem

kimseyi tehdit etmedim bir daha dönüp okuyabilirsiniz:34:

minicikumut ,
9. sayfayı göremediğim için mesajını alıntılayamıyorum.

Aslında önceki yazımda sadece sen değil mesaj yazan çoğu kişiye hitaben söylemem gerekirdi.
Şimdi burada ne natlusu ne de bu açtığı konuların gerçek,ciddi vs. olduğunu düşünen yoktur bence de.
Yani biri gelmiş kendince eğleniyor
şimdi bu durumda bu kadar gaza gelmek de neden?
Gülün geçin yani.
Herkesi bu kadar ciddiye almayın kızlar.

Senin konunu ilk defa okudum ve ilk kez yorum yaptım
Ayrıca kime hakaret edeceğine dikkat et istersen :ssz:

Arkadaşlar Sevgi_meleği burda ben editörümde ondan dikkat et dememişki?
Sadece ilkkez yazıyorum bana ithamlarda bulunma demiş..
Sanırım konu sahibesi hepimizin kafasını karıştırdı:))))))))

minicikumut ,
9. sayfayı göremediğim için mesajını alıntılayamıyorum.

Aslında önceki yazımda sadece sen değil mesaj yazan çoğu kişiye hitaben söylemem gerekirdi.
Şimdi burada ne natlusu ne de bu açtığı konuların gerçek,ciddi vs. olduğunu düşünen yoktur bence de.
Yani biri gelmiş kendince eğleniyor
şimdi bu durumda bu kadar gaza gelmek de neden?
Gülün geçin yani.
Herkesi bu kadar ciddiye almayın kızlar.

Ciddiye almama konusunda size katılıyorum.Yöneticiler yapılması gerekenleri zaten yapacaktır.

sn: kk üyesi elmayra cevaben: eyyyyyyyyy elmeyra sana sesleniyorummmm , kızım kızım benim içim kan agladıgı vakit senin tabirinle :) zaten derdimi yazdım ozaman, eeeee düzeldi şimdi nedenlerini yazarak, diger arkadaslara örnek bağaabında :) neşemi, sevincimi yazmıyımmı kız DELi ZEKALI arkadasım. .....................................................................

Senin ağzın ile burnunun yerini değiştirirdim ben ama dua et bugün mübarek cuma. Sen kimsin ki bana "kızım" "deli zekalı(ne demekse)" diyorsun.

Lütfen natlus git ve kumda oyna. 34 yaşına gelmişsin ama örnek olmaktan çok uzaksın.

Son düzenleme:

Bu sefer kimseye hakaret etmedin mi ? Herkese deli, psikopat vb. yakıştırmalarda bulundun

Hadi ya buraya kadarmış demek Natlus.. Madem öyle kk olarak yas tutarız ardından artık :24:

:53::53::53:
Hayır!
Bunu bize yapamazsın...:50:
Gitme natlus, ne olur....:14::14::14:
Her 10 dk'da bi mesaj atabildiğimiz için seni mesaj yağmuruna tutamayabiliriz ama arada sırada karla karışık yağmur atıştırsak olmaz mı? Kabul etmez misin? :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

senin adına,kk ailesi olarak çok sevindik..bak duanı okumuşsun kocan kendine gelmiş ne güzel..ailesine onlarca hakaret eden kadına birşey demiyor ya helal olsun..sırtı sıvazlanası bir adam olmuş,İnşallah Maaşallah!

peki hergün konu mu açacaksın?

ya da ölü taklidi yapsak gider misin artık? :104:

Çok güldüm, sesli sesli :)

vallahi baslıgı görür görmez natlusdur dedim kesin.:26:
degişik bir insansın natlus ya

ve ben degişik insanları severim:52::52::52:

bence natlus çok yalnız bir insan
o yüzden böyle yapıyor.

Son düzenleme:
Back
X