Kızlar kızlar yine ben beta güzel artmasına rağmen acil doktoru gebelik yok dedi

Renkkkkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
322
88
98
26
Merhaba kızlar tekrar ben geçen iki gün önce beta 25 çıkmıştı bu gün 85 olmuş bu günki acil doktoru bu gebelik değil dedi kimyasalda değil dedi normal mi ultrasona falan bakmadan kandan bakıp söyledi başına gelen

Merhaba kızlar tekrar ben geçen iki gün önce beta 25 çıkmıştı bu gün 85 olmuş bu günki acil doktoru bu gebelik değil dedi kimyasalda değil dedi normal mi ultrasona falan bakmadan kandan bakıp söyledi başına gelen
2 günde 25 ten 85 e gelmesi gayet güzel artmış. Doktor buna neden gebelik değil diyor😅

Nasıl yani gebelik yok dedi ??? Değerin gayet iyi artmış iki kattan fazla yani ultrasonu kastetmiş olabilir mi orda zaten daha görünmez 🤔

Nasıl yani gebelik yok dedi ??? Değerin gayet iyi artmış iki kattan fazla yani ultrasonu kastetmiş olabilir mi orda zaten daha görünmez 🤔
Yok canım ultrasona bakmadı ki kan değerine göre yok dedi .Hatta artışına da baktı kimyasal da değil dedi ama gebede değilsin dedi şaşırıp kaldım

Bilmiyorum beni strese soktu bi açıklama da yapmadı ne o zaman diyorum gebelik değil diyor
Yani ultrasondan baksa zaten göremez şuan değerin haftan buna müsait değil belli ki çok yeni gebesin ama hcg 5 üstü pozitif ki senin 2 günde artışın da güzel olmuş ne bekliyor bu doktor? Bence boşa okumuş😅

Doktor olduguna emin misiniz ? Bence hastaneye bildirin bana cok garip geldi 😳

Yok canım ultrasona bakmadı ki kan değerine göre yok dedi .Hatta artışına da baktı kimyasal da değil dedi ama gebede değilsin dedi şaşırıp kaldım
Kadın doğum hastanesi acili mi imkansız çünkü gebesiniz. Ve güzel artmış 😂😂

Acaba şunu mu demek istedi bir kere bana denk gelmişti böyle bir doktor değerim 50 çıkmıştı doktor bana sana gebe diyemem dedi neden dedim bilimsel olarak kalp atışını duyana kadar gebelik olarak görmeyiz biz demişti 🤣🤣bu mantıkta demiş olabilir mi tabi bu da yanlışta

Yani ultrasondan baksa zaten göremez şuan değerin haftan buna müsait değil belli ki çok yeni gebesin ama hcg 5 üstü pozitif ki senin 2 günde artışın da güzel olmuş ne bekliyor bu doktor? Bence boşa okumuş😅
Valla bilmiyorum ama ultrason da gördükten sonra yanına bir uğrayacağım

Valla bilmiyorum ama ultrason da gördükten sonra yanına bir uğrayacağım
Bence de şaka gibi gebelik değilse neee ? Hcg durduk yere artacak değil ya bu nasıl saçmalık sen artışı takip et şuanlık çok yeni daha kese görmek için biraz beklemen gerek

Acaba şunu mu demek istedi bir kere bana denk gelmişti böyle bir doktor değerim 50 çıkmıştı doktor bana sana gebe diyemem dedi neden dedim bilimsel olarak kalp atışını duyana kadar gebelik olarak görmeyiz biz demişti 🤣🤣bu mantıkta demiş olabilir mi tabi bu da yanlışta
Hiç bir açıklama yapmadı ki neden diyorum o zaman niye artmış gebelik yok bu değerde diyor hatta 5 ve üzerinde gebelik oluşur diye biliyorum dedim ona da yok dedi

ACİL doktoru oldugundan, sizin de ACİLLİK bir durumunuz olmadigindan, kalp atisi duyulmadan once gebelik var denemeyecegi icin kisadan kesmis

Back
X