Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 günde 25 ten 85 e gelmesi gayet güzel artmış. Doktor buna neden gebelik değil diyorMerhaba kızlar tekrar ben geçen iki gün önce beta 25 çıkmıştı bu gün 85 olmuş bu günki acil doktoru bu gebelik değil dedi kimyasalda değil dedi normal mi ultrasona falan bakmadan kandan bakıp söyledi başına gelen
Nasıl yani gebelik yok dedi ??? Değerin gayet iyi artmış iki kattan fazla yani ultrasonu kastetmiş olabilir mi orda zaten daha görünmezMerhaba kızlar tekrar ben geçen iki gün önce beta 25 çıkmıştı bu gün 85 olmuş bu günki acil doktoru bu gebelik değil dedi kimyasalda değil dedi normal mi ultrasona falan bakmadan kandan bakıp söyledi başına gelen
Bilmiyorum beni strese soktu bi açıklama da yapmadı ne o zaman diyorum gebelik değil diyor2 günde 25 ten 85 e gelmesi gayet güzel artmış. Doktor buna neden gebelik değil diyor![]()
Yok canım ultrasona bakmadı ki kan değerine göre yok dedi .Hatta artışına da baktı kimyasal da değil dedi ama gebede değilsin dedi şaşırıp kaldımNasıl yani gebelik yok dedi ??? Değerin gayet iyi artmış iki kattan fazla yani ultrasonu kastetmiş olabilir mi orda zaten daha görünmez![]()
Yani ultrasondan baksa zaten göremez şuan değerin haftan buna müsait değil belli ki çok yeni gebesin ama hcg 5 üstü pozitif ki senin 2 günde artışın da güzel olmuş ne bekliyor bu doktor? Bence boşa okumuşBilmiyorum beni strese soktu bi açıklama da yapmadı ne o zaman diyorum gebelik değil diyor
Şikayet edin bence doktoruYok canım ultrasona bakmadı ki kan değerine göre yok dedi .Hatta artışına da baktı kimyasal da değil dedi ama gebede değilsin dedi şaşırıp kaldım
Kadın doğum hastanesi acili mi imkansız çünkü gebesiniz. Ve güzel artmışYok canım ultrasona bakmadı ki kan değerine göre yok dedi .Hatta artışına da baktı kimyasal da değil dedi ama gebede değilsin dedi şaşırıp kaldım
Valla bilmiyorum ama ultrason da gördükten sonra yanına bir uğrayacağımYani ultrasondan baksa zaten göremez şuan değerin haftan buna müsait değil belli ki çok yeni gebesin ama hcg 5 üstü pozitif ki senin 2 günde artışın da güzel olmuş ne bekliyor bu doktor? Bence boşa okumuş![]()
Evet kadın doğum acil mal gibi kaldım ordaKadın doğum hastanesi acili mi imkansız çünkü gebesiniz. Ve güzel artmış![]()
Bence de şaka gibi gebelik değilse neee ? Hcg durduk yere artacak değil ya bu nasıl saçmalık sen artışı takip et şuanlık çok yeni daha kese görmek için biraz beklemen gerekValla bilmiyorum ama ultrason da gördükten sonra yanına bir uğrayacağım
Evet direk 85 25 ti 2 gün sonra 85 olduŞikayet edin bence doktorubasıl bir doktor şaşırdım 0.85 deil dimi değerin direk 85
Canım hamilesin direk doktorunu değiş farklı birine gitEvet direk 85 25 ti 2 gün sonra 85 oldu
Hiç bir açıklama yapmadı ki neden diyorum o zaman niye artmış gebelik yok bu değerde diyor hatta 5 ve üzerinde gebelik oluşur diye biliyorum dedim ona da yok dediAcaba şunu mu demek istedi bir kere bana denk gelmişti böyle bir doktor değerim 50 çıkmıştı doktor bana sana gebe diyemem dedi neden dedim bilimsel olarak kalp atışını duyana kadar gebelik olarak görmeyiz biz demiştibu mantıkta demiş olabilir mi tabi bu da yanlışta
Kafası güzel olabilir bence gidip şikayette bulunHiç bir açıklama yapmadı ki neden diyorum o zaman niye artmış gebelik yok bu değerde diyor hatta 5 ve üzerinde gebelik oluşur diye biliyorum dedim ona da yok dedi
ACİL doktoru oldugundan, sizin de ACİLLİK bir durumunuz olmadigindan, kalp atisi duyulmadan once gebelik var denemeyecegi icin kisadan kesmisMerhaba kızlar tekrar ben geçen iki gün önce beta 25 çıkmıştı bu gün 85 olmuş bu günki acil doktoru bu gebelik değil dedi kimyasalda değil dedi normal mi ultrasona falan bakmadan kandan bakıp söyledi başına gelen
Ultrasonu alınca gidip konuşacağımKafası güzel olabilir bence gidip şikayette bulun