Kızlar kocamın bile haberi yok daha ilk siz öğreniyosunuz Hamileyim....

kızlar adetim 3 gün gecti idrar testi yapayım mı adetim de 1 gün gectiginde kan werdim sonuc 17 cıktı hala adet olmadım hamillemiyim sizcee napıyım

canım hassas idrar testleri var ilk günlerde bile belli olan ,eczanelerde satılıyor , ondan al istesersen , best idrar testi var hassas test değil ama oda hemen belli ediyo ben ondan almıştım , kan testini ben 10 gün sonra yaptırmıştım 500 küsürdü bence kan testi için biraz bekle idrar testi yap sabah ilk idrarla , hakkında RABBİM hayırlısını nasip eder inşallah.
antalyadaymışsın devlet hastanesine hiç gitme rezil oluyorsunben gittim hiç ilgilenmedi özel yazanesine gidersen çok ilgili tabii... andeva fatma seda soyluyu tavsiye ederim , ben çok dolaşım bende şimdi ona gidiyorum..

o kadar çok sevindimki canım
sen çok iyi bir anne olacaksın bundan eminim :lepi:
Allahım analı babalı büyütsün :Saruboceq:
sağlıkla gelsin inşallah

ay canım benim maşşallah allah saglıcakla kucagına aldırsın olmayanlarada versin insallah dua et banada :1rolleyes:
hayırlı ugurlu olsun :teytey:

terbikler.allah kucağınıza almayı nasip etsin.ne güzel haberler bunlar.böyle haberleri duydukça benimde içim kıpırdıyor.bizim içinde dua edin.darısı başımıza inşallah.

Çok teşekkür ederim Kızlar.
inanın hala bi tuahfım.
sabah eşim işten geldi neyse kahvaltı yaptık vs oturduk dedim gel senin bi falına bakayım...
neyse aldım elini avuçlarımın arasına.
dedim hayat çizgin şöyle böyle vs vs...
sonra aaa çoook uzak bir yoldan bir misafir geliyor
hemde kalıcı bir misafir...
sustum.
eee diyor sonra?
e misafir işte kalıcı misafir :)
sonra şöyle bir irkildi hamilemisiiiin dedi.
kafamı salladım :) ama nasıl mutlu nasıl tuhaf hemen sarıldı anlımdan öptü.
işte böyleeee....
inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder ben hala sizlere dua ediyorum..isteyen tüm arkadaşlarıma :)
Güzel dilekleriniz ve dualarınız için Allah hepinizden razı olsun...a.s.

Ayy ne güzel okurken gözlerim doldu :) Allahım sağlıkla doğar inşallah çok sevindim tebrikler..

ayy aman allahım ne güzel bi haber bu.
insan kk dan tanıdık birilerinin hamiş haberini alınca çok mutlu oluyor.
Rabbim bu duyguyu bizede yaşatsın.

tebrikler canım rabbim sana baopuyorumnanaktanğışlasın bebeğini bize de dua edermisin

tebrikler canım..ne güzel söylemişsin eşine..Allah yüzünüzü hep güldürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…