Kızlar kocamın bile haberi yok daha ilk siz öğreniyosunuz Hamileyim....

boshayallersmile
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Ne kadar güzel paylaşmışsın sevincini..
Gözünaydın canım.opuyorumnanaktan

canım senin adına cok sevindim allah saglıklı sıhatli bir evlat nasib etsin ve anne olmak isteyen herkese versin bende 21 haftalıgım ikinci cocugum olucak kısmetse bende ilk çocugum gibi heycanlıyım biran once dogmasını bekliyorum rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşllah

Tebrik ederim, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin, yuzu hep gulsun ve sizin de yuzunuzu guldursun...

çok sevindim. bu günlerde çok hamile haberi aldım.
dilerim sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. doğum öykünüde okuruz.

Tebrik ederimmm,okurken gözlerim doldu ne güzel haber vermişsin eşine:1hug:

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin,hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşaallah

Kurban olduğum Allah'ım bizede nasip etsin,bizde tadalım o duyguyu artııkkk:sinifsinif:

Hey gidi bee.. :)) Rüzgar bebeğim benim, ne zorluklar atlattın sen! bu hayata çok güçlü tutundun ve kendi canımdan gibi, oğlumla benim hayatlarımızın çok önemli bir parçası oldun! Gönül'üm hayatımıza kattığın bu kıymetli insan için sana ne kadar teşekkür etsem azdır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…