Kızlar komşuma bunu Nasıl söyleyeyim???

:KK47::KK47::mad:Merhaba arkadaşlar bana bir yol gösterin evimizin ses yalıtımı okadar fenaki resmen yatak odamda üst komşuyla yatıyorum sanki.. Az önce yine ses geliyordu bütün cinsel hayatlarına eşimle ortak olduk resmen bir değil iki değil napsam ayıp diyede söyleyemiyorum başka bi komşuya desem buseferde oda öğrenmis olacak ama sesler artık çığrından çıktı bi akıl verinnnn lütfen
Bunun uyarma şekli olmaz sanırım sizde ritme ayak uydurun ortam bozulmasın :KK19::oops:

Bizim de alt komşunun oğlu sürekli koşturuyor evde. Gece 12-1 koşturmaya başlıyor. Rahatsız olsakta ne çare . Bazen ses geldiğinde ayağımla aşağı vuruyorum :110:Sizin durum daha kötüymüş pat diye söylenmez de ses geldiğinde vurun duvara eşek değiller ya yavaş şey yaparlar:confused:

Bigün kahve icmeye çağırın ve söyleyin böyle böyle diye. Oturup konusur bi çözüm bulursunuz, bunda ayıp bisey yokki. Dünya üzerindeki her insan sevisiyor, ayıp bir yanı yok yani dertlesmenin

Bizim de alt komşunun oğlu sürekli koşturuyor evde. Gece 12-1 koşturmaya başlıyor. Rahatsız olsakta ne çare . Bazen ses geldiğinde ayağımla aşağı vuruyorum :110:Sizin durum daha kötüymüş pat diye söylenmez de ses geldiğinde vurun duvara eşek değiller ya yavaş şey yaparlar:confused:
Ya bnm vurduğu mu anlarda sorarsa onun yerine ben utanıyorum resmenn

Gecen gün bende bi uyandim horlama sesi geliyor eşim horluyo diye düşündüm tam durtup uyandircam baktim adam sessiz sessiz uyuyo:) yan tarafın sesiymis:))

Back
X