• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar konu hakkında bilgisi olan lütfenn yazsınn

ezma001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
142
5
38
Ankara
selam kızlarrr. ben çocuk tedavisi görüyorum ilişki günleri arefe şerefeye gelcek heralde bu ay o günlerde ilişki günahmıdır ne yapmalııym?

selam kızlarrr. ben çocuk tedavisi görüyorum ilişki günleri arefe şerefeye gelcek heralde bu ay o günlerde ilişki günahmıdır ne yapmalııym?

Arefeyi anladik da serefe hangi gün oluyor:) yok arkadasim oyle falanca gun falanca kandil yasagi yok dinimizde cinsel iliski icin, yeter ki isin bitince bir namaz vakti gecirmedej gusul abdestini almis ol.

Ne alaka ben anlamadim, kafani bunlarla mesgul etme. İstedigin zaman gir iliskiye. Bu sacmaliklari cikarani bi bulsam zaten........:ssz:

Arefeyi anladik da serefe hangi gün oluyor:) yok arkadasim oyle falanca gun falanca kandil yasagi yok dinimizde cinsel iliski icin, yeter ki isin bitince bir namaz vakti gecirmedej gusul abdestini almis ol.

işte bende bilmiyorum canım nette yazıyor korktumm içim rahat etti çokk tşk :) şerefede arefeden bi gün önce :1:

Eşinizle birlikte olacaksınız. Günlerin ne önemi var. Birbinizle sukuna eresiniz diye çifter çifter yarattık diyor ayrti kerimede ... Çocuk düşünmeseniz de önemli değil. Birbirini günahtan korumak da sevaptır . Ki cinsellik bu demektir birazda..rabbim hayırlısını nasip etsin hakkınızda

Kameri ayların başında ortasında ve sonunda yapılmamalı. Ayrıca Pazar gecesi ve Çarşamba gecesi tavsiye edilmiyor. Sorduğun için söylüyorum canım. Biz de çocuk düşündüğümüz için bunları ve bir kaç şeyi daha dikkate alarak planımızı yapmıştık.

Back
X