Kızlar konu kardeşim :(

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
Merhabalar benden bir yaş büyük ablam var bir yaş bile YÖK aramızda . Karşsına düzgün biri çıkmıyor üzülüyor bunalıyor bazen . Cok üzülüyorum . Dıyorum ona bak bende mükemmel hayat yaşamıyorum her insanın derdi var tasası var ama oda endişeli napsın :( otuz birine doğru gidiyor su anki aklımla onun yerinde olsam üzülmezdim ama o anlayamaz su an . Bide evde bunalıyo karışıyorlar ona vs vs ne tavsıye versem cok üzülüyorum bazen ağlıyorum onun ıcın üzülmesine üzülüyorum sadece . Dua edıyorum onun ıcın

Yani siz evli ablanız bekar ve buduruma üzülüyor sizde o üzüldüğü için üzülüyorsunuz
Ben hep şunu düşünüyorum baskı altında olmak kötü bir durumdur ama iyi taraflarıda vardır mutlaka bir şekilde karşılığını alacaktır

Yani siz evli ablanız bekar ve buduruma üzülüyor sizde o üzüldüğü için üzülüyorsunuz
Ben hep şunu düşünüyorum baskı altında olmak kötü bir durumdur ama iyi taraflarıda vardır mutlaka bir şekilde karşılığını alacaktır
Ailem kötü insanlar degıller ama baskı var karışma var vs vs karşısına düzgün insan çıkmayınca oda üzülüyor evlilik Harika bısey degıl evet ama iyi biri olursa iyi bir kurum

Kendisine bi uğraş bulsa kafa dağıtacak?
İşe girmeye çalışıyo bakalım :( ne bilim cok üzülüyorum etrafına bakıp herkes evlenıyo ben nolcam diye düşünmesine :( keşke evlenmeseydım dıyorum keşke onla olsaydım dua edıyorum ama inşAllah cok cok iyi bir hayat kurs un dıye lütfen dua edin onun ıcın lütfen bunları okuyanlar hayırlı bir evlilik yapsın düzeni olsun diye lütfen okadar üzüldüm agladım ki kendı derdimi unuttum

Kursa gitsin vakti varsa. Farklı insanlarla tanışabileceği ortamlarda bulunsun. Ya da eşinizin iyi bir arkadaşı falan varsa tanıştırın.

Cokta iyidir iyi niyetlıdir insanı kırmamaya çalışır karsıdaki hele iyi olsun daha da iyi olur of cümle kuramadım. Üzülmesin artık ya Allah m nolur onu cok mutlu edecek birini çıkarsın karsıına Aminnnnn

Kursa gitsin vakti varsa. Farklı insanlarla tanışabileceği ortamlarda bulunsun. Ya da eşinizin iyi bir arkadaşı falan varsa tanıştırın.
Yok olmadı olmuyo anlaşamıyorlar yükseklerde gözü de yok ama olmuyo ne bileyim cok üzgünüm içim yandı :(

Kötü bi evlilik yapacağına geç ve mutlu bir evlilik yapsın yeter ki. Üzülmesin bu kadar her şer görünende bi hayr vardır demişler

Kötü bi evlilik yapacağına geç ve mutlu bir evlilik yapsın yeter ki. Üzülmesin bu kadar her şer görünende bi hayr vardır demişler
Aynen kötü evlilik olacağına geç olsun daha iyi . Ama korkuyor olmayacak diye kimse beni begenmıyo diye gerçi onun da istemedıkleri oldu da . Cevresindekıler evlendı nerdeyse bekar Yok hatta yazın gene cok yakınlarımızın düğünü olacak :( acaba diyorum bakıp iç çeker mi of cok üzgünüm ya Allah m en iyi eşi ona versin bizim ailede Aminnnnn

Yok olmadı olmuyo anlaşamıyorlar yükseklerde gözü de yok ama olmuyo ne bileyim cok üzgünüm içim yandı :KK43:
Kadınlar belli bir yaşa kadar evlenmeyince madem bu kadar bekledim en iyisi olsun istiyor genelde. Ablanız da karşısındaki insana evleneceği adamdaki özellikler listesiyle yaklaşıyor olabilir. Böyle bir durum varsa öncelikle konuşup bu durumu düzeltin. Hayatım boyunca Kafasındaki beyaz atlı prensle evlenmiş bir kadın tanımadım.

Kadınlar belli bir yaşa kadar evlenmeyince madem bu kadar bekledim en iyisi olsun istiyor genelde. Ablanız da karşısındaki insana evleneceği adamdaki özellikler listesiyle yaklaşıyor olabilir. Böyle bir durum varsa öncelikle konuşup bu durumu düzeltin. Hayatım boyunca Kafasındaki beyaz atlı prensle evlenmiş bir kadın tanımadım.
Aynen kardeş sekız on yıl görüşüp evlendıkten sonra dehısen okadar cok erkek var ki . Evet oda seçiyor

Merhabalar benden bir yaş büyük ablam var bir yaş bile YÖK aramızda . Karşsına düzgün biri çıkmıyor üzülüyor bunalıyor bazen . Cok üzülüyorum . Dıyorum ona bak bende mükemmel hayat yaşamıyorum her insanın derdi var tasası var ama oda endişeli napsın :KK43: otuz birine doğru gidiyor su anki aklımla onun yerinde olsam üzülmezdim ama o anlayamaz su an . Bide evde bunalıyo karışıyorlar ona vs vs ne tavsıye versem cok üzülüyorum bazen ağlıyorum onun ıcın üzülmesine üzülüyorum sadece . Dua edıyorum onun ıcın
gelsin buraları okusun... evlenmekten vazgecer :D 1 hafta ucretsiz terapi...

Bende sizin yerinizde olsam aynı şekilde çok üzülürdüm.eminim sizin mutluluğunuz bile yarım kaliordur onu dusunmekten.Çok dua edin inş özellikle anneniz etsin.annelerin duaları makbuldur.ins hayırlı bir yuvası olur sizde unutursunuz bu gunleri

Bende sizin yerinizde olsam aynı şekilde çok üzülürdüm.eminim sizin mutluluğunuz bile yarım kaliordur onu dusunmekten.Çok dua edin inş özellikle anneniz etsin.annelerin duaları makbuldur.ins hayırlı bir yuvası olur sizde unutursunuz bu gunleri
Aslında bende cok mutlu sayılmam sorunlarım oluyo oda biliyp zaten

Aslında bende cok mutlu sayılmam sorunlarım oluyo oda biliyp zaten
Canım ablan mutsuz diye sende kendini mutsuzluğa mahkum etme çok Hüsnü Zan ile bak ve evliliğinde sorunlarda olsa iyi tarafından bak.ablan icinde çok şükür sağlığı iyiya gerisi gelir ins

Aynen kardeş sekız on yıl görüşüp evlendıkten sonra dehısen okadar cok erkek var ki . Evet oda seçiyor
O zaman üzülmeyecek çünkü evlenmiş olmak için evlenmek istemiyor demekki. Vardır onun da kısmeti bir yerlerde. Kafasına takmasın öylesine evlilik yapmaya kalkışmasın;)

iyi de evde zaten iyi kısmet olmaz ki

dışarıda hayat kurmalı

siz de bu konuda ona destek olup anneniz ile konuşun

iş bulsun kursa gitsin

hiçbir şey olmazsa oturup KPSS çalışsın kütüphaneye gitsin

her gün 4 duvar arasında yaşadıkça bunalır

başka meşgaleleri olunca evlenememeyi de dert etmez hem

Back
X