- 13 Nisan 2016
- 88
- 11
- 38
- Konu Sahibi -chatlak-98
Kızlar selam.İki yıla yakındır görüştüğüm bir erkek arkadaşım var. Bu yaz evlenicez. Utanıyorum ama paylaşmam lazım. Geçenlerde konu konuşurken cinselliğe geldi ve bana mastürbasyon yapıp yapmadığımı ve sıklığını sordu. Ben cevap vermedim tersledim falan seni ilgilendirmez dedim o da bunu bilmem lazım çok sık yapmamanı istiyorum bu evlenince sorun olabilir dedi ve tekrar ısrar etti ben de evet yapıyorum ama çok sık değil dedim uzatmadım. Sonra bana beni mi hayal ediyorsun yaparken diye sordu. Ben bu durumda kimseyi hayal etmiyorum ama biraz da utandığımdan ve bir de yanlış anlarsa diye seni düşünüyorum tamam kapat artık dedim. Ondan sonra peki ne zamandan beri beni hayal ediyorsun ilişkimizin başından beri mi diye sordu.zaten utanmışım bir de kötü bir konuma düşersem diye ilişkimizin ilk başlarından beri diyemedim İlişkimiz başladıktan biraz sonraları dedim. Bu soruları sorarkende çok ciddi sordu daha sonra benim bu dediğimi sorun yaptı Nasıl ya dedi peki kimi hayal ediyordun dedi bana doğruyu söyle diye bayağı sinirlendi hatta kavga ettik demek ki birini hayal ederek yapıyorsun benden önce kimse yoktu hayatında her seferinde başka biri mi oluyo diye ben de daha sonra ona utandığım için ve sen yanlış anlarsın kimseyi düşünmeden yaptığımı söyleyince diye öyle söylediğimi aslında kimseyi hayal etmeden yaptığımı söyledim inanmadı fena tartıştık dediğime diyeceğime pişman oldum ben nerden bileyim bu kadar uzatacağını zaten dediklerimi utanarak sıkılarak söylemişim o an.Şimdi konuşmuyoruz büyük kavga ettik keşke hiçbişey demeseydim sanane deyip kapatsaydım. Ne bileyim o öyle sorunca ciddi ciddi ben de cevap verdim salak gibi .Uzun oldu kusura bakmayın.