• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar konuyu cinsellik kısmına açamadığım için mecburen buraya açıyorum. Bi bakabilir misiniz?

-chatlak-98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
88
11
38
Kızlar selam.İki yıla yakındır görüştüğüm bir erkek arkadaşım var. Bu yaz evlenicez. Utanıyorum ama paylaşmam lazım. Geçenlerde konu konuşurken cinselliğe geldi ve bana mastürbasyon yapıp yapmadığımı ve sıklığını sordu. Ben cevap vermedim tersledim falan seni ilgilendirmez dedim o da bunu bilmem lazım çok sık yapmamanı istiyorum bu evlenince sorun olabilir dedi ve tekrar ısrar etti ben de evet yapıyorum ama çok sık değil dedim uzatmadım. Sonra bana beni mi hayal ediyorsun yaparken diye sordu. Ben bu durumda kimseyi hayal etmiyorum ama biraz da utandığımdan ve bir de yanlış anlarsa diye seni düşünüyorum tamam kapat artık dedim. Ondan sonra peki ne zamandan beri beni hayal ediyorsun ilişkimizin başından beri mi diye sordu.zaten utanmışım bir de kötü bir konuma düşersem diye ilişkimizin ilk başlarından beri diyemedim İlişkimiz başladıktan biraz sonraları dedim. Bu soruları sorarkende çok ciddi sordu daha sonra benim bu dediğimi sorun yaptı Nasıl ya dedi peki kimi hayal ediyordun dedi bana doğruyu söyle diye bayağı sinirlendi hatta kavga ettik demek ki birini hayal ederek yapıyorsun benden önce kimse yoktu hayatında her seferinde başka biri mi oluyo diye ben de daha sonra ona utandığım için ve sen yanlış anlarsın kimseyi düşünmeden yaptığımı söyleyince diye öyle söylediğimi aslında kimseyi hayal etmeden yaptığımı söyledim inanmadı fena tartıştık dediğime diyeceğime pişman oldum ben nerden bileyim bu kadar uzatacağını zaten dediklerimi utanarak sıkılarak söylemişim o an.Şimdi konuşmuyoruz büyük kavga ettik keşke hiçbişey demeseydim sanane deyip kapatsaydım. Ne bileyim o öyle sorunca ciddi ciddi ben de cevap verdim salak gibi .Uzun oldu kusura bakmayın.

Ne kadar sacma bir konu.Bana cok sacma geliyor bu konusmalar benimde iki yillik bir flortum oldu asla boyle muhabbet gecmedi aramizda.Bu konu icin kavga etmekde ilginc

Böyle şeyler mesajla konuşulmaz bakın kendinizi ifade edememişsiniz. Mesajı gördüğünüz de aynen bunu söylemeliydiniz bu konuda hatalısınız bana göre

yaşınızın 20 23 falan olduğunu varsayarak söylüyorum keşke ergenlik döneminde yapıyordum gençliğin cahilliği işte şimdi hiç ihtiyaç duymuyorum bana göre çok ergence bir davranış deseydiniz gerçekten ergence bir davranış olduğu için değil cinsellik haklında konuşmaktan utandığınız için böyle söyleseydiniz sizin yararınıza olurdu doğruyu söylemek zorunda değilsiniz size inanıp inanmaması önemli değil önemli olan beyanınız sorsaydı sanatçıları hayal ettiğinizi söylerdiniz eğer inanmamakta ısrar etseydi yalan mı söylücem nasıl inanmazsın güvenmezsin falan filan diye üste çıkardınız daha çok erkekler bu konuda daha abazadır kendileri utanmıyor siz utanıyorsunuz

Kadın ya da erkeğin kendisini tatmin etmesinin ergenlikle ilgisi yok. Bu yanlış bir algı. Karşınızdaki kişi bir açıdan haklı seks hayatınızı etkileyebilir. Konuşmak istemiyorsanız cevap vermeseydiniz keşke. Üstünüzde psikolojik baskı kurmuş belli ki. Siz de düşmüşsünüz. Benden önce ne yapıyordun filan demesi de son derece çirkin. Aldatmışsınız gibi üstünüze gelmiş. Tersleseydiniz keşke.

Fazlasıyla haddini aşmış.
Evet daha sonra tekrar sordu ben de aynen sizin gibi dedim haddini aşma bu seni ilgilendirmiyor. Sen önce dön kendine bak Ben cevabımı verdim ister inan ister inanma bu konuda daha fazla açıklama yapmıcam dedim telefonu kapattım. Biraz sert çıktım ama iyi oldu . .Bir daha bişey sormadı soramaz da.

Daha evlenmeden sizi boşayacağını söyleyen arkadaşınız mı bu?

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
bunun açıklamasını yapmak zorunda değilsin
kendi neleri neleri hayal etmiştir de hayallere de bi karışmasın ya

bence evlenmek için acele etmeyin, yaşlarınızın 18 falan olduğunu tahmin ediyorum ve erken evlilikleri desteklemiyorum:işsiz:

Bu tür konularda en çok tepki gösteren aslında yanlışı çok olan ve sizin üzerinize gelerek bastırmaya çalışandır.

hayallerine de mi karısacak kim bu nişanlın bile değil bence bundan koca olmaz buraya yazıyorum bence şükret ayrılırsan

Adam ruh hastasi dangalagin teki. Ayrilirsan senin iyiligine olur.

Back
X