Kızlar korona oldum ve hamileyim 🥺

Svmlikedy

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2022
76
22
8
Kızlar 10 haftalık hamileyim ve korona oldum , hiç bi sağlık ekibi gelmedi ilaç falan da yok nasıl beslenicem bunu atlatmak için , tat koku yok halsizim stresliyim bebeğime bişey olur mu ki diye

Kızlar 10 haftalık hamileyim ve korona oldum , hiç bi sağlık ekibi gelmedi ilaç falan da yok nasıl beslenicem bunu atlatmak için , tat koku yok halsizim stresliyim bebeğime bişey olur mu ki diye
Bir ekip gelmiyor artık zaten parol dışında bir ilaç önermiyor doktorlar. Kadın doğum doktorunuzla iletişime geçin bitkisel şurup, takviye vs verir. Bende iki hafta önce ağır geçirdim malesef halen öksürük devam tedavi olamadığım için. Çok şükür bebeğim etkilenmemiş karantinam biter bitmez doktorumuza koştum resmen

bol bol vitamin alın özellikle C ve D vitaminleri. Bebeğe dokunmayacak şekilde vitaminli beslenin. Zerdeçal/zencefil kullanabiliyosanız bol tüketin. normalde içtiğinizden 1 lt fazla su içmeye çalışın.
çok çok geçmiş olsun

Canım ben üç günde atlattım. Bebeğe bişey olmaz merak etme. Ateşin çıkmaması önemli. Ateşim yükseldiğinde kollarımı bacaklarımı soğuk duşun altına soktum sürekli. Üstümü hiç örtmedim başıma soğuk jel koydum. Parol kullandım bir de. Çok geçmiş olsun kolay atlatırsın inşallah

Aşı olmuş muydunuz, benim Dr um 2 sınava 2 biontech olmama rağmen 3. Biontech öneriyor, kararsızım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…