- 24 Kasım 2014
- 893
- 2.284
- 313
- 38
- Konu Sahibi saulgoodman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üst dudağım fazla önde duruyor ördek gibiyim şu an.Güzel olmuş bence
Üst dudak alt dudağımın iki katı şu an. İnmesini beklemekten başka çarem yok.Dolgu dudağın kaderinde bi miktar ördeklik vardır zaten
Üst dudak kötü duruyor alt biraz daha indi.Koştum geldim. Güzel olmuş bence abartılı değil
Aynen üst dudağı doldurdukça doldurmuş üst kötü duruyor inşallah inerEğer üst inerse normal duruyor ama böyle bi tık üst fazla geldi
Nasil oldu dudaklariniz isbasi yapmadan once normal seklini aldi mi yada maske ile mi isbasi yaptinizKızlar yıllardır dudak dolgusu yaptırıyorum, dün doktoruma dedim ki geçen sene yaptırdığım hemen eridi biraz daha belirgin olsun dedim bu sefer de çok şişirdi umarım pazartesi iş başı yapana kadar görünümü doğallaşır.
Pazartesi olana kadar indi hatta alt dudak bayağı indiği için doktorum tekrar dolgu yaptı, şu an çok memnunum.Nasil oldu dudaklariniz isbasi yapmadan once normal seklini aldi mi yada maske ile mi isbasi yaptiniz
Super tesekkurler kac gunde normale donuyor bir de morluk durumu nasil oluyor?Pazartesi olana kadar indi hatta alt dudak bayağı indiği için doktorum tekrar dolgu yaptı, şu an çok memnunum.
Bu üçüncü yaptırışım. Geçen senekinde ödem ve morluk olmuştu, üç-dört gün maske taktım. Bunda hiç morluk ve ödem olmadı, pazartesi rahatça işime gittim. Konya’da plastik cerrah Mehmet Öztan’a yaptırdım, kendisinin botoks ve dudak dolgusundan çok memnunum.Super tesekkurler kac gunde normale donuyor bir de morluk durumu nasil oluyor?
Çok memnunum ya inşallah hemen erimezGüncel hali nasıl oldu dudağının bacım? Merak ettim memnun musun![]()
Vallahi çok güzel ve doğal olmuş beğendim benÇok memnunum ya inşallah hemen erimez![]()
Teşekkür ederimVallahi çok güzel ve doğal olmuş beğendim ben![]()
Bana juvederm yapılıyor ama çabuk eriyor, daha kalıcı dolgu bilen varsa bana da yazsın.Bende iki sene önce 1ml e yakın dudak dolgu yaptırmıştım. Elasty markaydı . Bir sene kullandım şimdi yeniden yaptırmak istiyorum marka öneriniz var mı ?