- Konu Sahibi fascination
-
''çok düzgün bir ilişkim var '' ve ''sürekli kavga ediyoruz '' cümlelerini bir paragrafta kullanmışsınız. tezatın farkında varırsanız sorununuzuda çözmekte zorlanmazsınız
bazen kavgalar aski besler ama cok abartmamak sartiyla..
Kavga etmek tamam ama küsmek girince işin içine bir zaman sonra ilişkiniz ister istemez yıpranır..önceden de kavga ediyormuşsunuz şimdi küs kalmaya başlamışsınız daha sonrasında ise daha kötü olabilir herşey..kavga ettiğiniz zaman sakinleşince konuşun küs kalmayın.
Ben önceden çok beterdim.Kavga edemezdim nişanlım bana kızardı mesela ben hep susardım.ben sustukca daha kotu olurdu.o kızınca ben tıkanır kalırdım.ceker giderim onun yerine nerde oldugum hıc farketmez baska sehırden de kalkıp gıtmeye kalkmıstım otobanda da :) kavga etmek yerıne kalbim kırılınca terkederdim..bı kere yapmadım bın kere yaptım bunu.her seferınde gerı gelmem ıcın ugrastı ama içinde hep korku yasamıs kaybetme korkusu ne kadar kotu bır duygu oldugunu bı kere bana gosterdı bende anladım yaptıgım sacmalıktan baska hıc bısey degılmıs :) ozamanlar daha nısanlanmamıstık .simdi bu huyumu bıraktım catır catır kavga edıyorum arada yıne kıtlensemde :) ama sonunda ne olursa olsun küs yatmıyoruz,eger cok buyuk bır sorun degılse ertesı sabah konusmuyoruz bıle hıc yasanmamıs gıbı..belkı de o yuzdendır 2 senedır ıcımde bır an bıle kın tutmamamın,her sabah yenıden asık olmamın nedenı
tezat ama sence kavga olmayınca mı düzgün ilişki oluyo kavga ederkende düzgün ilişki olur yani
elbette hayır. bende kavga ederim . ama kavga ettiğim ilişkimi çok güzel giden bir ilişkim var diye nitelendirmem!
ben kavgaların önemli olduğunu düşünürüm ilişkinin gelişimi açısından. ama nişanlıyım ve hergün kavga ediyorum 3-5 gün görüşmüyorum şeklinde olmaz bu işler...
aynen ya bu kadar olur duygularıma tercüme oldun resmen bende hemen terk ediodum işte mesela kavga edioruz dayanamıyorum kab,vaganın şiddetine bitti diorum sinirimden oda senin tek yaptığın terk etmek zaten dio şimdi de tamm ya kavga etmicem seninle diorum oda kaşıosun benden farkında mısın dio:sinifsinif:
Tamam kavga etmıcem senınle deme canım bence konunun buyuklugune,sıddetıne gore davran canım.mesela sen onu kızdırmıssan kucuk bır seyden aranızdakı muhabbetlerden sırınlık yapıp,komık bır seyler soyleyıp yumusatıp konuyu kapatabilirsin.Konusun aranızda ne olursa olsun seni seviyorum demeden uyumayalım dıye ve gercektende uyumayın.olaylar buyuk ozaman tavrını koyarsın,kusersin.Ben genelde hiç trip atmadıgım için ancak çok kırıldıgımda tavır yaparım o da hemen anlar,alttan alma sırası ondandır.birbirinizi alttan alın canım.o hiç bir sey yapmasa bile sen güzel bir cümleyle kapat telefonunu işte ozaman hatasını anlıyorlar er yada gec utanıyorlar yapmıyorlar.
hergün kavga etmioruz zaten de işte ben yinede onu çok düzgün bir ilişki olarak görüorum çünkü çok seviorum yani kavgası bile tatlı gelioboshayallersmile
madem memnunsun neden sorun olarak bunu konu açıyosun? çelişki....
size düzgün ve kavgalarından keyif aldığınız ilişkinizde mutluluklar
evet cnm çok ii anlamışsın beni saolasın aynen fikir ayrılıkları düşünce farklılıkları iki farklı insanın huy olarak çatışması diyelim hani bi laf var ya ne senle oluyo nede sensiz o lafa katılıorum bazen:1rolleyes:Son günlerde " kavga" sözcüğüne fena takmış durumdayım.
Ağıza alınmayacak kaba sözlerin havada uçuştuğu - fiziksel hırpalamaların bulunduğu-
bir daha yüz yüze bakılmaz hale gelen çatışmayı da "kavga" sözcüğüyle tanımlıyoruz.
Basit bir fikir ayrılığı sonucu seslerin hafif yükselmesini de "kavga" sözcüğüyle tanımlıyoruz.
Birbirinin hayatına kastedecek davranışlarda bulunan iki insanın yaşadığı çatışmanın tanımı da "kavga"
Eşimiz - dostumuz - annemiz - babamız - evladımız - sevgilimizle v.b yaşadığımız fikir çatışmalarının
tanımı da "kavga"
Çatışmanın boyutunu farklı sözcüklerle tanımlamamız gerektiğini düşünüyorum.
fascinationcuğum sanırım sizin aranızda geçenlerde kavga boyutunda değil de - fikir ayrılıklarından
oluşan çatışmalar. Hakaret boyutuna varmadığı sürece ilişkinize zarar vereceğini sanmıyorum canım. a.s.
hani derler ya tadı tuzudur bence tartışmalar ilişkinin.. olmazsa vardır gariplik tıpatıp aynı olamaz kimse düşünceler duygular önemli olan birbirinizi en az seviyede kırmak bence.. ve tartışmalardan bile anlam çıkarıp tekrarından kaçınmak ortak yol bulabilmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?