kızlar koşun fikirlerinize ihtiyacım var

fascination

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2010
2.653
6
0
Bursa
kızlar benim size sorum şu çok merak ediorum benim çok düzgün bi ilişkim var ve birbirimizi çok sevioruz ama o kadar çok kavga edioruz ki tamm ilk başlardan beri kavga ederiz hep ama dayanamayıp tekrar özür dilioruz duramıoruz birbirimiz olmadan ama şöyle bi durum öyle bi olduk ki bu aralar kavga edioruz ve 5-6 gün konuşmuoruz küsüoruz yani sonra yine barışıoruz tabi hatasını anlayıp özür dilio hatta her defasında o dönüo ama benimde dilediğim zamanlar var tabiki ben şimdi bu durumdan çok mutsuzum merak ediorum sizin de erkek arkadaşınızla böyle sorunlarınız oluyo mu yani günlerce konuşmadığınız oluyo mu yoksa biz farketmeden eskidik mi lütfen cevplarınızı bekliorum:gitme:

Son düzenleyen: Moderatör:
''çok düzgün bir ilişkim var '' ve ''sürekli kavga ediyoruz '' cümlelerini bir paragrafta kullanmışsınız. tezatın farkında varırsanız sorununuzuda çözmekte zorlanmazsınız

Kavga etmek tamam ama küsmek girince işin içine bir zaman sonra ilişkiniz ister istemez yıpranır..önceden de kavga ediyormuşsunuz şimdi küs kalmaya başlamışsınız daha sonrasında ise daha kötü olabilir herşey..kavga ettiğiniz zaman sakinleşince konuşun küs kalmayın.

''çok düzgün bir ilişkim var '' ve ''sürekli kavga ediyoruz '' cümlelerini bir paragrafta kullanmışsınız. tezatın farkında varırsanız sorununuzuda çözmekte zorlanmazsınız

tezat ama sence kavga olmayınca mı düzgün ilişki oluyo kavga ederkende düzgün ilişki olur yani

Ben önceden çok beterdim.Kavga edemezdim nişanlım bana kızardı mesela ben hep susardım.ben sustukca daha kotu olurdu.o kızınca ben tıkanır kalırdım.ceker giderim onun yerine nerde oldugum hıc farketmez baska sehırden de kalkıp gıtmeye kalkmıstım otobanda da :) kavga etmek yerıne kalbim kırılınca terkederdim..bı kere yapmadım bın kere yaptım bunu.her seferınde gerı gelmem ıcın ugrastı ama içinde hep korku yasamıs kaybetme korkusu ne kadar kotu bır duygu oldugunu bı kere bana gosterdı bende anladım yaptıgım sacmalıktan baska hıc bısey degılmıs :) ozamanlar daha nısanlanmamıstık .simdi bu huyumu bıraktım catır catır kavga edıyorum arada yıne kıtlensemde :) ama sonunda ne olursa olsun küs yatmıyoruz,eger cok buyuk bır sorun degılse ertesı sabah konusmuyoruz bıle hıc yasanmamıs gıbı..belkı de o yuzdendır 2 senedır ıcımde bır an bıle kın tutmamamın,her sabah yenıden asık olmamın nedenı

evet işte çok haklısın cnm ya yıpranan ilişkimiz gibi gelmio ama o an da sinir oluyorum yani bu ikimiz içinde yıpranma oluyo anlıcağın

aynen ya bu kadar olur duygularıma tercüme oldun resmen bende hemen terk ediodum işte mesela kavga edioruz dayanamıyorum kab,vaganın şiddetine bitti diorum sinirimden oda senin tek yaptığın terk etmek zaten dio şimdi de tamm ya kavga etmicem seninle diorum oda kaşıosun benden farkında mısın dio:sinifsinif:

tezat ama sence kavga olmayınca mı düzgün ilişki oluyo kavga ederkende düzgün ilişki olur yani

elbette hayır. bende kavga ederim . ama kavga ettiğim ilişkimi çok güzel giden bir ilişkim var diye nitelendirmem!
ben kavgaların önemli olduğunu düşünürüm ilişkinin gelişimi açısından. ama nişanlıyım ve hergün kavga ediyorum 3-5 gün görüşmüyorum şeklinde olmaz bu işler...

hergün kavga etmioruz zaten de işte ben yinede onu çok düzgün bir ilişki olarak görüorum çünkü çok seviorum yani kavgası bile tatlı gelioboshayallersmile

Tamam kavga etmıcem senınle deme canım bence konunun buyuklugune,sıddetıne gore davran canım.mesela sen onu kızdırmıssan kucuk bır seyden aranızdakı muhabbetlerden sırınlık yapıp,komık bır seyler soyleyıp yumusatıp konuyu kapatabilirsin.Konusun aranızda ne olursa olsun seni seviyorum demeden uyumayalım dıye ve gercektende uyumayın.olaylar buyuk ozaman tavrını koyarsın,kusersin.Ben genelde hiç trip atmadıgım için ancak çok kırıldıgımda tavır yaparım o da hemen anlar,alttan alma sırası ondandır.birbirinizi alttan alın canım.o hiç bir sey yapmasa bile sen güzel bir cümleyle kapat telefonunu işte ozaman hatasını anlıyorlar er yada gec utanıyorlar yapmıyorlar.

evet cnm da işte o dediğini ben yapamıorum ya sinirlendiğimde genelde o şirinlikler yapar espri falan ama sinirlendirende o olduğu için gülesim gelmio haliyle yani benimde yumuşayamıorum hemen ama o dediğine katılıorum 2,5 yıl oldu bi defa bile teli kapatırken seni seviorum demeden kapatmamışızdır hatta sinirli olsak bile kızgın halde söylüoruz ve kapatıoruz telibilmiyorumkismile

hergün kavga etmioruz zaten de işte ben yinede onu çok düzgün bir ilişki olarak görüorum çünkü çok seviorum yani kavgası bile tatlı gelioboshayallersmile

madem memnunsun neden sorun olarak bunu konu açıyosun? çelişki....
size düzgün ve kavgalarından keyif aldığınız ilişkinizde mutluluklar

madem memnunsun neden sorun olarak bunu konu açıyosun? çelişki....
size düzgün ve kavgalarından keyif aldığınız ilişkinizde mutluluklar

evet mutluyum zaten ve ben bu konuyu sizlerde yaşıo musunuz böyle sorunlar die açtım ama sanırım size göre kavga ediosanız ilişkinizde o düzgün ilişkiniz diğil demek ki ilginç

Son günlerde " kavga" sözcüğüne fena takmış durumdayım.
Ağıza alınmayacak kaba sözlerin havada uçuştuğu - fiziksel hırpalamaların bulunduğu-
bir daha yüz yüze bakılmaz hale gelen çatışmayı da "kavga" sözcüğüyle tanımlıyoruz.
Basit bir fikir ayrılığı sonucu seslerin hafif yükselmesini de "kavga" sözcüğüyle tanımlıyoruz.
Birbirinin hayatına kastedecek davranışlarda bulunan iki insanın yaşadığı çatışmanın tanımı da "kavga"
Eşimiz - dostumuz - annemiz - babamız - evladımız - sevgilimizle v.b yaşadığımız fikir çatışmalarının
tanımı da "kavga"
Çatışmanın boyutunu farklı sözcüklerle tanımlamamız gerektiğini düşünüyorum.
fascinationcuğum sanırım sizin aranızda geçenlerde kavga boyutunda değil de - fikir ayrılıklarından
oluşan çatışmalar. Hakaret boyutuna varmadığı sürece ilişkinize zarar vereceğini sanmıyorum canım.
a.s.

hani derler ya tadı tuzudur bence tartışmalar ilişkinin.. olmazsa vardır gariplik tıpatıp aynı olamaz kimse düşünceler duygular önemli olan birbirinizi en az seviyede kırmak bence.. ve tartışmalardan bile anlam çıkarıp tekrarından kaçınmak ortak yol bulabilmek

evet cnm çok ii anlamışsın beni saolasın aynen fikir ayrılıkları düşünce farklılıkları iki farklı insanın huy olarak çatışması diyelim hani bi laf var ya ne senle oluyo nede sensiz o lafa katılıorum bazen:1rolleyes:

bencede kimi arkadaşlarımın sevgilileri hiç kavga etmez lafı söyler kapa konuyu der tıkanır kalır kız o daha mı ii yani at içine at içine tepkisiz bi adam bazen kavgalar gerçek duyguları dışa vuruyo ve iki insan karşı tarafın hoşlanmadığı huylarından arınmaya çalışıo bazen haksızmıyım kızlar

bilmiyorum ama ben sevgilimle kavga ettiğimde 1 saat bile konuşmadan duramıyorum.
o da öyle. yani bu kadar inatlaşmanız ve 1 hafta süren alttan almama çabanız bence birbirinize karşı sevginiz konusunda şüphelendirici. sevgi tamsa eğer o zaman birbirinizi kaybetme korkunuz kalmamış bence yüzünü görmiyim sonra sinirim geçince barışırım diye bi düşünce sezdim
herkesin kendi düşüncesi ama bana biraz laçkalaşmış gibi gelirdi ilişkim böyle olsaydı ne biliim eğer heycansızlıktan mı acaba diye bi şüpheniz varsa değişik şeyler yapmaya çalışın
ayrıca bişeye kırıldığınızda net olarak nedenini söyleyin ki karşı taraf anlasın. bi süre konuşmak istemeyebilirsiniz sinirim geçince konuşsak olur mu diyebilirsiniz. bikaç saat akıllıca düşünüp sonra konuşup orta yolu bulabilirsiniz. ilişkilerde biraz olgun olmak gerekli bence yoksa en ufak şeyde bu kadar büyük tepki verirseniz karşınızdakinde değeriniz azalabilir ve sizin sevginizden şüphe edebilir benden söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…