- 14 Aralık 2022
- 106
- 12
- 28
- 27
- Konu Sahibi Mutsuzkafin0
Beta hcg 113 çıktı polikistik overim var iki kimyasal geçirdim buda kimyasal değildir dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koştum geldim. inşallah sağlıklıdır. iki günde bir kan verip takip edin. 4000i görünce kese görmeye doktora gidin.Beta hcg 113 çıktı polikistik overim var iki kimyasal geçirdim buda kimyasal değildir dimi
Artık o kadar korkuyorum ki napacağımı sasırdım inşallah sağlıklıdır kasıklarda arada bi ağrı oluyo göğüslerim şiş acıyo eylülün 29 30 unda iki gün kahverengi lekem gelmişti yerleşmeyse 3 haftalık değer sizce 113 olurmukoştum geldim. inşallah sağlıklıdır. iki günde bir kan verip takip edin. 4000i görünce kese görmeye doktora gidin.
Amin ecman insallahOlabilir. Ama inanin sizin yapabileceginiz birsey yok. Bekleyip goreceksiniz. Hersey gonlunuzce olsun.
Haklınız ili dakka önce havalara uçarken bi anda üstüme kasvet çöktüArtışını izlemeniz gerek tek değerle bir şey söylemek mümkün değil
Artış olması güzel ama 24 değil 48 saatte 2 katı olması lazım yarın aynı yerde aynı saatte tekrar verin bence iki katı olur24 saat sonra test verdim 153 çıktı sizce sonuç nasıl güzel artmısmı
Galiba %66 yüksrlmesi yeterli yazıyo insallah olur çok telekkür ederim yorumunuz içinArtış olması güzel ama 24 değil 48 saatte 2 katı olması lazım yarın aynı yerde aynı saatte tekrar verin bence iki katı olur![]()
İnşallah bence olcak dua edelim birbirimize sağlıkla kucağımıza alalım inşallahGaliba %66 yüksrlmesi yeterli yazıyo insallah olur çok telekkür ederim yorumunuz için
İnşallah bugün test verdim 177 betam azmı artmıs 48 saatteİnşallah bence olcak dua edelim birbirimize sağlıkla kucağımıza alalım inşallah![]()
113den 177ye 48 saatte mi arttı acaba? Aynı yerde mi verdinizİnşallah bugün test verdim 177 betam azmı artmıs 48 saatte
Maalesef çok az artmış biraz daha takip edinİnşallah bugün test verdim 177 betam azmı artmıs 48 saatte
İlk başlardamı bu kadar artıyor acaba böyle artıp hamilelik yaşayan varmı hiçMaalesef çok az artmış biraz daha takip edin