- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 123
- 35
- Konu Sahibi okyanus_es
-
meraba kızlar daha önce bahsetmiştim saçlarım çok dökülüyor diye hala durmadı dökülmem doktora gittim bana ya minoxsil kuulan dedi yada bemiks evigen bepanten badem yağı karışımını kullanmamı önerdi minoxsil bırakınca dökülüyormuş saçlar daha fazla öyle duydum sizce o karışımı kullanmalımıyım dökülmeyi durdurur mu ampülleri kullananlar varsa lütfen yardımcı olabilir mi teşekkürler şimdiden herkese
doktora gittim tahlillerim temiz çıktı sadece biraz çinko eksikliği vardı onun için ilaç kullanıyorum zaten ama morelim bozuluyor böyle saçlarımı sürekli dökülüyor görüncecanım ben dahiliyeye bir görünmeni öneririm bu tür geçici çözümlerden önce.. vücudunda bir eksiklik saç dökülmene sebep olabilir.. bir kan verirsen ordan dahiliye uzmanı sıkıntını çözer..
hiçbir eksiğin yoksa artık o zaman kullanırsın bu karışımı..
yinede denemek istiyorum teşşekür ederimŞampuanına doğum kontrol hapı karıştırmayı dene. Bir de çam terebentin oldukça etkili. Burda saydıklarını ben dökülme için değil uzatmak ve nemlendirmek için kullandım.
Denedin mi doğum kontrol hapını Sephora. Hep duyuyorum ama cesaret edemedim hiç.Şampuanına doğum kontrol hapı karıştırmayı dene. Bir de çam terebentin oldukça etkili. Burda saydıklarını ben dökülme için değil uzatmak ve nemlendirmek için kullandım.
Benim istemediğim kadar çok saçım var o yüzden denemedim ama annem kullanıyor. Onun mevsimsel dökülmesi çok olur, oldukça işe yarıyor. Yalnız kafayı eğip yıkamak lazım, aksi halde kıllı bir sırta merhaba demek olası.Denedin mi doğum kontrol hapını Sephora. Hep duyuyorum ama cesaret edemedim hiç.
Anladım. Teşekkür ederim. Benimde doğum sonrası çok döküldü , zaten oldum olası az da uzuyor ampüllerle ve vitaminle ama bu kür bitince bir deneyeyim doğum kontrol hapını artık.Benim istemediğim kadar çok saçım var o yüzden denemedim ama annem kullanıyor. Onun mevsimsel dökülmesi çok olur, oldukça işe yarıyor. Yalnız kafayı eğip yıkamak lazım, aksi halde kıllı bir sırta merhaba demek olası.
hayır yok nedentırnaklarında kırılma falan var mı
dökülmeye iyi gelir miBen bu ampülleri ve 1 kapak çam terebentini sampuanıma ekleyerek kullanıyorum. Yağ olarak bakım yapamıyorum çünkü arındırirken daha çok dökülüyor saçım. Birde karanfil suyu ile tarıyorum saclarımı oda iyi geliyor.
evet aslında onuda duydum denicem bende galiba sağolsarımsak-zeytınyagı karısımını denedın mı kullanlar saçlarının gurleştıgını soyluyor.ölçuyu bılmıyorum ama sarımsakları ezıp zeytınyagıyla karıstırıp saçta 2-3 saat bekletıyosun .bende denıcem ınş
çok teşşekkür ederim denerim bende sarımsaklı yağı inşallah dökülmem dururSampuana karistirilan herhangi bisey ise yaramaz cunku sampuan kafada zaten cok az duruyor...kullandigin seyin uzun sure sacinda kalmasi gerekiyor ki kafa derin onu zamanla emsin ve ise yarasin..ayni sorun bende de vardi..doktora gittim..bana panplus set yazdi..icinde losyonu sampuani ve vitamin haplari var..kullanmaya basladim bir bucuk aydir..onunla birlikte sacima 3 gunde bir sarimsak yagi suruyorum..arasira yuzde yuz dogal icerikli hint yagi ...baska bitkisel icerikli bakim yaglarimi da sIk aralIklarla kullaniorum..sac dokulmem cok cok azaldi...ayni bakimi 1 sene once de yapmistim ama sadece sac bakim yaglariyla panplus olmadan...9 ay sonra bir suru yeeni sacim cikti...annemler sok oldu..bence isin sIrrI sarimsak yagi...ama panplus da kullan derim..cunku o da saclari kuvvetlendirip dokulmesini engelliyo...sarimsak da sac cikartiyor..cikan saclarin dokulmezse saclari da artar boylelikle..uzun yazdim kusura bakmayin..ama sac dokulmesi buyuk sorun ve ben de cok cektim..
Bende işe yaradı. Deneyin isterseniz.dökülmeye iyi gelir mi
meraba kızlar daha önce bahsetmiştim saçlarım çok dökülüyor diye hala durmadı dökülmem doktora gittim bana ya minoxsil kuulan dedi yada bemiks evigen bepanten badem yağı karışımını kullanmamı önerdi minoxsil bırakınca dökülüyormuş saçlar daha fazla öyle duydum sizce o karışımı kullanmalımıyım dökülmeyi durdurur mu ampülleri kullananlar varsa lütfen yardımcı olabilir mi teşekkürler şimdiden herkese
Canım bak, bence bu minoxil'den uzak dur, evet işe yarıyormuş, ama kullanan herkes bırakınca eskisinden çok daha beter döküldüğünü söylüyor.meraba kızlar daha önce bahsetmiştim saçlarım çok dökülüyor diye hala durmadı dökülmem doktora gittim bana ya minoxsil kuulan dedi yada bemiks evigen bepanten badem yağı karışımını kullanmamı önerdi minoxsil bırakınca dökülüyormuş saçlar daha fazla öyle duydum sizce o karışımı kullanmalımıyım dökülmeyi durdurur mu ampülleri kullananlar varsa lütfen yardımcı olabilir mi teşekkürler şimdiden herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?