- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi okyanus_es
-
hayır yok neden
meraba kızlar daha önce bahsetmiştim saçlarım çok dökülüyor diye hala durmadı dökülmem doktora gittim bana ya minoxsil kuulan dedi yada bemiks evigen bepanten badem yağı karışımını kullanmamı önerdi minoxsil bırakınca dökülüyormuş saçlar daha fazla öyle duydum sizce o karışımı kullanmalımıyım dökülmeyi durdurur mu ampülleri kullananlar varsa lütfen yardımcı olabilir mi teşekkürler şimdiden herkese
evet o yüzden bende korkuyorum kullanmak istemedim bu ampülleri bide sarımsaklı yağı denicem bakalım neler olacakCanım bak, bence bu minoxil'den uzak dur, evet işe yarıyormuş, ama kullanan herkes bırakınca eskisinden çok daha beter döküldüğünü söylüyor.
Yan etkilerini, risklerini okudun mu ya? Ben de böyle övenleri duyunca aldım, görünce bir kere bile kullanmaya cesaret edemedim. Bir ömür boyu kullanılır mı bu hiç...
peki teşşekür ederim giderim bir doktora yineokyanus benimde saçlarımın yarısı gitti 3 yıldır dökülüyor tahlillerimde herşey normal çıkıyordu ..geçen ay tekrar doktora gttim bu defa ilk kez d vitaminimede bakıldı ciddi boyutta eksiklik çıktı ..şimdi d vitamini takviyesi alıyorum birde biotin içerren kapsül ve şampuanım var ..
tavsiyem bir dahiliye doktoruna gidip a dan zye tüm tahlillerini yaptır ve sonra onları bir dematoloğa göster
:) tamam haber veririm inşallah işe yarar ama sende kansızlık varsa doktora görünbenim de saçlarım çok seyrek
sarımsağı denemek istemiyorum açıkçası
bende zaten kansızlık, vitamin eksikliği falan var ondan kaynaklanıyor ama yıllardır bu eksikliklerimi de gideremedim..
çözüm bulursan haberım olsun
çinko eksikliği var diye ilaç verdi hayır doğum yapmadım daha nişanlıyımhep dışardan bişeyler vermiş, bence içtende desteklemek lazım, başka bi doktora daha görün derim, çinkp falan gerekebilir
yazdınmı bilmiyorumda doğum yaptıysan ondan da oluyor zamanla geçiyor
Tatlım şimdiden çok çok çok geçmiş olsun ,tahlillerin vs temiz çıktıysa eğer zaten çinko eksikliğim var demissn onou içinde ilaç kullanıyorsun. Benimde saçım bir dönem tonla döküldü ilk önce yaptığım iş kesinlikle saçını kestir biraz üzülüyor insan ama saçlarına geri kavuşmak için bu birinci şart sonra, maya( yaş maya ) bal süt karıştır maya ve bal miktarı aynı olsun yani bi paket maya ya 1,5tatlı kaşığı bal,1 çay kaşığı da süt bunları saçına sür streçe sar ( çünkü kafa ısındığı zaman karışım daha etkili oluyor ) 2-3 saat bekle ve saçlarını sadece 1 defa sampuanla ve sadece sacının dibini yıka bu 1.karışımmeraba kızlar daha önce bahsetmiştim saçlarım çok dökülüyor diye hala durmadı dökülmem doktora gittim bana ya minoxsil kuulan dedi yada bemiks evigen bepanten badem yağı karışımını kullanmamı önerdi minoxsil bırakınca dökülüyormuş saçlar daha fazla öyle duydum sizce o karışımı kullanmalımıyım dökülmeyi durdurur mu ampülleri kullananlar varsa lütfen yardımcı olabilir mi teşekkürler şimdiden herkese
çinko eksikliği varsa hap genelde düzeltiyor.çinko eksikliği var diye ilaç verdi hayır doğum yapmadım daha nişanlıyım
canım ben kendimi bildim bileli kansızım bünyem de zayıf doktorun dediği şeyleri de pek yemiyorum inatçıyım:) tamam haber veririm inşallah işe yarar ama sende kansızlık varsa doktora görün
Aslinda ilk başta tahlillere bakti sadece çinko eksikliği var dedi birde stres ve mevsim değişikliğinden dedi ama hâlâ dökülüyorcanım ben kendimi bildim bileli kansızım bünyem de zayıf doktorun dediği şeyleri de pek yemiyorum inatçıyım
senin saçlarındaki dökülmenin sebebi neymiş stres falan mı
Herseyi kullanma bence oda iyi degil sacin icin. Cünkü bende zeytinyaglarmi sürmedim kinami yakmadim isirgan otunu suyulami yikamadimCok tesekkur ederim iyi geldi demek onu da deneyim o zaman ne duyarsam onu dener oldum yaa :) inşallah faydasini görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?