- 15 Ekim 2020
- 11
- 8
- 1
- 25
- Konu Sahibi boncuuk0102
-
cumartesi de dağıtım yapıyorlar ama kurum kapalı olmaz mı cumartesi de bilemedim ben çok kago yollarım 2. gün ulaşıyor ptt ile çok nadir istanbulsa 3. güne sarkıyorKızlar merhaba ben eşime aps ile mektup attım ama bugün çıkmadı kargo her zamanki gibi ptt belası ve yarına kaldı hafta sonu kuruma gider mi mektup bilginiz var mı ne olur bilgisi olan söylesin fena oldu böyle
İstanbul değil ama kargo çıkmadığı için sorun yaşıyorum eşim cezaevinde yani cezaevine attım eksik yazmışım ondan dedim kuruma diyecumartesi de dağıtım yapıyorlar ama kurum kapalı olmaz mı cumartesi de bilemedim ben çok kago yollarım 2. gün ulaşıyor ptt ile çok nadir istanbulsa 3. güne sarkıyor
anladım en geç cumartesiye ulaşır o zamanİstanbul değil ama kargo çıkmadığı için sorun yaşıyorum eşim cezaevinde yani cezaevine attım eksik yazmışım ondan dedim kuruma diye
Pazartesi ulassın eline ne olur kıİstanbul değil ama kargo çıkmadığı için sorun yaşıyorum eşim cezaevinde yani cezaevine attım eksik yazmışım ondan dedim kuruma diye
Keşke ulaşsa bende onu istiyorum ve onun için soruyorum zaten umaarım c.tesi gidiyordurPazartesi ulassın eline ne olur kı
Haftaıcı elınde olur merak etme.Keşke ulaşsa bende onu istiyorum ve onun için soruyorum zaten umaarım c.tesi gidiyordurçünkü bekletiyorlar bir günde gittiği ilde daha yola bile çıkmadı benim gönderdiğim yerden cezaevine gidiyor okunuyor bir gün sonra ya da iki gün sonra eline ulaşıyor o da sıkıntı oluyor geç gidince ondan dolayı soruyorum
Allah düşürmesinnnCumartesi cezaevlerinde pek posta dagitimi olmaz benim bildigim. Kaldi ki koguslarin dagitim gunleri de bellidir, yani cumartesi de ulassa eger kogusun dagitim gunu saliysa, saliya kadar bekletirler. En azindan istanbuldaki yogun cezaevlerinde durum bu sekilde
Cumartesi cezaevlerinde pek posta dagitimi olmaz benim bildigim. Kaldi ki koguslarin dagitim gunleri de bellidir, yani cumartesi de ulassa eger kogusun dagitim gunu saliysa, saliya kadar bekletirler. En azindan istanbuldaki yogun cezaevlerinde durum bu sekilde
İnşallah giderbunda öyle bi sistem yok açıkçası
Umarım öyledir ya cidden buna çok memnun olurum en azından erkenden elinde olurCumartesi yarim gun dagitim yapiyor ptt. Cumartesi ulasir. Cezaevinde hafta sonu da calisan gorevli vardir diye tahmin ediyorum.
inşallahftaıcı elınde olur merak etme.
vallahi öyle gizemli oldu ki utanmasam ne yazdınız diye soracağımmmUmarım öyledir ya cidden buna çok memnun olurum en azından erkenden elinde olur
Cumartesi gitse bile okunmasi gerekecek. Umarim ayni gun okunup teslim ederlerUmarım öyledir ya cidden buna çok memnun olurum en azından erkenden elinde olur
Ahahahahahah yok yok sor çokta özel bişey değil çocuğumuzun ultrason resmi var cinsiyeti belli oldu da onu çok merak ediyordu onun için eline hemen ulaşsın istiyorum o da sabırsızlanıyor :)vallahi öyle gizemli oldu ki utanmasam ne yazdınız diye soracağımmm
kim okuyor peki sırf bu iş için memur mu var?.dayım da avukat ama hiç bu konu geçmedi konuşmalarındaCumartesi gitse bile okunmasi gerekecek. Umarim ayni gun okunup teslim ederler
sağlıkla doğsunnn bebecikkU
Ahahahahahah yok yok sor çokta özel bişey değil çocuğumuzun ultrason resmi var cinsiyeti belli oldu da onu çok merak ediyordu onun için eline hemen ulaşsın istiyorum o da sabırsızlanıyor :)
Valla oraya gitsin de hafta içi verselerde sorun yok yeter ki oraya erkenden ulaşsın :)Cumartesi gitse bile okunmasi gerekecek. Umarim ayni gun okunup teslim ederler
Ptt nin cumartesi calistigini biliuorum ama cezaevlerinde dagitimin hangi gun oldugunu bilmiyorum, uzgunum.Umarım öyledir ya cidden buna çok memnun olurum en azından erkenden elinde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?