Kızlar Kuzucumla aramızda soğuk rüzgarlar var :(

Yaa ayrılamayız saçmalamayın ya :KK43: ben öldürürüm kendimi Benim de hatalarım olunca özür dilemesini biliyorum bilmem mi Ama o gerçekten sorumsuz davranıyor Tertemiz niyeti herkesi kendisi gibi sanıyor arkadaşlarına çok uyuyor yapma deyince zoruna gidiyor Çok karışıyormuşum napim ya :KK43:

Sabah iki üç mesajlaştık Berbere gidicem ben dedi işim var dedi Saatler oldu mesaj yok O bana attığı adımı haber verir hiç habersiz bırakmazdı Konuşmuyor benle mesaj atmıyor :KK43: ben atmaya da korkuyom Alacağım tepkiden korkuyom Dün kendime bakmadım da hasta oldum diye iyi olayım diye Seni ben nasıl önemsemem canımdan kıymetlisin deyip duruyodu ya :KK43:

Yaa ayrılamayız saçmalamayın ya :KK43: ben öldürürüm kendimi Benim de hatalarım olunca özür dilemesini biliyorum bilmem mi Ama o gerçekten sorumsuz davranıyor Tertemiz niyeti herkesi kendisi gibi sanıyor arkadaşlarına çok uyuyor yapma deyince zoruna gidiyor Çok karışıyormuşum napim ya :KK43:
:KK57::KK57::KK57:
Kendini mi öldürürsün?
Konuyu bosa acmissin o zaman ne desek dinlemezsin
Allah selamet versin bu kafayla ne diyeyim

Nüffen öldürme kendiniiiii

yaa bi akıl verin :KK43: çok berbat haldeyim Üç senelik ilişkim Sevdiceğim o kadar yumuşak başlı akıllı ki Bi sözümü ikiletmez Kavgalarımızda hep gelip özür diler yalvarır gönlümü alır her nazımı çekerdi En son iki hafta önce görüşmesini istemediğim bi arkadaşıyla ilgili bi tartışmamız oldu Söylendim biraz Sonra bi an sinirlendi sesini yükseltti Ardından da yeter be gep ben mi alttan alıp özür dilicem Köpek gibi pişman olsam da özür dilemicem bu kez dedi İki haftatek mesaj bile atmadı Dün biraz hasta olduğumu bi arkadaşımdan duyar duymaz Yemin ettim dilemicem dediği halde bin kere özür diledi Kırılma bana üzülme benim yüzümden deddi Kendine zarar verme dedi yalvardı Ama bugün oldu mesaj atıyor iyi misin falan diye soruyor ama Ben seni üzüyorum bitecekse bitsin bu ilişki üzmeyelim birbirimizi yeter diyor Ya bi gelse gözlerimin içine baksa bile herşey bir saniye içinde çözülür ama gelemiyor da Yaz okulunda şu an Ne yapacağımı bilemedim :KK43: ben onsuz yaşayamam akıl verin soğumuş benden ya :KK43:
Bi insan erkegine KUZUCUM dememeli

X