Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama o böyle şeyleri problem etmez ki Mizacı öyle zaten Çok çocuksu Zaten ana şefkatinden uzak büyümüş Çok sever ona bebeğim gibi davranmamıDelikanlı adama kuzucum demekte ne bileyim...
Yaa ayrılamayız saçmalamayın ya ben öldürürüm kendimi Benim de hatalarım olunca özür dilemesini biliyorum bilmem mi Ama o gerçekten sorumsuz davranıyor Tertemiz niyeti herkesi kendisi gibi sanıyor arkadaşlarına çok uyuyor yapma deyince zoruna gidiyor Çok karışıyormuşum napim ya
Anlamadım naıl yaniBugün çok fazla parmakla gösterilen evlilik konusu dolaşıp, üstüne de bi kuzucuk konusu okuyunca, evliliğimi gözden geçirmeye karar verdim..
Evliliğimi diyorum gözden geçirecem..Anlamadım naıl yani
Hıı tamam benim konuyla alakası yok yani Senin konuyu bilmediğimden tabi anlamadım Kusura bakma Kafam bi tuhafEvliliğimi diyorum gözden geçirecem..
Yaa ayrılamayız saçmalamayın ya ben öldürürüm kendimi Benim de hatalarım olunca özür dilemesini biliyorum bilmem mi Ama o gerçekten sorumsuz davranıyor Tertemiz niyeti herkesi kendisi gibi sanıyor arkadaşlarına çok uyuyor yapma deyince zoruna gidiyor Çok karışıyormuşum napim ya
Bi insan erkegine KUZUCUM dememeliyaa bi akıl verin çok berbat haldeyim Üç senelik ilişkim Sevdiceğim o kadar yumuşak başlı akıllı ki Bi sözümü ikiletmez Kavgalarımızda hep gelip özür diler yalvarır gönlümü alır her nazımı çekerdi En son iki hafta önce görüşmesini istemediğim bi arkadaşıyla ilgili bi tartışmamız oldu Söylendim biraz Sonra bi an sinirlendi sesini yükseltti Ardından da yeter be gep ben mi alttan alıp özür dilicem Köpek gibi pişman olsam da özür dilemicem bu kez dedi İki haftatek mesaj bile atmadı Dün biraz hasta olduğumu bi arkadaşımdan duyar duymaz Yemin ettim dilemicem dediği halde bin kere özür diledi Kırılma bana üzülme benim yüzümden deddi Kendine zarar verme dedi yalvardı Ama bugün oldu mesaj atıyor iyi misin falan diye soruyor ama Ben seni üzüyorum bitecekse bitsin bu ilişki üzmeyelim birbirimizi yeter diyor Ya bi gelse gözlerimin içine baksa bile herşey bir saniye içinde çözülür ama gelemiyor da Yaz okulunda şu an Ne yapacağımı bilemedim ben onsuz yaşayamam akıl verin soğumuş benden ya
Biz ayrılamayız zaten ki mümkün mü öyle bişey yaaNüffen öldürme kendiniiiii
O benim erkeğim ve ben bunu ona hissettiriyorum da bence Asla sözünden çıkmam severim sevdiririm de kendimi Ama onun tatlı halleri davranışları kuzum olmak hoşuna gidiyor onunBi insan erkegine KUZUCUM dememeli