• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kv mi arayıp ben mi sormalıyım ?

Renkli bukalemun

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2017
702
722
103
İyi geceler kızlar bir konu da fikirlerinize ihtiyacım var
Kv evlendikten sonra yaptıkları ve söyledikleri ile soğudum ona karşı ama hiç bir zaman da terbiyesizlik yapmadım cevap vermedim cahil insandır dedim geçtim yada 46 yaşına denk gelmişim ondandır dedim
Gelelim fikir istediğim konuya
Eşimin geçen sene dedesi vefat etmişti .kp ve kv de 1 yıl dönümünde mevlüt okutmaya karar verdiler birlikte sarma sararız renklibukalemun falan dedi bende olur dedim
Bu konuşmanın üzerinden 1 ay geçti kv bel fıtığı patlamış ve acil ameliyat oldu yanında eşim ve ben kaldık refakatçi olarak (1 hafta önce ameliyat oldu)
Pazar pazartesi salı günü gittim akşamları eşim ile beraber kimi zaman yemek yapıp götürdüm kimi zaman yemek saati idi kv yorulmasın diye gittim
Çok büyük bi ameliyat olmadığı için çokda kasmadım kendimi başka bi tanıdık 3 patlayan fıtık ve 3 vida lı ameliyat geçirdi evini kendi başına idame ettirebildi yani kimse gelip bana vicdansızmışsın demesin
Bugün eşim geldi ve çarşamba günü mevlüt olacakmış dedi bu konuşmanın üzerine ben mi kv yi arayıp sormalıyım yoksa onun beni arayıp söylemesini mi beklemeliyim
Dipnot : kv ile öyle sıkı fıkı değilim mesafemi koydum ve korumaya çalışıyorum
Kendi canı istediğin de gayet güzel arıyor beni (bazen o kadar bunaltıyor ki aramaları telefonumu uçak modunda kullanıyorum yalan yok )
Daha önce misafirlerine yardım etmemi istediğin de arayıp söylüyordu sen şunu yapsan keşke diye çekinmez yani bana demeye
Asıl önemli not (bu husus olmasa çoktan arayıp anne benim yapabileceğim neler var diye sormuştum )
Eşimin babannesi mevlüt okutmuştu kv dem de babanneye sen neden mevlüt olacağını bana söylemedin de ben başkasından duyuyorum diye laf yapmıştı bize de beni yabancı olarak bile görmemiş hiç haber vermedi bende hiç bir şeye karışmıycam diyip mevlüt ün sonuna doğru inmişti babannenin evine (altlı üstlü oturuyorlar )
Ayy yine çeneme ve elime hakim olamamış destan yazmışım kusura bakmayın

Yani değişik ve çok takılmayacak bir konu.
Yapacaksanız içinizden gelecekse yapın.
Her insan hastalık sürecini farklı Yaşar.
Mesafenizi yine koruyun ama ben olsam arar sorardım yapabileceğim birşey var mı diye.
Çok fazla detay düşünmeyin.
Eşinizin baskısı var mı bilemiyorum tabi.

Hastalık sebebiyle senin araman lazım gelir ..çünkü önceden verilmiş bir söz var ortada ..sonradan ,dedin ,kaçtın olur .. kayınvalidenin ağzına laf verme :))) iyileşsin, mesafeni korumaya devam :)

Hastalık sebebiyle senin araman lazım gelir ..çünkü önceden verilmiş bir söz var ortada ..sonradan ,dedin ,kaçtın olur .. kayınvalidenin ağzına laf verme :))) iyileşsin, mesafeni korumaya devam :)
Aslında benim kv iyileşmez gibi geliyor çünkü 8 aydır evliyim hiç bir gün nasılsın anne soruma iyiyim demedi bide her gün yeni bir hastalık kimde ne duysa onda da oluyor :halay:

Back
X