KIZLAR LEKELENME OLDU Bİ BAKIN LÜTFEN

Mushkara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
82
51
3
35
Kızlar 4+6 günlük hamileyim.Gece 12 gici tuvalette idrardan sonra lekelenme oldu kahverengi ve sadece idrar sonrası geliyor hemen doktora gittik doktorumuz geldi ve ultrasonla kontrol etti kesede ve yerinde bi sıkıntı yok yerleşme kanaması olabilr ama ilk aylar düşük tehdidi de vardır temkinli olalım dedi.progestan iğne vuruldum şu an yine tuvaletten sonra az az lekelenmem oluyor progestan fitil de kullanıyorum çok endişeliyim başına böyle bişey gelen var mı?

CaniM cok ağır işler yapma hatta mumkunse yerinden kalkma ilaçların bitene kadar..allahın izniyle birsey olmaz..Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin

CaniM cok ağır işler yapma hatta mumkunse yerinden kalkma ilaçların bitene kadar..allahın izniyle birsey olmaz..Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin
5 gün yatış verdi zaten canım evde yatıyrm yerimden zorunlu olmadıkça kalkmıyrm amin canım Rabbim bilir herşeyi inşallah hayırlısıyla gelir miniğim

Can'ım sadece wc için kalk yat sırt üstü. Etlimin kanaması oldu aynı haftada iki hafta yattı . Şimdi oğlu kocaman

Can'ım sadece wc için kalk yat sırt üstü. Etlimin kanaması oldu aynı haftada iki hafta yattı . Şimdi oğlu kocaman
Öyle yapıyorum ben de canım Allah beterinden saklasın ilk gebeliğim olunca çok korktum İnşallah bizim yavrularımız da sağlıkla gelir

Öyle yapıyorum ben de canım Allah beterinden saklasın ilk gebeliğim olunca çok korktum İnşallah bizim yavrularımız da sağlıkla gelir
Korkma bişey olmaz. 4 gebeden 2 is bu durumu yaşıyor. Ama bebeğin su durumu çok önmeli çok su iç hiç ihmal etme. Ben Bi buçuk litrelik sulardan alırdım üç tanesi yatana kadar mutlaka biter di

Back
X