KIZLAR LÜTFEN 2.Cİ KEZ AMELİYAT OLANLAR BAKABİRMİ YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR

turecurdo

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
849
130
KIZLAR BEN BURUN ESTETİĞİ OLALI 1.5 SENE OLDU NERDEYSE BURNUM KIRIKTI VE NEFES ALAMIYORDUM BUNUN TABİ DOKTOR BURUNDA HAFİF DÜŞME VE KIRILMA OLDUGU İÇİN ŞEKLİYLEDE OYNADI HERNEYSE BUGUN DOKTORUMA GİTTİM ÇÜNKÜ AMELİYAT ÖNCESİ İNCE OLAN BURNUM NASIL ANLATSAM YANLARI NE DENİYOR YANLARINA HANİ BURUNUN YÜZLE BİRLEŞEN YANLARINA ORALAR GENİŞLEMİŞTİ VE BU BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYORDU .BUGUN DOKTORUMA GİTTİM VE TEKRAR KIRILMASI GEREKTİĞİNİ KEMİKLERİN AÇILDIĞINI SÖYLEDİ ÇOK ÇARESİZ VE KARARSIZ KALDIM ÇÜNKÜ BURNUMUN KISALMASINI FELAN YUKARIYA KALKMASINI FELAN İSTEMİYORUM YA AMELİYAT SONRASI BÖYLE BİR PROBLEMLE KARŞILASIRSAM NAPARIM BÖYLE SORUN YASAYAN VARMI NOLUR FİKİRLERİNİZİ PAYLAŞIN .ŞEKLİYLE OYNAMICAN AÇILAN YERİ BİRLEŞTİRCEM DEDİ GÜVENSEM Mİ NAPSAM BEN BİLEMEDİM :KK43:

Geçmiş olsun canım maalesef böyle sorunlar olabiliyor :/ ben 4 gün önce ikinci ameliyatımı oldum, daha önce ağzım yandığı için doktor seçiminde çok titiz davrandım, umarım tekrar sorun yaşamam. Benim sana tavsiyem başka doktorlardan da fikir alman çünkü çok farklı şeyler söyleyebiliyorlar. En az 3-4 doktorun fikrini almalısın ki kararını rahatça verebilesin.

Geçmiş olsun canım maalesef böyle sorunlar olabiliyor :/ ben 4 gün önce ikinci ameliyatımı oldum, daha önce ağzım yandığı için doktor seçiminde çok titiz davrandım, umarım tekrar sorun yaşamam. Benim sana tavsiyem başka doktorlardan da fikir alman çünkü çok farklı şeyler söyleyebiliyorlar. En az 3-4 doktorun fikrini almalısın ki kararını rahatça verebilesin.
BANA CUMARTESİ GÜNÜ AMELİYATA ALABİRİM DEDİ BEKLEMEMİMİ TAVSİYE EDİYPSUN NAPCAM BEN YA NERDEN GİRDİM BU İŞE:KK61:PEKİ SEN SU AN NE DURUMDASIN SENIN SORUNUN NEYDİ

Bence kesinlikle ve kesinlikle bekleyip iyi bir doktor araştırmalısın sağlık bu acele karar verme, bakalım diğer doktorlar sorunun için ne önericekler. Hepsiyle görüştükten sonra kendi doktoruna hala güveniyor olursan ona yaptırırsın. Canını sıkma çözümü var yeter ki doğru karar ver. Benim ilk estetik operasyonumdan sonra sol tarafta yamulma oldu ve burun deliklerim aşırı asimetrik durumdaydı artı nefes problemi vardı, şu an bir sorun yok gibi gözüküyor artık alçı çıkınca görücez:)

Bence kesinlikle ve kesinlikle bekleyip iyi bir doktor araştırmalısın sağlık bu acele karar verme, bakalım diğer doktorlar sorunun için ne önericekler. Hepsiyle görüştükten sonra kendi doktoruna hala güveniyor olursan ona yaptırırsın. Canını sıkma çözümü var yeter ki doğru karar ver. Benim ilk estetik operasyonumdan sonra sol tarafta yamulma oldu ve burun deliklerim aşırı asimetrik durumdaydı artı nefes problemi vardı, şu an bir sorun yok gibi gözüküyor artık alçı çıkınca görücez:)
PEKİ SENINKİNİDEMİ YAPARKEN TEKRAR KIRDILAR BENDEDE HALA NEFES PROBLEMİ VAR.BİRDE YİNE İLK AMELİYATTAKİ SIKINTILARI YAŞIYORMUSUN HANİ ZORLU BİR SÜREÇ OLUYORYA AMELİYAT SONRASI ONDAN BAHSEDİYORUM

Evet tekrardan kırıldı açıkçası ilk ameliyattan çok daha kolay oldu ben daha kötü bekliyordum revizyon olduğu için ama tam tersi oldu hatta 2 ameliyat birden oldum kepçe kulak artı burun. Gözaltımda hiç morluk olmadı göz kapağımda hafif morluk var sadece. İlk 2 gün tampon olduğu için zor geçiyor, şu an bir sıkıntım yok. Kulağımda da saç bandı var:) Nefes problemim var demişsin bir de canım onu mutlaka söyle doktora, onun için de ayrı bir şeyler yapması gerekir bildiğim kadarıyla

Evet tekrardan kırıldı açıkçası ilk ameliyattan çok daha kolay oldu ben daha kötü bekliyordum revizyon olduğu için ama tam tersi oldu hatta 2 ameliyat birden oldum kepçe kulak artı burun. Gözaltımda hiç morluk olmadı göz kapağımda hafif morluk var sadece. İlk 2 gün tampon olduğu için zor geçiyor, şu an bir sıkıntım yok. Kulağımda da saç bandı var:) Nefes problemim var demişsin bir de canım onu mutlaka söyle doktora, onun için de ayrı bir şeyler yapması gerekir bildiğim kadarıyla
NEFES PROBLEMİNİDE SOYLEDİM CANIM CÜNKÜ TAM ANLAMDA NEFES ALAMIYORUM ESKİSİ KADAR OLMASADA RADYO FREKANSLA AÇARIZ MI NE DEDİ ONUN İÇİNDE .BURUNU KIRCAZ DEYİNCE İNSANIN GÖZÜ KORKUYOR GERCEKTEN KESKE SORSAYDIM AYNI SIKINTILARI YASARMIYIM DİYE ONU SORMAYI UNUTTUM BAK.FATİH ÖZEL HASTAHANEDE YAPTIRCAM DOKTORUM BASKA HASTANEDEYDİ BURAYA GELMİŞ ..SEN 2 AMELİYAT BİRDEN İYİ DAYANMISIN CNM YA BÜYÜK CESARET . BENİM İLK AMELİYAT SÜRECİ ÇOK ZORLU GEÇTİ MOSMORDU HER TARAFIM BURNUMUN ÜSTÜ HEP BEMBAYAZ SİVİLCE DOLUYDU. İNŞALLAH YİNE AYNI SORUNLARI YASAMAM BASKA DOKTORA GİTSEM BU NERDE NE YAPTIĞINI BİLİYOR. FORUMDA ARASTIRYORUM EN İYİ DOKTORA GİDİPTE SORUN YASAYANLAR BİLE VAR NAPCAM BİLEMEDİM.BU BURUN KIRCAZ DEDİKLERİ NE YA CİDDİ CİDDİ KIRIYOLARMI :KK62:

İlk ameliyat benim de çok sıkıntılıydı morluklar şişlikler vs. bunda çok yaşamadım. Evet en iyi doktorlarda bile sorun yaşayanlar oluyor biraz şans faktörü giriyor burda devreye. Sen iyice araştır kararını ver canım kırılmasından kaçış yok madem tecrübeli doktor bulmak şart, iyice içine sinmeden girme ameliyata. İnşallah en iyisi olur senin için:)

İlk ameliyat benim de çok sıkıntılıydı morluklar şişlikler vs. bunda çok yaşamadım. Evet en iyi doktorlarda bile sorun yaşayanlar oluyor biraz şans faktörü giriyor burda devreye. Sen iyice araştır kararını ver canım kırılmasından kaçış yok madem tecrübeli doktor bulmak şart, iyice içine sinmeden girme ameliyata. İnşallah en iyisi olur senin için:)
TESEKKÜR EDERİM CNM

Öncelikle çok geçmiş olsun , siz kime olmustunuz ilk ameliyatınizi

Teşekkür ederim. İlk ameliyatımı yaklaşık 7-8 yıl önce olmuştum. Doktorun ismi Harun Çöloğlu'ydu.
Anladım bende ameliyat düşünüyorum ciddi ciddi denizlide üniversite hastanesinde bi Dr buldum ama çok korkuyorum kötü olur diye

Anladım bende ameliyat düşünüyorum ciddi ciddi denizlide üniversite hastanesinde bi Dr buldum ama çok korkuyorum kötü olur diye
Biraz da şans işi bu ameliyatlar ama doktorun tecrübesi çok çok önemli, o yüzden doktorunuzdan iyice emin olup karar verin derim ben.

Biraz da şans işi bu ameliyatlar ama doktorun tecrübesi çok çok önemli, o yüzden doktorunuzdan iyice emin olup karar verin derim ben.
Benim şu anda gittiğim Dr 2005 yılında 2011 e kadar asistanlık yapmış 3 yıldır da devlette , nette iyi şeyler söylenmiş ama reelde kimseyle karsilasmadim

kızlar birde doktora desemki eski burnum uzundu benım burun ucumu biraz uzatamazmı var mı öle bişey.yani şu an kalkık değil o kadar ama ben eski uzun burnumu özledim daha cok yakısıyodu :KK43:

kızlar birde doktora desemki eski burnum uzundu benım burun ucumu biraz uzatamazmı var mı öle bişey.yani şu an kalkık değil o kadar ama ben eski uzun burnumu özledim daha cok yakısıyodu :KK43:
Bildiğim kadarıyla uzatılabilir ama onun kaldırmaktan daha zor bir işlem olduğunu duymuştum.

Bildiğim kadarıyla uzatılabilir ama onun kaldırmaktan daha zor bir işlem olduğunu duymuştum.
5 saat dio youtube da bir video buldumda ama onla çok bozuk aşırı kalkmış burunlar doktoruma bir sorcam bakalım bunu uzatmasada ucunu assağıya doğru inceltse hafif olur gibi geldi ama tabi onlar bilir forumdada hiç karşılaşmadım böyle bişeyle

X