Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KIZLAR LÜTFEN 2.Cİ KEZ AMELİYAT OLANLAR BAKABİRMİ YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR
Napcmm ben ya ikinci ameliyat olup memnun olanlar kime oldunuz yardımcı olun morelim çok bozuk burnumun kısaltmasından korkuyorum Nur'un ucumu havaya kaldırmasından korkuyorum
evet çok zor yasadığım zorlukları tekrar yasıcam ağızdan nefes almak felan günlerce çok zor hepsini geçtim burnumu dahada bozarmı kısaltmasını istemiyorum doktorumuda uyardım yok dedi kısalmıcak dedi ama güvenim gitti işte neden ilkinde yapamadı o kdr iyi biliyorsa .aklımda deli sorular var çıkmazdayım
Ben yillar once ilk ameliyatimi yapan doktor daha iyi bilir dusuncesiyle ikinci ameliyatimi da ayni doktora yaptirdim, pisman oldum. Benim sorunum zaman icinde burnumun ucuna dogru uzamasi ve dusmesi oldu. Hem de asimetrik bicimde!
Simdi yillar gecti ve yeni doktor arastiriyorum. Yusuf Can'a ameliyat olan arkadaslarim var. Sonuc iyi. Onunla gorustum, bu soruna karsi ne onlem aldigini sordum; cift askı dedi. Baris Cakir icten bantlama yonteminden bahsediyor.
Bir de Emre İlhan var. Kafam cok karisik.
Revizyon olup da sonuctan memnun olan var mi?