Kızlar lütfen acil bakın

papatya5571

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
930
175
33
28
Kızlar bugün adet günüm sadece tuvalete gidince gelen kahverengi su gibi akıntım oldu test yaptım çıkmadı sizce neden olabilir

Canım iki gün daha bekle. Benim de öyle olmuştu sonra adete döndü 3. günde. İnşallah hamilesindir ama sen bekle adetin gelmezse sonra tekrar test yap.

Canım iki gün daha bekle. Benim de öyle olmuştu sonra adete döndü 3. günde. İnşallah hamilesindir ama sen bekle adetin gelmezse sonra tekrar test yap.
Bugün ikinci gün kahverengi leke devam ediyor henüz adete cevirmedi bekliyorum adet olduğumda çok yoğun olurum ilk günden başlar hatta geçen ay kimyasal gecirdim kafam karıştı iyice

Bugün ikinci gün kahverengi leke devam ediyor henüz adete cevirmedi bekliyorum adet olduğumda çok yoğun olurum ilk günden başlar hatta geçen ay kimyasal gecirdim kafam karıştı iyice
Benimki de her ay saat gibi gelirdi. İki aydır iki gün geç geliyor her seferinde heyecan yapıyorum vücudum hamile kalmaya çalıştığımı anladı da benle dalga geçiyor gibi 😄 geçen ay geçirdiğin kimyasal adetinde düzensizlik yapmış olabilir ama inşallah hayırlısı ile hamilesindir dua ediyorum

Geç döllenmedir belki ya da kimyasaldan ötürü bu ay değişik başlıyor olabilir adetiniz

Geç döllenmedir belki ya da kimyasaldan ötürü bu ay değişik başlıyor olabilir adetiniz
Bugün de üçüncü günüm ve artık kahverengi akıntı da durdu normalde çok düzensiz adet görüyorum yumurtlama günümü bilmesem derim hani belki başka şeydir ama 3 Mayıs ta yumurtlama gördüm bir türlü bu iki üç gündür ki duruma anlam veremedim

Bugün de üçüncü günüm ve artık kahverengi akıntı da durdu normalde çok düzensiz adet görüyorum yumurtlama günümü bilmesem derim hani belki başka şeydir ama 3 Mayıs ta yumurtlama gördüm bir türlü bu iki üç gündür ki duruma anlam veremedim
En son ne zaman test yaptın bi kan versen varsa çıkar yumurtlamanın üstünden çok zaman geçmiş

Kahverengi akıntı durduysa test yap

Benimde bugün adet günüm ağrılar Çar ama olmadım migrenim tuttu 2 gün önce frellyyy test pozifit gösterdi silik ama güvenmiyorum o testlere
Kız bende iki gün çok hasta oldum grip migren hepsi ama bugün üçüncü gün hala kahverengi akıntım var henüz adete donusmedi anlayamadim

Kız bende iki gün çok hasta oldum grip migren hepsi ama bugün üçüncü gün hala kahverengi akıntım var henüz adete donusmedi anlayamadim
Yok bende akıntı felan beyaz kokusuz var o kadar ara ara ağrılar var bugün idrara çok sık çıktım ama şu da içtim çay da ondan olabilir yarın sabah test yapcam Laboquick adet olmazsam inşallah bi geliyor ağrılar tamam diyorum geldi adet sonra gidiyor allahım inşallah bardır

Back
X