10 dakika için mi şimdi bunca laf
sız ne yaptınızda bunları soyledı sıze???
bence ayrılmak için bahaneye ihtiyacı varmış ve bi tek bunu bulabilmiş.
bizim söylediklerimizle değil ancak kendi gücünle bunu başarabilirsin. farklı meşgaleler bul kendine gerçekten ilgini farklı şeylere verince aklına bile gelmez.
ne dememizi bekliyosun ki:26:
zaten herşey ortada
sil gitsin
tek bildiği kelımeler.
çektir git
bende alıcam hayatıma
çektir git...şarkı sözleri gibi olmuş
bu ruh hastasıyla ilk defa mı bu şekilde msjlastınız?
yoksa bu zamana kadar rengini belli etmedi mi?
zaten hep ruh hastasıydı sadece ah salak kafam 3 bucuk seneme kıyamadım işte kıyamadım ilk sene herşey güzeldi sonradan bu psikopat lafları tavırları ortaya cıktı iki lafından biri seni aldatırım birisiyle gider yatarım bıktım artık bıktım
bu lafları söylediğine göre,,,ona bununla ilgili koz verdin heralde? ''en korktuğum şey aldatılmak'' gibisinden??
aslında 3,5 senene kıydın canım.
bazı insanlar genelde bası insanların en hassas noktasından yakalar ve onunla vurmaya çalışırlar
hayır arkadaş anlamıyorum , aldatırsan kendıne aldatırsın ve sonunda meşhur sözünü benden duyarsın ''çektir git''.
ayrılmayı kafaya koyduysan bir güzel beddua et msj da en çok o üzer
aynen o korkuyu ona verdim işte yurtdışındayım elim kolum bağlı anca telefon edebiliyorum faceden yazabiliyorum başka yapabildiğim bişey yok ah öyle bi laf etmek istiyorum ki ona kalsın böyle ama yok işte şuan kendisini padişah gibi falan görüyor sanırsam ondan mükemmeli yok
Seni cok iyi sindirmis ve ezmis , bu kadar laftan sonra hala ne yapsam diye soruyorsan... Ne yap dememizi bekliyorsun ki?
Yaslariniz kac cok merak ettim? Belli bir yasa, olgunluga erismis insanlarin kavgasi da boyle olmaz cunku, lavga ne kadar buyuk olursa olsun. 16-17 yaslarindasiniz galiba.
bişey yap demenizi zaten beklemiyorum ki sadece sizce ne diyip bitirebilirim diye sordum ben yaşım 20 kavga ettiğim kişininde yaşı 24 1 hafta sonra 25 olucak ama hala büyümemiş bi insan zaten ayrılıcam diyorum bişey yapmayı bende istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?