Kızlar lütfen acil yardım

yok ben anneme hiç bişey anlatmadım yurtdışında oldgum için konuşmuyorum diye biliyo annem oyuzden pek bişey bilmiyo yani acaba gider mi annemin iş yerine şimdide bu başladı

sen o yüzsüzü daha iyi tanırsın canım:26:
peki bişi sorcam?
şuan senın aklından geçenler nedir?

sen o yüzsüzü daha iyi tanırsın canım:26:
peki bişi sorcam?
şuan senın aklından geçenler nedir?

hiç bişey geçmiyo çünkü artık tanıyamıyorum karşımdaki insanı ve tiksiniyorum desem yeridir sadece bişey yapmasın uzak dursun benden bunu istiyorum

Canım bende Eskişehirde okuyorum.Bu çocuğu bulup bir güzel pataklayayım valla çok içimden geldi :) Bu nasıl bir şeydir ya bu ne saygısızlık ciddiyetsizlik.25 yaşındaki bir erkeğin normal şartlarda artık adam gibi adam olması karakterinin oturması gerekir ama inan 10 yaş çocuğu bile böyle davranmaz.Psikolojik sorunları falan mı var? Annesine anlatınca ne olacak yani çok saçma. Tüm iletişimini kes onunla lütfen,sağlığa zarar böyle insanlar.

ona kalırsa hiç bi problemi olmayan mükemmel bi erkek ama bana kalırsa tam bi ruh hastası , kompleksli ve egoları olan bi insan.

hiç bişey geçmiyo çünkü artık tanıyamıyorum karşımdaki insanı ve tiksiniyorum desem yeridir sadece bişey yapmasın uzak dursun benden bunu istiyorum

bu korkunu ona belli etme.
annene söyleyeceğim falan derse eğer
-''söylersen söyle, git söyle bakalım annem sana neler yapıyor .dersin:34:
annen biliyormuş zannetsın.

ne manyak insanlar var ya
ak kelimesini ona iade et diycem de neyse seviyesine inmeyelim
o kelimeye takildim ben nefret ediyorum kufur eden erkekelrden

sende numarani degi$tir gerekiyorsa annenede soyle, 15 sayfayi okumadim ama ugra$ma bunla kurtulmu$ olursun

bu korkunu ona belli etme.
annene söyleyeceğim falan derse eğer
-''söylersen söyle, git söyle bakalım annem sana neler yapıyor .dersin:34:
annen biliyormuş zannetsın.

Oyle yapcam artık kesin yine bu aksam bişeyler zırvalarda şuan sesi kesildi aman iyi bari

aynen. annen biliyormuş gibi sezdir ona
senı tehdıt edecek bir şeyi kalmasın:34:

allahım yaa, böyle erkeklerden uzak tut
yapıştı mı çıkmıyor böyleleri:23:

aman zaten bi döneyim hayırlısıyla kimseyle işim olmıycak yeter 3 seneden beri hayatım 50 yasındaki kadınların hayatına döndü

ne manyak insanlar var ya
ak kelimesini ona iade et diycem de neyse seviyesine inmeyelim
o kelimeye takildim ben nefret ediyorum kufur eden erkekelrden

sende numarani degi$tir gerekiyorsa annenede soyle, 15 sayfayi okumadim ama ugra$ma bunla kurtulmu$ olursun

zaten yurtdışındayım zırt pırt arayamıyo o konumuz geçti canım bak baska bişey ekledim 2 sayfa önce bugun onları söyledi bana şaşırdı kendisini

bak tatlım bunu sana yazan sahsıyet bı kere cok karaktersızdır ınsanları sınırlennce tanırsın.nasıl yazabılır sana bu msjı bı erkek olarak...sen ılerde barıssan bıle sana bu soyledıgı laflar gelır aklına sınırle olsa bıle soylencek laflar degıl...yol yakınken don bence bekarsın sanırım sana tavsıyem gecmısını temız tut ılerıde bır baskasıyla evlendıgınde esıne savunacak yuzun olur bır bayann gecmısı cok onemlı.dıycem o kı ondan sana hayır gelmez...ve sen hıc bı daha cvp bıle yazma olurmu

sakın kararından vazgeçme
böyle birinden sana hayır gelmez.
en son kendını akıl hastanesınde bulursun.

günümü zehir ediyo zaten en son demiş ki sen cık sokakta etegi giy gez demiş bide bana hediye alıyodu yazın etek elbise şort fln sormuştm neden istemiyosan alıyosun diye benim yanımda giyersen olur beraber gezersek olur diyodu

Back
X