Kızlar lütfen acil yardım

en iyi laf nedir biliyor musun; susmak.

delirmesini istiyorsan ''sadece sus'' .
hatta sırra kadem bas.
görsün bakalım ne kadar vazgeçilmezmiş.

evet çoğu zaman bunu denedim köpek gibi hep geri döndü bişekilde ulaştı facebooktan şimdi engelliyim diyorum ulaşamasın bu sefer mesaj atıcak telefona beni engelledin ooo büyük cesaret gösterdin falan diycek biliyorum bi keresinde aynen bunu söylemişti o böyle yaptıkca kendimi bakımsız cirkin biri gibi hissediyorum sanki ona bağımlıyım gibi

O halde bence sadece susarak ayril. Yani hic cevap verme. Boylesi bir kisi verilen cevaba bile degmez. Verdigin cevaptan anlamaz. Onun anlayacagi dil belli iste. Onunla yarisacaksan ya da ayrilirken bir cevap vereyim kapak olsun diyorsan ondan daha okkali kufurler etmelisin. Cunku onun dili bu. Baskasindan anlamaz, baksana 2 lafindan bir kufur.

haklısın ben bu sefer küfür etsem o daha cok edicek bunu biliyorum 10dk beklettim diye bana yaptıklarına bi bakın ya yazıklar olsun yazıklar , sussamda care etmez ona kanı kaynar onun yine küfür edicek bi delik bulur

evet çoğu zaman bunu denedim köpek gibi hep geri döndü bişekilde ulaştı facebooktan şimdi engelliyim diyorum ulaşamasın bu sefer mesaj atıcak telefona beni engelledin ooo büyük cesaret gösterdin falan diycek biliyorum bi keresinde aynen bunu söylemişti o böyle yaptıkca kendimi bakımsız cirkin biri gibi hissediyorum sanki ona bağımlıyım gibi

önemli olan onun söyledıklerı değil; senin söylemediklerindir canım.
tek şey söyluyorum sana ''sırra kadem bas''.yazdıklarını görme, okusan bile
kafana takma.

onun amacı da zaten, senden cevap gelmesi.:34:

onu en iyi sen tanıyosun en güzel cvp sen verirsin zaten arada saygı kalmamış sevgide yoksa sana kalmış:(

sevgi var mı yok mu anlayamıyorum ki , bu adam bi gün nişan hayali kuruyo bi gün ana avrat sövüyo ben hiç anlayamıyorum ki onu işte gitti istanbula hangi arkadaşı kafasına girdiyse bana etmedigi laf kalmadı ya

en iyi laf nedir biliyor musun; susmak.

delirmesini istiyorsan ''sadece sus'' .
hatta sırra kadem bas.
görsün bakalım ne kadar vazgeçilmezmiş.

Katılıyorum sen şimdi birşey yazayım laflarından pişman olsun içine otursun diye düşünüyorsun ama sen ne yazarsan yaz gene bu laflara devam edecek sinirli olduğu için ama sen susup birşey yazmazsan siniri geçtiğinde cevap bile vermedi ben neler dedim diye düşünür.

önemli olan onun söyledıklerı değil; senin söylemediklerindir canım.
tek şey söyluyorum sana ''sırra kadem bas''.yazdıklarını görme, okusan bile
kafana takma.

onun amacı da zaten, senden cevap gelmesi.:34:

ona göre hep ben kötüyüm o mükemmel bi erkek her konuda eline su dökemez kimse ama ben yok muyum ben bütün kötülük bende ona kalırsa ah artık hiç bilmiyorum napıcam kafayı yedim burda

Katılıyorum sen şimdi birşey yazayım laflarından pişman olsun içine otursun diye düşünüyorsun ama sen ne yazarsan yaz gene bu laflara devam edecek sinirli olduğu için ama sen susup birşey yazmazsan siniri geçtiğinde cevap bile vermedi ben neler dedim diye düşünür.

haklısın zaten o istanbuldan bi dönsün arkadasları ayrılsın yanından yalnız kalsın yine arıycak adım gibi eminim ama işte artık çok bunaldım susmak en güzel cevap bunu biliyorum şimdi ben napıyım engelliyim mi facebooktan bişey yazmasın diye yada engellemeyip o yazsın ben hiç bişey demiyim mi

ona göre hep ben kötüyüm o mükemmel bi erkek her konuda eline su dökemez kimse ama ben yok muyum ben bütün kötülük bende ona kalırsa ah artık hiç bilmiyorum napıcam kafayı yedim burda

bu tarz erkekler , genelde elınden hiçbir şey gelmeyen erkeklerdir.
bir erkek kendını bana övüyorsa
oradan hızla uzaklaşırım ; çünkü çoğu yalandır ve bu ınsan bir dikili ağacı bile olmayan insandır.

gitmeden iyide gittikten sonra böyle olduysa seni çekemeyen bi arkadaşının kafasına girdigi kesin o zaman konuşup halletmeye çalışın
3,5 seneni vermişin en azından mantıklı bi gerekçeyle ayrılın böyle bitmesi çok kötü

bu tarz erkekler , genelde elınden hiçbir şey gelmeyen erkeklerdir.
bir erkek kendını bana övüyorsa
oradan hızla uzaklaşırım ; çünkü çoğu yalandır ve bu ınsan bir dikili ağacı bile olmayan insandır.

öyle zaten ben yurtdışında okuyorum sınav kazanıp geldim bana dediki niye gittin falan e dedim ilerde benle evlenmek istiyodun sık biraz dişini şunun şurasında 5 ayım kaldı gelicem diyorum iyi falan diyo sonrada diyoki zaten benim bu sene yine üniversite uzadı annem zorlamasa hiç niyetim yok falan diyo e diyorum benimle evlenmek istiyosun nasıl gecinicez sen üniversiteyi bırakırsan diyorum e benim meslegim var girerim bi bilgisayarcının yanına calısırım diyo bu kadar hayatı hafife alan bi adam bu

öyle zaten ben yurtdışında okuyorum sınav kazanıp geldim bana dediki niye gittin falan e dedim ilerde benle evlenmek istiyodun sık biraz dişini şunun şurasında 5 ayım kaldı gelicem diyorum iyi falan diyo sonrada diyoki zaten benim bu sene yine üniversite uzadı annem zorlamasa hiç niyetim yok falan diyo e diyorum benimle evlenmek istiyosun nasıl gecinicez sen üniversiteyi bırakırsan diyorum e benim meslegim var girerim bi bilgisayarcının yanına calısırım diyo bu kadar hayatı hafife alan bi adam bu

aşk karın doyurmuyor.

aşk diye bir yemek yoktur.

haklısın zaten o istanbuldan bi dönsün arkadasları ayrılsın yanından yalnız kalsın yine arıycak adım gibi eminim ama işte artık çok bunaldım susmak en güzel cevap bunu biliyorum şimdi ben napıyım engelliyim mi facebooktan bişey yazmasın diye yada engellemeyip o yazsın ben hiç bişey demiyim mi

Sakın bu saatten sonra mesaj atma aradan zaman geçmiş şimdi atsan bile şu kadar saattir ne yazacağını düşünmüş ne kadar değerliyim diye havalanır engelle tamamen çıkar hayatından sessiz kal eğer hemen affedip sineye çekersen daha ağırlarını duyarsın bir süre konuşma.

Sakın bu saatten sonra mesaj atma aradan zaman geçmiş şimdi atsan bile şu kadar saattir ne yazacağını düşünmüş ne kadar değerliyim diye havalanır engelle tamamen çıkar hayatından sessiz kal eğer hemen affedip sineye çekersen daha ağırlarını duyarsın bir süre konuşma.

aynen. bu ilişkide vazgeçilmezin kim olduğunu anlasın.

Son düzenleme:

tamam hiç bişey yazmıyorum ozaman engelliyim o son yazdıgım mesajı okumuş görmüş ama hiç bişey yazmamış benden bekliyo ama yazmıycam

Canım en büyük tepki 'tepkisizliktir'..
Onunla olan bütün irtibatını kes !
Hiççç öyle bekleme faceden tel.dan mesaj çekmesini hatasını anlamasını vs.
Bana kalırsa yeni bi hesap aç (face)çnkü engellesen bile ortak ark.ınz flan varsa bi şeklde ulaşmaya çalışcaktır.Kafanı meşgul edecek,aklını karıştırcaktır.
Bende yaşadım aynı şeyleri en son başedemeyeceğimi anlayınca hattımı kırıp yenisini aldım.
Şmdi içim rahat,kafam rahatt misss;)

Çok teşekkür ederim hepinize şuan çok özür dileyerek cıkmam lazım bu aksam christmas biyere gidicez sanırım heryerden engelliyorum siliyorum çok sagolun başka bi yorumu olan varsa lütfen yazsın sizi seviyorum kadınlar kulübü

Okudum ve şok geçirdim resmen :53: Bu adamdan cacık olmaz. Sana kalkıp bunları söyleyen sana her türlü zararı verir ilerde, öyle bir potansiyel var çünkü nefret kusmuş resmen:53: Hiç muhattap bile olma, tartışmaya girme. Sil gitsin...

Back
X