Kızlar lütfen ama lütfen bakın

Imnotyourexpectation

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
7
1
1
29
Kızlar sırf bu konuyu acmak icin üye oldum .Yardımınıza ihtiyacım var .Bizim 5 yıllık cok ciddi düşündüğümuz bir ilişkimiz vardı birbirimizi cok seviyorduk gece gündüz birlikteydik sürekli mesajlasırdık hic bıkmadan yıllarca her saat haberimiz oldu birbirimizden son zamanlarda ilişkimiz monotonlasmıstı artık basbasa degil arkadaslarla beraber takılıyorduk sürekli ama ben halimden memnundum şikayetçi degildim onu hala cok seviyordum hatta sıkıldığımı kendime bile itiraf etmeyip onun resimlerine bakıp onu ne kadar cok sevdiğimi hatırlatırdım kendime sürekli .Sonra bir anda biri girdi hayatıma ve farklı biri olması bana iltifatlar etmesi istemsizce hosuma gidiyordu. Ama onunla olamicagımı bir ilişkimin olduğunu söyledim sonra bana ne oldu bilmiyorum sevgilimden soğumaya basladım o kisiyle konusmaya devam ettim ama o kisiye de olmaz yapamam dedim o da dediki o zaman ilk ve belki de son kez görüşelim net bir sonuca varalım görüştük görüşme olumlu gecti yada ben öyle sandım sonra eve geldim tekrar yapamıcagımı söyledim irtibatımı kestim bunların hepsi 5-6 gun içinde basladı ve bitti ve ben o kisiyle konusmaya devam ettigim an sevgilime bunu söyledim çünkü dürüst olmam gerektigini düşündüm ama bilemezdim bu dürüstlüğün bana onu kaybettirecegini .Benden ayrıldı ben onu kaybettiğimi anladığım an beynimde simsekler çaktı bu acıyı kaldıramadım ve intihara kalkıştım yogun bakımlık oldum ben bunların hiçbirini yapacak bir insan degildim ama kader midir bilmem hepsi bir anda oldu. Sevgilim benden ayrıldı biz artık olamayız diyor ben ona yaşattığım acıyı düşündükçe mahvoluyorum kendimi cok hırpaladım ama az bile .Bana dönmezse ben ömür boyu başkasıyla da olmam kızlar ben napıcam nolur bi akıl verin

Ne olur kızlar bişey söyleyin bana olan güvenini tekrar nasıl kazanabilirim sana güvenim ve inancım bitti diyor :( bana dönme ihtimali var mı sizce :(

Hata üstüne hata Can'ım .. Zaman'a bırak zorlamayla olmaz .. Erkekler böyle şeyleri kabullenmezler. Sende bekle üsteleyip takıntı haline getirme .. Şimdi seninki kör ölür badem gözlü olura dönmüş .. Kaybedince kıymete bindi ..

Öncelikle bir yanlışı başka bir yanlışla temizlemeye çalışmak doğru bir karar olmamis.
Artık olan olmus.Bence akıllı ve sağlıklı kararlar verip önünüze bakmanız.
Ona çok aşık olsaydiniz aldatmazdiniz.Bu sadece bir alışkanlık olmus aşk değil.
Biraz zaman verin kendinize elbette karşınıza yeni güzel günler gelecektir.

Kızlar inanın ben başkasıyla yapamam biliyorum iliskideyken yapmışsın ama diceksiniz ama ben onu kaybedeceğimi bilemezdim bana dönse de dönmese de kapattım kendimi ilişkilere erkeklerden tiksinir oldum ondan baskası olamaz benim icin. İntte cok okudum yıllar sonra barısan sevgililer bizde hic mi umut yok :(

Ne bekliyordun canım benim bi deneyim nasılsa bu elimde olmazsa bunla devam ederimmi :duduk:
Hayır ona dönmeyi düşünmeden önce ben diger kişiyi bitirdim zaten ve uzun bir süre iliski yasamak istemediğimi söyledim kendime ama sevgilime olan sevgim ve pişmanlığım daha agır bastı kaldıramadım bunu :( ilk kez başıma geliyor böyle bisey bilemezdim böyle olacağını yaşayarak ogrendim :(

Kızlar inanın ben başkasıyla yapamam biliyorum iliskideyken yapmışsın ama diceksiniz ama ben onu kaybedeceğimi bilemezdim bana dönse de dönmese de kapattım kendimi ilişkilere erkeklerden tiksinir oldum ondan baskası olamaz benim icin. İntte cok okudum yıllar sonra barısan sevgililer bizde hic mi umut yok :KK43:
Bizim dememiz neyi değiştirecek adamı sen tanıyorsun 5 senedir ...

Bizim dememiz neyi değiştirecek adamı sen tanıyorsun 5 senedir ...
Bilmiyorum cok çaresizim nolur anla beni :( güvenini yeniden kazanabilir miyim. O bana dönmese de kendime yemin ettim ondan baskası olmicak hayatımda bunun hic mi önemi yok pismanlıgımın cektigim acının.. Bana olan sevgisi gerçekti gerçekten seven biri affeder mi :(

Olmuş bitmiş artık geri dönüşü tamamen sevgilinizin insiyatifine kalmış ama siz kendinizi ona baglamayin artık alışmaya çalışın.
Sen gerçekten sevseydin bir şans verir miydin yıllar sonra bile olsa tekrar güvenir misin bir daha asla yapmıcagından emin olunca :(

Bilmiyorum cok çaresizim nolur anla beni :KK43: güvenini yeniden kazanabilir miyim. O bana dönmese de kendime yemin ettim ondan baskası olmicak hayatımda bunun hic mi önemi yok pismanlıgımın cektigim acının.. Bana olan sevgisi gerçekti gerçekten seven biri affeder mi :KK43:
O da gerçekten seven aldatmaz diye düşünür ve affetmez
Çok ağır bi olay yani bu aldatılmak en kötü şeyler listemde 2.sırada

Bilmiyorum cok çaresizim nolur anla beni :KK43: güvenini yeniden kazanabilir miyim. O bana dönmese de kendime yemin ettim ondan baskası olmicak hayatımda bunun hic mi önemi yok pismanlıgımın cektigim acının.. Bana olan sevgisi gerçekti gerçekten seven biri affeder mi :KK43:
Seven biri affeder mi bilmemde, gerçekten seven biri başkasıyla görüşmez ;)

Sen gerçekten sevseydin bir şans verir miydin yıllar sonra bile olsa tekrar güvenir misin bir daha asla yapmıcagından emin olunca :KK43:
Ben vermezdim !! 5 yılı ezip geçmek icin çok düşünmek lazım. Sen kararını vermişsin başkasıyla görüşürken. Kaybedince kıymete bindi adam

Back
X