- 9 Şubat 2018
- 7
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Imnotyourexpectation
Kızlar sırf bu konuyu acmak icin üye oldum .Yardımınıza ihtiyacım var .Bizim 5 yıllık cok ciddi düşündüğümuz bir ilişkimiz vardı birbirimizi cok seviyorduk gece gündüz birlikteydik sürekli mesajlasırdık hic bıkmadan yıllarca her saat haberimiz oldu birbirimizden son zamanlarda ilişkimiz monotonlasmıstı artık basbasa degil arkadaslarla beraber takılıyorduk sürekli ama ben halimden memnundum şikayetçi degildim onu hala cok seviyordum hatta sıkıldığımı kendime bile itiraf etmeyip onun resimlerine bakıp onu ne kadar cok sevdiğimi hatırlatırdım kendime sürekli .Sonra bir anda biri girdi hayatıma ve farklı biri olması bana iltifatlar etmesi istemsizce hosuma gidiyordu. Ama onunla olamicagımı bir ilişkimin olduğunu söyledim sonra bana ne oldu bilmiyorum sevgilimden soğumaya basladım o kisiyle konusmaya devam ettim ama o kisiye de olmaz yapamam dedim o da dediki o zaman ilk ve belki de son kez görüşelim net bir sonuca varalım görüştük görüşme olumlu gecti yada ben öyle sandım sonra eve geldim tekrar yapamıcagımı söyledim irtibatımı kestim bunların hepsi 5-6 gun içinde basladı ve bitti ve ben o kisiyle konusmaya devam ettigim an sevgilime bunu söyledim çünkü dürüst olmam gerektigini düşündüm ama bilemezdim bu dürüstlüğün bana onu kaybettirecegini .Benden ayrıldı ben onu kaybettiğimi anladığım an beynimde simsekler çaktı bu acıyı kaldıramadım ve intihara kalkıştım yogun bakımlık oldum ben bunların hiçbirini yapacak bir insan degildim ama kader midir bilmem hepsi bir anda oldu. Sevgilim benden ayrıldı biz artık olamayız diyor ben ona yaşattığım acıyı düşündükçe mahvoluyorum kendimi cok hırpaladım ama az bile .Bana dönmezse ben ömür boyu başkasıyla da olmam kızlar ben napıcam nolur bi akıl verin