- 9 Şubat 2018
- 7
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Imnotyourexpectation
-
Aldatınca aaa tabi aşkım buyur aldat diyecek hali yok ayrılacağını nasıl bilemedinNolur öyle demeyin cok acı çekiyorum ben böyle olacağını bilemezdim
Ne bekliyordun canım benim bi deneyim nasılsa bu elimde olmazsa bunla devam ederimmiNolur öyle demeyin cok acı çekiyorum ben böyle olacağını bilemezdim
Nolur öyle demeyin cok acı çekiyorum ben böyle olacağını bilemezdim
Hayır ona dönmeyi düşünmeden önce ben diger kişiyi bitirdim zaten ve uzun bir süre iliski yasamak istemediğimi söyledim kendime ama sevgilime olan sevgim ve pişmanlığım daha agır bastı kaldıramadım bunuNe bekliyordun canım benim bi deneyim nasılsa bu elimde olmazsa bunla devam ederimmi
Bizim dememiz neyi değiştirecek adamı sen tanıyorsun 5 senedir ...Kızlar inanın ben başkasıyla yapamam biliyorum iliskideyken yapmışsın ama diceksiniz ama ben onu kaybedeceğimi bilemezdim bana dönse de dönmese de kapattım kendimi ilişkilere erkeklerden tiksinir oldum ondan baskası olamaz benim icin. İntte cok okudum yıllar sonra barısan sevgililer bizde hic mi umut yok
Bilmiyorum cok çaresizim nolur anla beniBizim dememiz neyi değiştirecek adamı sen tanıyorsun 5 senedir ...
Sen gerçekten sevseydin bir şans verir miydin yıllar sonra bile olsa tekrar güvenir misin bir daha asla yapmıcagından emin oluncaOlmuş bitmiş artık geri dönüşü tamamen sevgilinizin insiyatifine kalmış ama siz kendinizi ona baglamayin artık alışmaya çalışın.
O da gerçekten seven aldatmaz diye düşünür ve affetmezBilmiyorum cok çaresizim nolur anla benigüvenini yeniden kazanabilir miyim. O bana dönmese de kendime yemin ettim ondan baskası olmicak hayatımda bunun hic mi önemi yok pismanlıgımın cektigim acının.. Bana olan sevgisi gerçekti gerçekten seven biri affeder mi
Seven biri affeder mi bilmemde, gerçekten seven biri başkasıyla görüşmezBilmiyorum cok çaresizim nolur anla benigüvenini yeniden kazanabilir miyim. O bana dönmese de kendime yemin ettim ondan baskası olmicak hayatımda bunun hic mi önemi yok pismanlıgımın cektigim acının.. Bana olan sevgisi gerçekti gerçekten seven biri affeder mi
Ben vermezdim !! 5 yılı ezip geçmek icin çok düşünmek lazım. Sen kararını vermişsin başkasıyla görüşürken. Kaybedince kıymete bindi adamSen gerçekten sevseydin bir şans verir miydin yıllar sonra bile olsa tekrar güvenir misin bir daha asla yapmıcagından emin olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?