Gebeliğe Hazırlık kızlar lütfen bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar merhaba 2 senelik evliyim geçen ay klomen kullandım doktor belli günlerde ilişki günleri verdi. ve adetim şuan 2 gün gecikti. 1 saat kadar önce doktora gittim ultrasonda baktı rahmin çok güzel kalınlaşmış dedi. sağ tarafta kese gibi yuvarlak silik bişey görüyorum dedi. belki geç döllenme olduğu için böyledir şuan tam net bişeyde diyemiyorum dedi. beta istedi. öğleden sonra sonuçlar çıkacak. böyle bir şeyle karşılaşıp hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda.
Canım gebeliğin şimdiden hayırlı olsun 😍 doktorun hangi günler ilişki verdi acaba

kızlar merhaba 2 senelik evliyim geçen ay klomen kullandım doktor belli günlerde ilişki günleri verdi. ve adetim şuan 2 gün gecikti. 1 saat kadar önce doktora gittim ultrasonda baktı rahmin çok güzel kalınlaşmış dedi. sağ tarafta kese gibi yuvarlak silik bişey görüyorum dedi. belki geç döllenme olduğu için böyledir şuan tam net bişeyde diyemiyorum dedi. beta istedi. öğleden sonra sonuçlar çıkacak. böyle bir şeyle karşılaşıp hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda.
Bende öyle öğrendim canım aşılama için gitmiştim doktora doktor ultrasonla baktı duvarında kalınlaşma var dedi beta istedi ve sonra hamile olduğumu öğrendim ☺️

Merhaba arkadaşlar benim de merak ettiğim bir konu var yardımcı olabilir misiniz ?
Benim reglime bir hafta kala test yaptım resimdeki gibi çıktı bozuktur diye testi farklı markadan alıp tekrar yaptım ve şu an 3 gün var belirtilerim de var ama gördüğüşekilde ikinci çizginin başı var gerisi yok fikri olan var mı?yani iki farklı markanın testi de mi bozuk yoksa erken mi yaptım ?

Eklentiler

• 2EF879DB-83D9-4F06-BA9F-5F47576F558E.webp
    2EF879DB-83D9-4F06-BA9F-5F47576F558E.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 19
Back
X