ben 2 ay önce ameliyat oldum. doktorum OP. DR EMRE İLHAN... benimde burnumda kemer vardı canım. sadece burun delikleri için olacaksan hiç olma derim. kemer alınmadan burun güzel gözükmez. benim açık albümüm var bakarsın canım.burada doktor seçimi çok önemli. eğer burun kıkırdakla sarılıp güçlendirilirse hiç bir şekilde yamulma olmaz. bu konuda Emre beyden randevu alıp görüşebilirsin canım. sizi daha net aydınlatacaktır.bugüne kadar Emre beye ameliyat olup da memenun olmayan bir hastaya rastlamadım. umarım siz de en doğru kararı verirsiniz.şimdiden geçmiş olsun.
yorumun için çok teşekkür ederim canım. hastanelerde olumsuz sonuç göre göre çalışırken, 37 yaşına geldim hala erteliyorum kendimi bildim bileli burun ameliyatı olcamçok güzel burunlar var ama berbatlarda var kumaş değil bu sonuçta inşallah bende sizler kadar şanslı olabilirm
Merhaba kızlar . uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum. dün markete gittiğimde petek dinçözün albüm kapağını gördüm onunda burnu ryamulmuştu ya. hastanede revizyona gelenlerinde şikayeti hep yamukluktu fakat çoğu gidiyor 4-5 sene sonra bir daha görmüyorduk görsekte tanıyamayız kolay kolay okadar insan görüyoruz ki hastanede haliyle. çevremde gördüklerimdede hep bi yamul ma var. uzun süre aynı şekilde kalan arkadaşlar varsa burnunuzu kime yaptırdınız ? ben aslında sadece deliklerinden şikayetçiyim acaba diyorum kemerine hiç dokundurmasam mı yamulmasın diye, 5-6 seneden daha uzun süre burun ameliyatı olan bayanlar özellikle belirtirse çok sevinirim.hepinizin cevaplarını bekliyorum kızlar
Burun ameliyati cok riskli gercekten ozellikle doktor secimi cok cok onemli. Benim icin maddi kismi onemli degildi yeter ki isini cok iyi yapsin diyodum istanbuldaki her doktora gittim sanirim en unlusunden tut hic adi duyulmamisina kadar :) ben doktorun tavrina cok dikkat ederim kendine guveni var mi hemen anlarim her insan da boyledir sadece doktor diye genelleme yapmiyim:) bana en guven veren emre ilhan oldu abimin esi ona ameliyat olmustu sanirim 4.yilina yaklasti ne yamulma ne baska bisey yok hala cok guzel burnu sonra arkadasim oldu onun da 3. Senesi bitti,annem oldu onun da 2. Seneye yaklasti baktim herkesin burnu sorunsuz emre bey isini hakkaten cok guzel yapiyo kendine guveni de tam bana tek garanti veren kisi de emre bey olunca ben de annemden sonra oldum 17 ay oldu her gun daha da guzellesiyor kotu giden hicbisey yok:) benden sonra kardesim ve arkadaslarim oldu hepimiz cok memnunuz emre beyden :) daha pahaliya yapan doktorlara da gittim kalin derilisin yapamayiz istedigin burnu dediler sadece emre bey yaparim dedi bir doktorun kendine olan ozguveni cok onemli benim icin bu isler cok unlu falan diye olmuyo maalesef:) ece erkenin son ameliyatini da emre bey yapti 2 3 ay oluyor sanirim o da cok unlu doktorlara olmustu daha once ama yapamamislar maalesef 3 kez ameliyat olmus kotuymus burnu baya fotografda falan iyi cikiyor cok kotu demislerdi:) simdi duzeltmis emre bey.eger ameliyat olmak istiyorsan kesinlikle aklinda olan her doktorla yuzyuze gorus sana en cok guven veren doktora da ol yasla hic alakasi yok benim annem 36 yasinda oldu cok memnun sen de gec kalmis sayilmazsin:)
Merhaba kızlar . uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum. dün markete gittiğimde petek dinçözün albüm kapağını gördüm onunda burnu ryamulmuştu ya. hastanede revizyona gelenlerinde şikayeti hep yamukluktu fakat çoğu gidiyor 4-5 sene sonra bir daha görmüyorduk görsekte tanıyamayız kolay kolay okadar insan görüyoruz ki hastanede haliyle. çevremde gördüklerimdede hep bi yamul ma var. uzun süre aynı şekilde kalan arkadaşlar varsa burnunuzu kime yaptırdınız ? ben aslında sadece deliklerinden şikayetçiyim acaba diyorum kemerine hiç dokundurmasam mı yamulmasın diye, 5-6 seneden daha uzun süre burun ameliyatı olan bayanlar özellikle belirtirse çok sevinirim.hepinizin cevaplarını bekliyorum kızlar
Arkadaşlar size bir şey soracağım, burun deliği yaptırmayla ilgili..
Arkadaşım burun deliklerinden rahatsız geniş, güldüğü zaman burun ucu aşağı düşüyor.
Sadece bunun için operasyon yapılıyor mu bilginiz var mı? Ve de fiyatını soruyor.
Bir de ona bu sitede ki yaptıran bayanları gösterdim çoğunda morluk şişlik çok fazla oluyor bu operasyonda da aynı sonuçlar olabilir mi?
ben de 39. eskiden beri istiyorum güzel şekilli bir burnum olsunyorumun için çok teşekkür ederim canım. hastanelerde olumsuz sonuç göre göre çalışırken, 37 yaşına geldim hala erteliyorum kendimi bildim bileli burun ameliyatı olcamçok güzel burunlar var ama berbatlarda var kumaş değil bu sonuçta inşallah bende sizler kadar şanslı olabilirm
revizyon kac sene ustune yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?