Kızlar lütfen bakın, açık mı kapalı ameliyat mı?

bakın ne kadar da güzel bi burnum var kanatlarım küçücük,deliklerim nasılll da eşit hele hele o dümdüz gelen kemerim beni bende alıyorrr

bakın ne kadar da güzel bi burnum var kanatlarım küçücük,deliklerim nasılll da eşit hele hele o dümdüz gelen kemerim beni bende alıyorrr

Izden eser kalmiyor mu? en cokta ondan tirsiyorum ben... bacagimdaki izler falan hic gecmiyor.. tirsiyorum yuzumdekilerde gecmez diye.. kapali yontemi kalin derilerlilere uygulayamiyorlar mi?

Ameliyatı hangi doktor yaptı

Arkadaşlar ben geçen sene ameliyat oldum Burak kayana .. ameliyattan sonra nefes alıp verişim resmen bitti , gece uykularım haram oldu , doktor bunu farkettiği için bana paramı geri gönderdi , ama sonuçta nefes alıp verişim kitli resmen , şimdi tekrar bi kbb ci ye gidip bi daha ameliyat olacağım , ulaşmak isteyenler çekinmeden gelin görün bursada yaşıyorum

Yarın ben de ameliyat olacağım çok endişelerim var açık mı kapalı mı yapacak doktor bunu konuşmadık yarın karar vereceğiz sanırım ya da o bana sçyşeyecek kararını ama ben açık istiyorum galiba iyileşme süreci uzasın yeterki ikinci bir ameliyata ihtiyaç duymayayım...

ne yapacak hiçbirşey!

hiçbirşey yapmadı o kadar pişmanım ki hem parama yazık oldu hem sağlığıma.Şuan yamuk ve kocaman bi burnum var üstelik nefes alamıyorum
Merhaba hangi doktora ameliyat olmuştunuz acaba. Doktor arayışındayım Erhan Çoşkun, Ahmet İslam veya Mithat Akana olmayı düşünüyorum. Bilginiz var mı bu doktorlarla ilgili

ameliyat oldunuz mu

sonuç nedir nasıl oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…