Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beta değeriniz var hamilesiniz ama çok yenin herhalde adeti gecikmesi yaşadı izmiLütfen yorumlarınızı iz ben hiç birşey anlamadım heyecandan kalbim çıkacak yerinden
Bugün transferin 11.gunundeyim 3mgun embriyosuBeta değeriniz var hamilesiniz ama çok yenin herhalde adeti gecikmesi yaşadı izmi
Gebesiniz. 3. Gun Embriyorsu icin erken test vermişsiniz 2 gun sonra tekrarlayınBugün transferin 11.gunundeyim 3mgun embriyosu
Esine soyleyemiyorum emin olmadan napcani bilmiyorum bu duyguyu herkes tatsınGebesiniz. 3. Gun Embriyorsu icin erken test vermişsiniz 2 gun sonra tekrarlayın
5 ve üzeri gebelik oluyor zaten. Sonuçta planlı yapilan bir transfer bu. Eşiniz test gününü biliyordur ve soracak zatenEsine soyleyemiyorum emin olmadan napcani bilmiyorum bu duyguyu herkes tatsın
Söyledim Allah'im çıldırdı 11senelik Özlem bu nasıl bu heyecan geçer ,5 ve üzeri gebelik oluyor zaten. Sonuçta planlı yapilan bir transfer bu. Eşiniz test gününü biliyordur ve soracak zaten![]()
Insallah güzel yükselir de sağlıkla kucağınıza alırsınızSöyledim Allah'im çıldırdı 11senelik Özlem bu nasıl bu heyecan geçer ,Allah'ım herkesi sevindirdi
Rabb'im sizlerede bu haberi vermek nasip etsin inslalah Allah razı olsun ,Insallah güzel yükselir de sağlıkla kucağınıza alırsınız
Günlük iki katına çıkması gerekiyor takip edin sağlık la alın kucağınıza ebdese etmeyin sakın olun ve güzel düşününBugün transferin 11.gunundeyim 3mgun embriyosu
Bu yazdığınıza ağladımSöyledim Allah'im çıldırdı 11senelik Özlem bu nasıl bu heyecan geçer ,Allah'ım herkesi sevindirdi
Allah'ım bu mutluluğu sizlerede yaşatsınBu yazdığınıza ağladım3.gün embriyosuna göre değeriniz güzel Rabbim kucağınıza almayı nasip eder inşallah
![]()
![]()
Teşekkür ederimm isteyen herkese nasip etsin ben kızımı kucağıma almak için sabırla bekliyorum zaten hamdolsun bana yaşattıAllah'ım bu mutluluğu sizlerede yaşatsın![]()
Oy maşallahTeşekkür ederimm isteyen herkese nasip etsin ben kızımı kucağıma almak için sabırla bekliyorum zaten hamdolsun bana yaşattı![]()