- 23 Şubat 2011
- 176
- 13
- 98
- Konu Sahibi Angelica822
-
bence hamilesin canım ya:) silik falan ama bariz görünüyo baksana. ama hemen mi çıktı bu ikinci çizgi.sonradan fazla bekleyip çıktıysa o yanıltıcı oluyo.
Günaydın Kızlar, ikinci çizgi silik çıktı, lütfen bilgilerinizi paylaşın. Görsele göre hamile miyim? Vereceğiniz cevaba çok ihtiyacım var, o kadar istediğim birşeydi ki heyecandan yerimden kımıldayamıyorum şuan.. Şİmdiden teşekkürler..
ikinci cizgi silik bile olsa hamilelik isaretidir.idrarda hamileligi gosterir degerde artis olmustur.ikinci aya dogru daha da koyulasacak.cunku hamilelik degeri ozaman dahada artacak..cizgi cok soluk bile olsa degerlendirmeye alinmali ve kan testi yapilmali.sizin ki bariz bir cizgi, silik degil yani.hamilesiniz:))hayirli olsun..
kan değerin 100 lere dayanmıltır sanırım bugün kan testi yaptır canım yüreğin rahat olsun bu teste göre hamilesin hadi hayırlı olsunnnnnn
Cnm bence hic merak etme hamilesin..
Günaydın Kızlar, ikinci çizgi silik çıktı, lütfen bilgilerinizi paylaşın. Görsele göre hamile miyim? Vereceğiniz cevaba çok ihtiyacım var, o kadar istediğim birşeydi ki heyecandan yerimden kımıldayamıyorum şuan.. Şİmdiden teşekkürler..
Canım Allahın izni ile hamilesin. Benim testimde de bu şekilde silik çizgi çıkmıştı. Kan testinde değerlerim yükselmeye başlamış. Akşam 5.te hayırlı haberlerini almak dileğiyle. Allahım bebeğine ve sana sağlık sıhhat versin inşallah.
canım benim çok daha silikti, 7 aylık hamileyim .sana şunu söyleyeyim test sonucun pozitif kesinlikle. testte bir bozukluk yoksa ki bu çoook düşük bir ihtimal, hamilesin. tebrikler.şimdi bhcg değerinin takibi önemli, kan testi sonucuna göre iki günde bir değerin katlanması lazım. sonraki haftalarda doktorlar kalp atışını duymak istiyorlar ki gebeliğin sağlıklı başladığına ve sürdüğüne emin olsunlar. aile dışında duyurmak için bu aşamaları bekle mutlaka canım.inşallah kan testi sonucun da güzel çıkar buradan paylaşırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?