Kızlar lütfen bakın ikinci çizgi silik vakasıyım!!!!!

Angelica822

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
176
13
98
Günaydın Kızlar, ikinci çizgi silik çıktı, lütfen bilgilerinizi paylaşın. Görsele göre hamile miyim? Vereceğiniz cevaba çok ihtiyacım var, o kadar istediğim birşeydi ki heyecandan yerimden kımıldayamıyorum şuan.. Şİmdiden teşekkürler..

bence hamilesin canım ya:) silik falan ama bariz görünüyo baksana. ama hemen mi çıktı bu ikinci çizgi.sonradan fazla bekleyip çıktıysa o yanıltıcı oluyo.

bence hamilesin canım ya:) silik falan ama bariz görünüyo baksana. ama hemen mi çıktı bu ikinci çizgi.sonradan fazla bekleyip çıktıysa o yanıltıcı oluyo.

Canım cevap yazdığın için çok ama çok teşekkür ederim :) Her zaman ki gibi dört tane damlattım ama yaa nasıl olsa negatif diye içimden geçirirken tam lavaboya koyacaktım ki testi ikinci çizgi çıktı. Bütün bunlar 1 dakika içinde oldu.. İnanamadım hala şoktayım..

ikinci cizgi silik bile olsa hamilelik isaretidir.idrarda hamileligi gosterir degerde artis olmustur.ikinci aya dogru daha da koyulasacak.cunku hamilelik degeri ozaman dahada artacak..cizgi cok soluk bile olsa degerlendirmeye alinmali ve kan testi yapilmali.sizin ki bariz bir cizgi, silik degil yani.hamilesiniz:))hayirli olsun..

Son düzenleme:
Cnm buyuk ihtimalle hamilesin ama kan testini yaptir once..
Bana bikac kere pozitif cikti ama hamile degildim..
Insallah hamilesindir

kan değerin 100 lere dayanmıltır sanırım bugün kan testi yaptır canım yüreğin rahat olsun bu teste göre hamilesin hadi hayırlı olsunnnnnn

Sabahın körüde olsa kan testimi yaptırıp geldim :) Umarım dediğiniz gibi olur ve bu mutlu anımı ilk sizlerle paylaşmış olurum. Eşim kan testini görmeden inanamayacak gibi görünüyor, akşam 5 e doğru çıkacakmış sonuç. Sonucu sizinle paylaşacağım.

kan değerin 100 lere dayanmıltır sanırım bugün kan testi yaptır canım yüreğin rahat olsun bu teste göre hamilesin hadi hayırlı olsunnnnnn

Kan testimi yaptırıp eve geldim bile :) İnşallah hamileyimdir, allah isteyen herkese nasip etsin. Akşam 5 e kadar heyecandan ölmezsem sizlerle paylaşacağım..

Cnm bence hic merak etme hamilesin..

İnşallah canım. Aslında benim de bu silik çizgilerle ilgili kötü bi deneyimim oldu. Ama o kadar silikti ki varla yok arası uzağa koyup bakınca, fotoğrafını çekince bile belli olmuyordu. O kadar test yaptım bu kadar belirgin ve net çizgi görmedim. Bu ay baya uğraştık :) Allah isteyen herkese nasip etsin.

bence hamilesin canım benim çizgim daha silikti şimdi 6.5 aylık hamileyimtabi kesin sonucu kan teti verecektir inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

Canım Allahın izni ile hamilesin. Benim testimde de bu şekilde silik çizgi çıkmıştı. Kan testinde değerlerim yükselmeye başlamış. Akşam 5.te hayırlı haberlerini almak dileğiyle. Allahım bebeğine ve sana sağlık sıhhat versin inşallah.

canım esin hamilesin benimde boyle olmustu hatta dahadasilikti hemen kan testi yaptırdım ve 48.8 cıktı yani hamileydim sükürler olsun simdilik hersey güzel gidiyor darısı isteyen herkesin basına

Zaman geçmiyor sanki Çok teşekkür ederim umarım hayırlı güzel haberler alırım. İşin kötüsü annemi arayıp durumu anlatmıştım, babam 1 saat sonra tebrik etmek için aradı. Olur da negatif çıkarsa kan sonucum vay halime :)

canım benim çok daha silikti, 7 aylık hamileyim .sana şunu söyleyeyim test sonucun pozitif kesinlikle. testte bir bozukluk yoksa ki bu çoook düşük bir ihtimal, hamilesin. tebrikler.şimdi bhcg değerinin takibi önemli, kan testi sonucuna göre iki günde bir değerin katlanması lazım. sonraki haftalarda doktorlar kalp atışını duymak istiyorlar ki gebeliğin sağlıklı başladığına ve sürdüğüne emin olsunlar. aile dışında duyurmak için bu aşamaları bekle mutlaka canım.inşallah kan testi sonucun da güzel çıkar buradan paylaşırsın.

Testte sorun yoksa kesin hamlesin canım.. benim daha da silikti ama bikaç kere yaptım testi ve sonuç olarak hamleyim:))

Canım hamileyim, kan değerim 157 çıktı. 2 haftalık sanırım, şokla karışık bir heyecan yaşıyorum. Eşimle birlikte o kadar mutlu olduk ki anlatamam. Şuan iş nedeniyle Bakü de yaşıyoruz 6 aydır. İstanbul da iyi bir doktor bulmam gerekiyor sanırım. Umarım hepimiz için herşey yolunda gider. Aşamalar hakkında pek bir bilgim yok. Bir an önce çalışmalara başlamak lazım :) Ama ben gebeliği çok erken yakaladım..

TEBRİK EDERİM CANIM ALLAHIM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSİN HAYIRLISIYLA SAGLIK VE SIHATLE

ne farklı nasıl güzel nasıl karmaşık bir duygu değilmi:)benimde aynen böyleydi bende çok şaşkındım...şimdi kızımın tepikleri eşliğinde yazıyorum:):):)hayırlı olsun

Ay ne güzel bir duygudur, allah bağışlasın, sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin inşallah. Yalnız benim değerim 157 çıktı şimdi ben kaç haftalığım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…