Kızlar lütfen bakın özellikle sağlık çalışanları

Ben oraya gittikten en az 1 saat sonra konusu açılınca öğrendim yeni karantinadan çıktıklarını sonra da çok durmadık zaten hemen kalktık. Bile bile kim durur hala

3 saat oturduk yazmışsınız

1 saat sonra öğrendim demişsiniz

Ben de ona göre yorum yapıyorum

Yani konuda öğrendim apar topar kalktım yazmıyor ki parti bitince kalkmışsınız, kahvenizi dahi misafirin elinden içmişsiniz

Öksürme hapşırma vs durumlarından dolayı bulaş oldukça fazla oluyor karantina 14 , pozitif kişi 10 gün sonra normal hayatına başlıyor. Fakat bazı kişilerde 15.gün bile pozitif çıkıyor. Bununla birlikte artık kontrol testi yapılmıyor. 10.günü geçmiş aktif belirtisi devam eden kişilerde test uygulanıyor. Aktif belirtiler yoksa korkmayın.

Bence o çocuk koronavirüs taşıyordu. Aileniz gelmesin siz de vitaminlerinizi alıp evde oturun .

Son düzenleme:
Bugün bir akadaşımızın kızının doğum günüydü illa gelin dedi hiç gidesim yoktu ama çok ısrar etti kıramadık gittik gittiğimizde bir baktım bir aile var hepsi corona olmuş karı koca 2 çocuk 1 bebek ve bugün bitmiş karantinaları.Bulaşma riski var mı? Çok korkuyorum. Astımım var zaten zar zor nefes alıyorum ayrıca ailem şuan burada değil ama pazartesi gelecek. Söyleyemiyorum da. 2 ay evden çıkmadım market dışında. Bir çıktım bin pişman oldum. Anneme falan da bulaşırsa diye aklım çıktı. Bu saat oldu yatamadım. Bilenler lütfen yazsın.
Elbette var.

Ben de haftaya izin alıp memlekete gitmeyi istiyorum. Ama aklımda hep bir düşünce. Gerçi bizde bişey yok. Annemlerde köyde zaten. 3 gün kalıp dönücem. Ama doğum günü filan olsa arkadaşın gitmem yani . İsterse kızkardeşim çağırsın . Tanımadığım insanların ortamında bulunmam

3 saat oturduk yazmışsınız

1 saat sonra öğrendim demişsiniz

Ben de ona göre yorum yapıyorum

Yani konuda öğrendim apar topar kalktım yazmıyor ki parti bitince kalkmışsınız, kahvenizi dahi misafirin elinden içmişsiniz
En az 1 saat geçti diye yazdım öğrendiğim de sonra biraz daha durduk kalktık. Zaten 10 dk dan fazla durunca iş işten geçmiş oluyormuş az önce araştırırken okudum bir yer de

Ben de haftaya izin alıp memlekete gitmeyi istiyorum. Ama aklımda hep bir düşünce. Gerçi bizde bişey yok. Annemlerde köyde zaten. 3 gün kalıp dönücem. Ama doğum günü filan olsa arkadaşın gitmem yani . İsterse kızkardeşim çağırsın . Tanımadığım insanların ortamında bulunmam
Ben annemle 2 ay belki daha fazla kız kardeşimgilde kalıyorduk zaten doğumdan önce ve doğumdan sonra. Ben de çıkmam gitmem dikkat ederim. Bir kere gittim o da onlar dışında kimse yok diye. Bir gittik o kişiler var evde. Çat kapı gitmişler heralde çünkü arkadaş kimse gelmicek demişti. Ben kendime de üzülmüyorum o kadar dikkat ettim kimseyle görüşmedim etmedim. 1 kere görüştüm o da bu geldi başıma. Ve bilmiyorum yani karantina süresi dolar dolmaz insan gezme mi düşünür. Hepimiz sıkılıyoruz evde. Şimdi kaç kişinin hayatını riske attılar

şunu yazan elleriniz dert görmesin, gerçekten içim acıyor artık dayanamıyorum bazı insanların salgınla ilgili tutumuna.

çok teşekkür ederim,desteğiniz çok iyi geldi :KK200:
Hanım efendi biz de destek veriyoruz gezmiyorum ben ilk defa bir arkadaşıma gittim o da kimse yok diye

Öksürme hapşırma vs durumlarından dolayı bulaş oldukça fazla oluyor karantina 14 , pozitif kişi 10 gün sonra normal hayatına başlıyor. Fakat bazı kişilerde 15.gün bile pozitif çıkıyor. Bununla birlikte artık kontrol testi yapılmıyor. 10.günü geçmiş aktif belirtisi devam eden kişilerde test uygulanıyor. Aktif belirtiler yoksa korkmayın.
Karantina süreleri dün dolmuş ama kuzenim de pandemi hemşire bir kız arkadaşımda Dr da arkadaşım var sordum iyileşseler bile bir süre öksürük ve eklem ağrıları devam edebilir dediler. O yüzden ben de anlayamıyorum. Testte yapmamışlar dediğiniz gibi

Bence o çocuk koronavirüs taşıyordu. Aileniz gelmesin siz de vitaminlerinizi alıp evde oturun .
Az önce bir arkadaş yazmış 10 gün sonra aktif belirtiler yoksa kontrol testi yapmıyorlar aktif belirtiler varsa yapıyorlar demiş. Kız da bir kere öksürdü. Ben eş dost akraba tanıdığım hemşire ve doktorlar var sordum. İyileşseler bile belirtiler tamamen gitmiyor biraz devam edebilir hafif şekilde demişti. Benim de kafam karıştı. O kadar zaman korudum kendimi evden dışarı çıkmadım bazen markete gittim bazen eve çağırdım. Bir kere çıktım başıma gelene bak.

benim mesajımı niye alıntıladınız anlayamadım,ne alakası var onu da anlamadım :KK53:

zira sizinle diyaloga girdiğimi hatırlamıyorum ? :)

Abin 13. Günde karısına bulaştırmamıştır onu daha öncesinden bulaşmıştır karısında o zamanda belirtileri çıkmıştır. Kuluçka süresi var. Lütfen yanlış yönlendirme yapmayalım. Bugün görüştüm kovidli biriyle yarın bende de hemen belirti çıkacak diye bişiy yok.bir süre geçmesi gerekiyor bir haftaya yakın.
Pardon ama siz tam bilmeden niye yorum yapiyosunuz.abim ve yengem 13 gun boyunca ayri evde kaldilar.13 gunden sonra ayni eve gectiler aradan 5 gun gecince yengem pozitif cikti.abim tekrar test yaptirdiginda hala pozitifmis.ben ertesi gun olacak diye bi yorum yapmadim.karantina suresine guvenmeyin bulaş riski devam ediyor dedim.

Tanıdık bir arkadaş korona oldu iyileşti ve ise döndü. O zaman 14 gunde tabi. Iyilestikten sonra antikor testi yapıldı mı diye sormuştum aile hekimi gerek yok demiş.

benim dayım korona oldu yine karantina uzunken 14 gün karantinada kaldı iyileşti. İşe gitmeden millete bulaştırmayayım diye evhamlı davranıp özel hastaneye gidip parayla pcr testi yaptırdı. Pozitif geldi. 5 gün daha uzattı.

Back
X